This version of the page http://www.0522.ua/list/42787 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-13. The original page over time could change.
Грінфорт КФ 40: надійний захист широкого спектру культур - Информация от компаний - 0522.ua
Установите расширение «Новости Кировограда - 0522.ua» для и читайте городские новости первыми Установить!
  • Сайт города Кировограда /
  • Информация от компаний /
  • Грінфорт КФ 40: надійний захист широкого спектру культур

Грінфорт КФ 40: надійний захист широкого спектру культур

11:3304.09.2016

Одним із найбільш важливих факторів, що впливає на вибір того чи іншого засобу захисту рослин, є його висока ефективність та універсальність. До того ж, значення також має і норма використання – чим менше вона є, тим препарат економічно вигідніший. Такий підхід є виправданим у сучасних умовах розвитку сільськогосподарського виробництва, коли кожен аспект виробничого процесу впливає на рентабельність діяльності.

У зв'язку із тривалою відсутністю на агрохімічному ринку України достойної продукції від вітчизняного виробника, склалась думка, що кращим вибором є пестициди від закордонних корпорацій. Проте, на сьогоднішній день ситуація кардинально змінилась – створено якісні та високоефективні засоби захисту рослин від українських виробників. Одним із найбільш яскравих прикладів є агрохімія від торгової марки Грінфорт.

Грінфорт КФ 40: особливості гербіциду

Вказаний засіб створено для знищення однорічних та багаторічних злакових рослин у посівах картоплі, ярого і озимого ріпаку, цукрового буряку, гороху, льону, соняшника, сої. Грінфорт КФ 40 за характеристиками можна порівняти із відомим гербіцидом Пантера, адже обидва ці препарати у своїй основі мають діючу речовину квізалофоп-п-тефурил. Як саме діє квізалофоп? Ця речовина проникає найшвидше через листковий апарат смітних рослин. Пересуваючись по ксилемі і флоемі живого організму, досягає точок росту листя, коріння і пагонів та пригнічує їх. Таким чином, відбувається загибель бур'яну.

Переваги гербіциду від українського виробника

  • Грінфорт КФ 40 має чудову препаративну форму – після придбання ним відразу ж можна користуватись, не потрібно готувати розчини, суміші тощо. Відсутній неприємний або різкий запах. Тобто, виробник створив дійсно сучасний засіб, який відповідає найновішим технологіям у галузі виробництва пестицидів.
  • Характеризується високим ступенем вибірковості, навіть при помилковому передозуванні гербіциду він не вплине негативно на ріст та розвиток культур.
  • Можна застосовувати у бакових сумішах разом із іншими групами засобів захисту рослин, мікродобрив та мінеральних добрив. Особливо великими можливостями у цьому плані Грінфорт КФ 40 володіє по відношенню до цукрових буряків.
  • Діюча речовина вказаного препарату швидко розчиняється після використання ( протягом 6 годин), тому варто відзначити низький рівень навантаження на навколишнє середовище.
  • Після загибелі смітних рослин під впливом цього гербіциду відновлення їхньої кореневої системи неможливе.

 

Последние новости

Какой интерьер выбрать в спальную комнату

13 сентября 2016

Какие двери ставить в ванную

13 сентября 2016

Выбираем чехол для гладильной доски

13 сентября 2016

Массаж спины на дому

13 сентября 2016

Недвижимость в Испании: реализованная мечта

12 сентября 2016

Свадебные хлопоты без свадебного агентства уже редкость

12 сентября 2016

Курсы для повышения квалификации косметологов

12 сентября 2016

Как работает эндоскоп?

12 сентября 2016

Как фундамент построить, чтобы стены дома не ломались

12 сентября 2016

Фальцевая крыша: преимущество выбора

11 сентября 2016

Эффективная реклама: делаем ставку на печатные средства продвиждения

9 сентября 2016

Папки с логотипом для успешного бизнеса

9 сентября 2016