У Луцьку – змагання з кросфіту

В Луцьку відбулися  змагання із кросфіту, в яких взяло участь 5 команд.

Визначали кращу команду в Центральному парку в неділю, 21 серпня.

Участь у змаганнях із кросфіту взяли 5 команд: Патрульної поліції м.Луцька, Національної гвардії, ГФ «Варта порядку», СК«ЩИТ ЛЮБАРТА», СК«ЗЕВС».

Організаторами чемпіонату є Громадська рада при Волинській ОДА спільно з Федерацією кросфіту Волинської області, при підтримці Управління фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Кросфіт — це новий напрямок фітнесу, спортивний mainstream (популярна течія спорту), який пропагує стати фізично розвинутою людиною й мати не лише красиве тіло, а й міцне здоров’я; це суміш важкої, легкої атлетики та гімнастики.

Отож, команди пройшли через 3 етапи змагань. У першому за 23 хвилин необхідно виконати комплекс вправ, що включає перекидання колеса, виходи на турнік, махи гирі, фронтальне присідання зі штангою, скакалка. Другий етап — станова тяга, підтягування до перекладини, підйом штанги на груди, сіт-апи, що повинно бути виконано за 20 хвилин. Організатори залишили в секреті 3-ій етап змагань.

Перше місце вибороли кросфітери зі спортивного клубу «Зевс», друге – громадське формування «Варта порядку», а третє – команда «Щит Любарта».

День міста-2016 кросфіт спорт