This version of the page http://www.ukravto.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-23. The original page over time could change.
Корпорація УкрАВТО - лідер українського автомобільного ринку
Люди для людей
Люди для людей
Найкраща автомобільна компанія в Україні

Більше 1 000 000 клієнтів.
3000 партнерів та постачальників.
10 000 корпоративних клієнтів.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
400
автоцентрів
по всій Україні
УкрАВТО у Вашому місті
Киев
Корпорація УкрАВТО - лідер українського автомобільного ринку

Сьогодні УкрАВТО – найбільший автовиробник, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер автомобілів у країни СНД і дальнього зарубіжжя.

Корпорація УкрАВТО являється генеральним імпортером та офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів.

Нам довіряють більше 1 000 000 клієнтів. Daimler AG, General Motors, Maserati S.p.A., KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery, АвтоВАЗ цінують Корпорацію УкрАВТО як надійного та професійного партнера.

  • УВАГА: ШАХРАЇ!
    "Українська Автомобільна Корпорація" у зв'язку зі збільшенням кількості сигналів і повідомлень, які надходять за допомогою зворотнього зв'язку про те, чи не проводить "Українська Автомобільна Корпорація" розіграшу або лотереї, в якій головним призом є автомобіль одного з брендів, що офіційно представлені салонах, повідомляє, що ніяких акцій подібного роду, лотерей і розіграшів не проводиться.
    докладніше
  • Автомобілі ZAZ FORZA і ZAZ VIDA надійшли на службу в поліцію охорони!
    Відносно недавно єдиний український автовиробник повного циклу, «Запорізький Автомобілебудівний Завод», в рамках «Столичного АвтоШОУ» презентував модифікації ZAZ FORZA і ZAZ VIDA, адаптовані для служби в регіональному підрозділі поліції охорони в Київській області. Автомобілі, їх експлуатаційні характеристики, і найголовніше, ціна були гідно оцінені правоохоронними органами. Тому з сьогоднішнього дня на службу з охорони правопорядку в Київському регіоні заступає 18 нових автомобілів бренду ZAZ: 15 автомобілів ZAZ FORZA та 3 автомобілі ZAZ VIDA.
    докладніше
  • У кіно разом з Chevrolet: пройди тест-драйв і вигравай квитки!
    Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, пропонує скористатися чудовою можливістю і поєднати приємне з ... приємним:-)
    докладніше
  • Контакти
  • Прес-центр
  • Акції
Телефон гарячої лінії:
0-800-507-717
© Українська автомобільна корпорація, 2001-2016
Розробка сайту: VIP Design