This version of the page http://www.jungheinrich.ua/produkcija/sistemni-komponenti/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-23. The original page over time could change.
Системні компоненти | Jungheinrich

Системні компоненти

Обробка даних у реальному часі та мобільний зв’язок між працівниками на складі дозволяють істотно підвищити пропускну здатність, продуктивність і якість. Завдяки використанню бездротових систем передачі даних ви можете істотно зменшити свої витрати та гнучко реагувати на зміни пріоритетів замовлень. Ми проектуємо та інтегруємо для вас складні інфраструктури бездротового зв’язку — WLAN, радіотермінали обміну даними, технології реєстрації, принтери для друку етикеток тощо — своїми власними силами та гарантуємо вам надійний і безперебійний технологічний процес.

Термінали обміну даними

Інтуїтивно зрозуміле керування завдяки сенсорному екрану відкриває гнучкі можливості для використання на будь-якому з ваших навантажувачів.

Детальніше

Інфраструктура мережі WLAN

Візуалізуйте кожну окрему взаємодію зі своїми товарами та, крім того, керуйте всіма технологічними процесами на складі в реальному часі.

Детальніше

Сканер штрих-кодів

Ефективні сканери, що чудово інтегруються в загальну інфраструктуру, ідеально взаємодіють з іншими мережами та інформаційними системами.

Детальніше

Онлайн запит

У вас виникли запитання до команіїї Jungheinrich?
Будь-ласка, зв'яжіться з нами:

Подати заявку на отримання новин?

Якщо ви бажаєте підписатися на отримання наших новин, натисніть тут.