This version of the page http://itk.ua/ua/press/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-08. The original page over time could change.
Новини / Прес-центр / ИТК - Индустриальный Телевизионный Комитет
  • ru
  • ua
  • en

Прес-центр

Новини

  • 10.082016
    Скорочення УПП підвищить технологічну нейтральність медіаринку
    Закладене в Законопроекті №3504 скорочення універсальної програмної послуги (УПП) сприяє впровадженню принципу «технологічної нейтральності» і наближає Україну до європейських регуляцій в аудіовізуальній сфері, - вважає Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК).
  • 19.072016
    Позиція Телекомпалати - приклад того, як бізнес-інтереси прикриваються мотивом захисту національної безпеки
    Телекомунікаційна Палата України збирає прес-конференцію з патріотичною назвою «Зміни в універсальній програмній послузі - ризики для інформаційної безпеки України». І це - яскравий приклад того, як турботою про дане питання прикривають виключно фінансові інтереси.
  • 13.072016
    Законопроект про скасування УПП був прийнятий в першому читанні
    Цього вівторка в першому читанні був прийнятий законопроект №3504 про внесення змін до закону «Про телебачення і радіомовлення» щодо уточнення умов розповсюдження програм телерадіоорганізацій в складі універсальної програмної послуги (УПП).
  • 08.072016
    Позиція ІТК щодо втручання в роботу супутників
    Індустріальний Телевізійний Комітет обурений черговими випадками незаконного втручання в роботу супутників
  • 06.072016
    ІТК виступає проти зауважень Телекомунікаційної палати України до законопроекту №3504 щодо УПП
    Позиція ІТК стосовно зауважень Телекомунікаційної палати України до законопроекту №3504 щодо УПП
  • 27.042016
    1 травня 2016 року набувають чинності нові параметри ТВ панелі
    1 травня 2016 року в роботі ТВ панелі відбудуться важливі зміни: набудуть чинності оновлені контрольно-зважувальні параметри, а також буде проведена оптимізація розміру вибірки.
  • 26.022016
    Звернення Індустріального Телевізійного Комітету щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту інформаційного простору України) №3562 від 30.11.2015 року
    Проектом закріплюються розміри штрафних санкцій, визначаються випадки, за які до ліцензіатів застосовується санкція у вигляді стягнення штрафу. Передбачається надання Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення (надалі – «Національна рада») можливості застосування санкції у вигляді стягнення штрафу за порушення ліцензіатом положень, передбачених частиною другою статті 6 або частиною другою статті 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» незалежно від того, чи застосовувалася до порушника санкція у вигляді попередження. Пропонується додати до підстав для переоформлення ліцензії зміну відомостей про структуру власності заявника. Закріплюється можливість повідомлення ліцензіата про прийняте рішення шляхом його оприлюднення на офіційному сайті Національної ради.
  • 16.022016
    Відкритий лист Індустріального Телевізійного Комітету
    Асоціація «Індустріальний Телевізійний Комітет» (надалі – «ІТК») – фахове об’єднання провідних телеканалів, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів, засвідчуючи свою щиру повагу, звертається до Вас з приводу проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо Закону «Про аудіовізуальні послуги», надалі – «Проект»), який було розроблено за участі Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики. (надалі – «Комітет»)