This version of the page http://www.bizreliz.com/avto/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-07. The original page over time could change.
Авто

 

Авто

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Авто
Зберегти
Скасувати
Відновити

Авторинок

Центр "Volvo Car-Київ Ае

Автомобільний холдинг ВіДі Груп з гордістю представляє Вам новий флагманський центр Volvo –

Субота, 25.06.2016 COMMENTS

Автосалон

Renault дарує замові шин

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції “RENAULT LOGAN. ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ

П'ятниця, 15.07.2016 COMMENTS

АЗС, СТО, Мотоцикли

Мережа поповнилася на 6

За квітень мережа «ОККО» збільшилася на 6 АЗК нового формату. Упродовж квітня ме

Середа, 18.05.2016 COMMENTS

Новинки автопрому

Новий кроссовер Jaguar F

В Україні представлено абсолютно новий Jaguar F-PACE, а також анонсовано старт продажів новинки в

П'ятниця, 3.06.2016 COMMENTS

Авто

Renault дарує замові шини

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції “RENAULT LOGAN. ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ*”, яка триватиме 14 липня по 31 серпня  2016 року включно в дилерській мережі Renault.

 

В Україні компанія Renault успішно працює вже більше 15 років. За результатами шести місяців цього року бренд Renault утримує 1-е місце, займаючи 10,8%** вітчизняного ринку.

 

Досягнені результати обумовлені багатьма факторами, зокрема, відмінним співвідношенням якості, надійності та ціни. Не менш важливим є і вигідна кредитна пропозиція від Renault Finance - незмінного лідера на ринку авто кредитування. Унікальні для українського ринку кредитні умови від виробника допомагають максимально доступно і швидко придбати бажаний автомобіль.

 

Компанія “Рено Україна” постійно проводить серед існуючих та потенційних клієнтів різноманітні цікаві акції.

 

З 14 липня стартує нова акція від компанії Renault RENAULT LOGAN. ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ*”.

 

Всі відвідувачі*** дилерських центрів Renault, які з 14 липня по 31 серпня включно придбають автомобіль Renault Loganседан в офіційному дилерському центрі, отримують комплект зимових шин у подарунок****.

 

Під час візиту в дилерський центр Renault буде можливість:

·                    познайомитися з моделями Renault;

·                    провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;

·                    дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

·                    отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Центр "Volvo Car-Київ Аеропорт"

Автомобільний холдинг ВіДі Груп з гордістю представляє Вам новий флагманський центр Volvo – «Volvo Car – Київ Аеропорт», що відкрився в одному з найбільших автомістечок України – «ВіДі АвтоСіті Аеропорт».

 

«Volvo Car – Київ Аеропорт» − це перший в Україні концептуальний дилерський центр Volvo, побудований відповідно до новітніх стандартів Volvo Retail Experience (VRE).

 

Концепція Volvo Retail Experience ґрунтується на контрастахвідкрите та закрите, тепле та холодне. Фасади з матового скла протягом дня виглядають білими та непрозорими, а  ввечері починають просвічуватись. Зовнішнє оформлення в холодних тонах дивовижним чином контрастує з теплим та гостинним інтер’єром. Центром комфорту салону є зона відпочинку, що оформлена в стилі вітальні сучасного шведського будинку зі скандинавськими меблями та використанням в оздобленні природних матеріалів

Новий дилерський центр «Volvo Car - Київ Аеропорт» загальною площею 1490 кв.м. дозволяє представити в шоу-румі  весь модельний ряд автомобілів Volvo. Зона сервісу становить  600 кв.м.

 

«Volvo Car - Київ Аеропорт» - перший дилерський центр в Україні, що започаткував новий підхід до обслуговування клієнтів Volvo Personal Service. Згідно з Volvo Personal Service кожен клієнт Volvo має особистого механіка для поліпшення сервісу та прискорення роботи.

Новий дилерський центр став поєднанням легендарної шведської безпеки автомобільного бренду Volvo та багатолітнього досвіду роботи ВіДі Груп.

 

«Це один із небагатьох дилерських центрів у Європі та перший в Україні, який побудовано до останніх концептуальних стандартів Volvo. Його особливість полягає в тому, що в Україні найближчим часом він буде єдиним 3S-концептуальним автосалоном, що має три складові —  Sales (продаж), Service (обслуговування) і Spare Parts (запчастини та/або аксесуари). Наш автосалон Volvo повністю відповідає вимогам бренду, які суворо регламентують і розміри салону, і внутрішнє устаткування, і обсяги майбутніх продажів, тощо. Найголовніше, що ми перебуваємо в Київському регіоні, який забезпечує понад 30% українських продажів нових автомобілів. Тому ми, безумовно, повинні бути кращими», -  відзначив Олександр Віталійович Джуринський,член Консультаційних рад «ВіДі Груп».

 

 

Новий дилерський центр «Volvo Car – Київ Аеропорт» надає своїм клієнтам повний спектр унікальних і вже звичних для автомобільного ринку України  послуг, а саме:

·        найкращі тест-драйви всього модельного ряду Volvo на швидкісній Бориспільській трасі, а також офроуд маршрут для 4х4;

·        унікальні послуги «ВіДі Аеропорт Сервіс»;

·        переваги у межах власної програми лояльності в партнерстві з WOG, Ощадбанком  та MasterCard;

·        власні страхові продукти спільно з «CREDIT AGRICOLE»;

·        послугу швидкого та вигідного trade-in;

·        послугу «Volvo Assistance», що є безкоштовною для всіх покупців Volvo в салоні «Volvo Car – Київ Аеропорт»  протягом 2-х років з моменту купівлі;

·        гарантію довготривалої співпраці з корпоративними клієнтами, яких у нас понад 400.

Renault створює шоу-руми

Компанія Renault в Україні створює серію шоу румів модельного ряду Renault.

 

Для того, аби бути ближче до клієнтів Renault в Україні запустила серію відео матеріалів, які допомагають зрозуміти переваги і технічні характеристики автомобілів Renault, не виходячи з дому.

 

Віртуальний шоу рум - це відео-презентація автомобіля в офіційному дилерському центрі Renault з докладним описом моделі від маркетолога компанії "Рено Україна". Також в віртуальних шоу румах є відгуки реальних клієнтів, які придбали нові автомобілі Renault в офіційній дилерській мережі.

 

Пропонуємо вашій увазі нове відео про модель Renault Trafic в YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=Xa4FDgzFyJg

 

Бренд Renault в Європі вже 18 років поспіль є маркою №1 в сегменті комерційних автомобілів (до 3,5 т.*).

 

Renault Trafic- це 9/8-місний мінівен, який ідеально підійде для перевезення невеликих делегацій, туристів, спортивних команд або подорожей з сім'єю та друзями. Отримати задоволення від щоденних або тривалих поїздок дозволять комфорт та інновації, про які подбали інженери Renault.

 

Запрошуємо відвідати офіційні дилерські центри Renaultпо всій Україні. Під час візиту в дилерський центр буде можливість:

·                    познайомитися з моделями Renault;

·                    провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;

·                    дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

·                    оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;

·                    отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

 

Детальну інформацію про автомобілі та сервіс Renault можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.renault.ua, у офіційних дилерів RENAULT в Україні або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351.

 

*Дані ACEA (Європейська Асоціація автовиробників) за 2015 рік.

Продажі дизельного Renault Captur

У червні 2016 р. в офіційних дилерських центрах Renault починаються продажі Renault Captur в дизельній версії.

 

Renault Captur - нова тенденція міського автомобіля. Ця модель об'єднує характеристики яскравого позашляховика, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека.

 

В Україні модель Captur представлена 2-ма типами двигунів, які забезпечують  динамічний рух, задоволення від керування та помірні експлуатаційні витрати:

·                    новий бензиновий двигун, об'ємом 1,2 л, потужністю 115 к.с. з коробкою EDC;

·                    вже відомий і популярний в Україні дизельний двигун Renault, об'ємом 1,5 л, 90 к.с. з коробкою EDC.

 

Двигуни, що використовуються в Renault Captur - з турбонаддувом. Турбодвигуни поєднують комфортність керування, економію палива і низькі викиди СО2.

 

Турбодвигун dCi 90просто найкращий в своєму поколінні! У комбінованому циклі витрата палива складає всього 4,1 л/100 км, а викиди СО2 - 103 г/км. Такі характеристики гарантують економне і приємне керування. Реагування і потужність доступні на низьких швидкостях: 90 к. с. і обертальний момент 220 Нм.

 

Для більшого задоволення від керування 6-ступенева автоматична роботизована коробка передач з подвійним зчепленням EDC доступна для обох двигунів - дизельного і бензинового. Перемикання передач швидке і плавне, без ривків і втрати прискорення, а витрату палива можна порівняти з механічною коробкою передач.

 

З автомобілем Renault Captur не потрібно шукати компроміс між дизайном і практичністю:

·                    2-кольоровий дизайн виділяє дах, стійки і дзеркала від кузова. Персоналізація підкреслюється хромованими або кольоровими окантовками: решітки радіатора, протитуманних фар, бічних протекторів, порога багажнику.

·                    Компактні форми, високий кліренс, великі колеса дозволяють легко переміщуватися містом.

·                    Яскравий інтер'єр, оригінальні кольорові рішення та ергономічна панель приладів.

·                    Індивідуальність Captur підсилює дизайн фари, а нова ідентифікація Renault підкреслюється збільшеною емблемою на решітці радіатора.

 

У Renault Captur є все, аби спокійно і впевнено досліджувати світ навколо:

·                    навігаційна система R-Link з вбудованим 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, щоб слухати музику, приймати дзвінки через Bluetooth, прокладати маршрути;

·                    високопродуктивні двигуни;

·                    чохли сидінь, що знімаються;

·                    система допомоги при старті на підйомі;

·                    карта-ключ "вільні руки".

 

Спортивне спорядження, скейтборд, валізи - в Captur вміститься все! Підлогу багажного відділення можна виймати і перевертати, її легко чистити. Яскраве, стильне і легко висувне 11-літрове речове відділення вміщує камеру, ноутбук, воду, путівники і багато іншого. Задній ряд сидінь можна легко пересунути на 16 см, що збільшить багажне відділення з 377 до 455 л. А максимальний обсяг становить 1 235 л.

 

Дизайн, функціональність і комфорт поєднуються з високим рівнем безпеки. Renault Captur заслужив 5 зірок EuroNCAP. Активну і пасивну безпеку забезпечують протитуманні фари з поворотною функцією, посилена структура кузова, 6 подушок безпеки, система курсової стійкості, система допомоги при старті на підйомі, датчик тиску в шинах.

 

корисна інформація

·                    віртуальний шоу рум- відео-презентація, за допомогою якої можна дізнатися про інтер'єр, екстер'єр та персоналізацію Renault Captur https://www.youtube.com/watch?v=LQ-2AyaxxF0

 

7-я победа двигателя Audi 2.5 TFSI

1 июня 2016 года двигатель Audi 2.5 TFSI занял первое место в премии «Международный двигатель года». Это уже седьмая подряд победа Audi в категории двигателей объемом 2,5 литра.

 

«У пятицилиндрового двигателя одна из наиболее давних историй в компании, и Audi постоянно улучшает его», – говорит доктор Стефан Книрш, член совета директоров по вопросам технического развития компании Audi AG. – «В автомобиле Audi RS Q3 performance двигатель 2.5 TFSI продемонстрировал внушительную мощность, быстрый набор оборотов и характерное звучание. Чтоб соответствовать веяниям будущего для новой модели Audi TT RS мы разрабатываем пятицилиндровый двигатель из алюминия».

 

Судьи, голосовавшие за двигатель Audi, единодушны в том, что существует лишь несколько двигателей со столь же сильным характером, но только этот силовой агрегат с пятью цилиндрами навевает воспоминания об уникальном звучании ралли Группы B 1980-х годов. Двигатель 2.5 TFSI от Audi впечатляет не только превосходной производительностью, он также очень узнаваем. Благодаря пятицилиндровым двигателям от Audi мечты 1980-х продолжают жить.

 

Двигатель 2.5 TFSI является основой моделей RS Q3, RS 3 Sportback и RS Q3 performance. Для последней инженеры Audi вновь увеличили мощность на 20 кВ (27 л.с.) и крутящий момент на 450-465 Н·м. В результате ведущая модель в компактном высокопроизводительном сегменте полноприводных автомобилей повышенной проходимости разгоняется до «сотни» за 4,4 секунды, что на 0,4 секунды быстрее модели RS Q3. Максимальная скорость достигает 270 км/ч.

 

Премия «Международный двигатель года», учреждённая издательством UKIP Media & Events Automotive Magazines,вручается ежегодно с 1999 года. Международный состав жюри состоит из 65 журналистов из сферы мотоспорта, которые выбирают лучшие двигатели в различных категориях. Нынешняя победа является двенадцатой у Audi.

Новости в фотографиях

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року&q

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yun

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киев

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

Держава

  • "Квартал 95" фестивалил в Латвии
  • Приватбанк будує Країну
  • Діалог з Ізраїлем буде у Києві
  • Меморандум між КМДА і омбудсменом

Соцiум

  • Офіційний прийом на честь олімпійців
  • Турнир по футболу adidas 2x2
  • Сімейний дім для спортсменів
  • Футбольна форма з вишиванкою

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 10.8.2016 Офіційний прийом на честь
  • 10.8.2016 Новий NOVUS на
  • 10.8.2016 Конкурс Кубку Націй Данон 2016
  • 10.8.2016 Сімейний дім для
  • 4.8.2016 Футбольна форма з
  • 28.7.2016 Приватбанк будує Країну
  • 28.7.2016 Росіяни вивозять
  • 19.7.2016 Ювілей ресторанного бізнесу
  • 19.7.2016 adidas возвращается в 90-тые
  • 19.7.2016 Информация по делу Sky Mall
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені