This version of the page http://www.0352.ua/list/45333 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-30. The original page over time could change.
Оновлюємо авто: де придбати модель з пробігом? - Інформація від компаній - 0352.ua
Встановіть розширення «Новини Тернополя - 0352.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Тернополя /
  • Інформація від компаній /
  • Оновлюємо авто: де придбати модель з пробігом?

Оновлюємо авто: де придбати модель з пробігом?

14:0520.09.2016

Автомобіль – наш вірний соратник і друг. Але з часом навіть сама просунута модель зношується і нам доводиться шукати їй заміну. Добре, якщо у вас є гроші на новенький транспорт – ніяких проблем не виникне. Вам просто потрібно буде заїхати в автосалон і підібрати нову машину.

Але що робити тим користувачам, чий бюджет не дозволяє особливо розвернутися? Продовжувати їздити на своїй «старенькій»? Це не кращий варіант – вона може стихнути просто посеред дороги. Набагато раціональніше буде підшукати їй альтернативу серед машин з пробігом. Це поки найбільш прийнятний за ціною і якістю варіант. Підберіть модель, яка «молодше» і продуктивніше вашого авто – таким чином, ви на досить довгий час вирішите питання з транспортом.

Так, уже неодноразово говорилося про небезпеку таких покупок. Але ризики є тільки в тому випадку, якщо ви купуєте авто з пробігом з рук – тут вам ніхто не може гарантувати його надійність і продуктивність. Якщо ж ви купуєте машину в профільному авторитетному салоні, то нічим не ризикуєте.

Які ж компанії займаються продажем не тільки нових, але і підтриманих авто? Одним з лідерів авторинку який вже рік є офіційний автосалон Віннер в Києві. Це авторитетна і затребувана фірма, яка забезпечить вас не тільки авто, але і запчастинами, аксесуарами до нього. Ціни на товари в «Віннер Автомотів» досить лояльні, облуживание клієнтів проходить на висоті - все це робить шопінг тут комфортним та вигідним.

Чому автосалону можна довіряти при покупці підтриманих авто? При викупі автомобіля у колишніх господарів, компанія обов'язково проводить перевірку всіх вузлів. Під час огляду експерт виявляє неполадки, визначає рівень зносу авто. Вже на основі всіх цих даних і формується ціна машини. Щоб переконатися в продуктивності моделі, ви можете попросити у менеджерів надати вам висновок експерта.

До того ж, якщо ви купуєте автомобіль в салоні, то у вас на руках буде договір про угоду. Це - ваша гарантія, яка захистить вас від усіх неприємностей. А ось при покупці з рук, угода проходить "в тіні" - якщо авто не буде соотвествовать зазначеним продавцем параметрам ви вже не сможетет нічого вдіяти. Вам просто доведеться проводити ремонт за свої гроші або навіть цілком міняти якісь вузли.

Тому не намагайтеся економити, купуючи підтримані машини у приватних осіб. Так ви тільки збільшите витрати.

Вдалої покупки.

 

Останні новини

Кредит на банковскую карту

29 вересня 2016

Одеваемся в Carter’s

28 вересня 2016

Женская парка

28 вересня 2016

Дубленки из натуральной кожи

27 вересня 2016

Використання печатки фізичними та юридичними особами може стати необов'язковим. Коментар адвоката

25 вересня 2016

Смартфон в нашей жизни

23 вересня 2016

Где заказать детали для ремонта смартфонов?

23 вересня 2016

Выгодное оформление справки о несудимости

22 вересня 2016

Сучасні функціональні меблі

22 вересня 2016

Кровати из дерева

22 вересня 2016

Детская одежда от магазина FoxKid

22 вересня 2016

Умные детские часы

21 вересня 2016