This version of the page http://www.jungheinrich.ua/pro-kompaniju/karjera/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-24. The original page over time could change.
Кар'єра | Jungheinrich

Jungheinrich

Кар'єра

Кар'єра

З нами ви можете реалізувати свої можливості

Ви відповідальна та цілеспрямована особа яка вірить в себе та свої можливості? Ви шукаєте команду в якій зможете розкрити свої здібності ? Ви шукаєте високопрофесійну атмосферу та дружній колектив? Ви не боїтеся труднощів та бажаєте проявити себе? Тоді ласкаво просимо до нашої компанії!
Компанія Jungheinrich - міжнародна компанія, світовий лідер серед виробників підйомно-навантажувальної техніки та обладнання для складу. 3 1953 року наша компанія опановує та розвиває майбутнє внутрішньоскладської логістики, і ми з впевненістю можемо сказати що ми є першопрохідцями у цій галузі.
Робота в нашій компанії відкриває безліч можливостей, представництва нашої компанії працюють більше ніж у 100 країнах світу тому незалежно від місця вашого знаходження ви маєте можливість стати нашим співробітником.

Наші вакансії

Вас зацікавила перспектива роботи в нашій компанії? Тут ви зможете знайти інформацію про відкриті вакансії...

Детальніше

Jungheinrich як роботодавець

Компанія Jungheinrich є надійним роботодавцем, який активно сприяє розкриттю потенціальних можливостей своїх співробітників...

Детальніше

Зв’язок із компанією

У вас виникли запитання до команіїї Jungheinrich?
Будь-ласка, зв'яжіться з нами:

Подати заявку на отримання новин?

Якщо ви бажаєте підписатися на отримання наших новин, натисніть тут.