This version of the page http://www.jungheinrich.ua/zakhist-avtorskikh-prav/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-05. The original page over time could change.
Захист авторських прав | Jungheinrich

Захист авторських прав

Умови користування сайтом

Отримуючи доступ до сторінок сайту ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак», Ви погоджуєтесь з наступними умовами. Якщо Ви не згодні з ними, Ви не маєте права на використання даного сайту.

Зміст сторінок сайту ТОВ «Юнгхайнрх Ліфт Трак», захищено авторським правом компанії ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак». Будь-які права, не представлені в даних умовах, зберігаються за ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак». Відтворення, передача, розповсюдження або зберігання частини або всього змісту сайту у будь-якому вигляді без попередньої письмової згоди ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» дозволяється тільки у відповідності з наступними умовами. ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» погоджується на перегляд Вами сторінок сайту ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак » на своєму комп’ютері або роздрукованих витягів з вказаних сторінок тільки для особистого використання, а не для повторного розповсюдження, за виключенням випадків, коли отримана письмова згода ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» на інше використання.

Використання даного сайту та матеріалів що він містить дозволяється тільки у приватних, некомерційних цілях. Використання прес-релізів та інших документів, класифікується в якості публічних,  дозволяється за умов зазначення джерел інформації.

Даний сайт та його зміст надаються Вам для зручності. Зміст сайту ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» надається в тому вигляді і в тому об’ємі в якому він є. ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» не гарантує, що використання сторінок його сайту в Інтернеті  буде безперервним та безпомилковим.  ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» залишає за собою право на виправлення сторінок та  відключати доступ до них у будь-який час.

Для Вашої зручності сайт ТОВ «Юнгхайцнріх Ліфт Трак» може включати в себе посилання на веб –сайти, що належать третім особам або ті що контролюються третіми особами. Потрапляючи на такий сайт за допомогою посилання, Ви повинні ознайомитися з правилами використання цього сайту та погодитися на їх виконання до початку використання сайту. Ви також погоджуєтесь з тим що ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» не може контролювати зміст такого сайту та брати на себе будь-яку відповідальність за матеріал, створений чи опублікований на ньому. Крім того посилання на будь-який сайт що не є власністю ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» не означає що ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» схвалює даний сайт або продукцію чи послуги що вказані на ньому.  

Jungheinrich є зареєстрованим товарним знаком корпорації Jungheinrich AG. Найменування продукції Jungheinrich є або товарними знаками, або зареєстрованими товарними знаками Jungheinrich AG. Інша продукція та найменування компанії, зазначені в цих умовах, можуть бути товарними знаками  або товарними найменуваннями відповідних власників. Ваш доступ до даного сайту не повинен розглядатися як надання (будь-яким чином) будь-якої ліцензії або права на будь-які знаки, вказані на сайті, без попередньої письмової згоди  ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак».

Правовласник:
ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак»
03126, Київ, Україна
вул.. Качалова, 5-Г

Тел.: (044) 583 1 583
Факс: (044) 583 1 584

В особі генерального директора:
Олексія Рослякова  

Адміністратор сайту:
Світлана Григоренко

ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак»
03126, Київ, Україна
вул.. Качалова, 5-Г

Тел.: (044) 583 1 583
Факс: (044) 583 1 584

Copyright © 2014 ТОВ «Юнгхайнріх Ліфт Трак» Всі права захищено.