УВАГА, АКЦІЯ! ЗАМОВЛЯЙ СЬОГОДНІ - ПРИЇЖДЖАЙ ЗАВТРА І ОТРИМАЙ СЕНСАЦІЙНУ ЗНИЖКУ 40% НА КОРОТКОТЕРМІНОВИЙ ВІДПОЧИНОК!

 

  Генеральний директор ТОВ "Сузір"я"    (санаторій "Квітка полонини"), заслужений лікар України

               ГАНИНЕЦЬ ПАВЛО ПАВЛОВИЧ:        

  - Щиро вітаємо Вас на офіційному сайті   санаторію "КВІТКА ПОЛОНИНИ" (ТОВ "Сузір'я") – багаторазового лауреата рейтингу "Кращі підприємства України" в номінації "санаторно-курортні послуги"

 

Санаторій «Квітка полонини» пропонує:

1. ПРОЖИВАННЯ:

- корпус «Квітка полонини»від 240  грн./доба (ціна залежить від категорії номеру та сезону).

- корпус «Сузір’я – від 420 грн./доба (ціна залежить від категорії номеру та сезону).
На короткотермінове проживання (до 3-х діб в корпусі  "Сузір’я" ) - надається знижка 20%/

Детальніше:

Всі користувачі готельних послуг (проживання) санаторію «Квітка полонини» мають змогу скористатися багатьма додатковими послугами:

    - придбати, на вибір, комплексне 3-разове харчування або окремо: сніданок чи обід, чи вечерю;
    - придбати окремі види процедур (комплекс лікування оплачувати не обов’язково);
    - мають знижку на відвідування басейну (40%) та інші додаткові платні побутові, розважальні та медичні послуги;
   -  мають можливість користуватися комплексом БЕЗКОШТОВНИХ послуг: БЮВЕТУ, WI-FI, дитячої кімнати, тренажерної зали, клубу, кінозали, спортивних та ігрових дитячих майданчиків; також на безоплатній основі усі проживаючі в оздоровниці мають змогу грати в настільний теніс, користуватися пляжними шезлонгами, бібліотекою, відвідувати історико-краєзнавчий музей, більшість культурно-масових заходів для дорослих та дітей (концерти, дискотеки, «жива музика», лекції, караоке, спортивні змагання тощо).

Всі ці послуги наша оздоровниця в змозі забезпечити виключно особам, які придбали путівки або проживання саме в корпусах «Квітки полонини» чи «Сузір’я». На  відпочиваючих з приватного сектору згадувані пільги не розповсюджуються. Крім того, відпочиваючі з приватного сектору повинні сплачувати кошти за користування бюветом мінеральних вод та ряд інших послуг. Для них обмежено доступ до інфраструктури оздоровниці загалом. Тож, якщо Ви ще вагаєтеся, де Вам вигідніше оселитися - в санаторії чи в приватному секторі, – заздалегідь переконайтеся у перевагах санаторію та кількості додаткових послуг, які входять у вартість проживання в оздоровниці . Для тих, хто має на меті обрати повноцінне лікування: якщо ви проживатимете в санаторії, – заощадите ще й на медичних процедурах, бо для відпочиваючих оздоровниці вартість процедур дешевша, ніж для тих, хто придбає курсівку (лікування та харчування). Крім того, так званий «приватний сектор» розташований на відстані 700 – 1000 м від санаторію. Тож, навіть, якщо Ви придбаєте курсівку в оздоровниці чи абонемент на споживання мінеральної води, Вам доведеться щодня, незважаючи на негоду, долати чималу відстань. А в санаторії все знаходиться під одним дахом: і житлові кімнати, і медичні кабінети,  їдальня, басейн, клуб та інші функціональні та допоміжні приміщення.

2.САНАТОРНО-КУРОРТНУ ПУТІВКУ З БАЗОВИМ ЛІКУВАННЯМ (проживання, 3-разове харчування, базове лікування та комплекс БЕЗКОШТОВНИХ вищеперерахованих послуг).

3.САНАТОРНО-КУРОРТНУ ПУТІВКУ «ВСЕ ВКЛЮЧЕНЕ». До вартості путівки, окрім базового лікування, включено весь комплекс медичних процедур (за призначенням лікаря),  які надає санаторій (крім орендованих кабінетів),  а також безкоштовне користування басейном (1 год./день) та автостоянкою.  

4. КУРСІВКУ (базове лікування та 3-разове харчування) для осіб, які не проживають в санаторії. Власники курсівок мають змогу придбати додаткові платні медичні послуги (за призначенням лікаря).  

 

                                                   УВАГА! Кошти за невикористані дні відпочинку

                                                                       і процедури НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ!!!

                                          Виняток - поважна причина,   підтверджена документально 

 

Лікування

У комплексному лікуванні використовуються безпосередньо з джерел три види мінеральних вод: "Лужанська-4", "Лужанська-7", "Поляна квасова". В оздоровниці широкий спектр показань для лікування: від гастроентерологічних до захворювань нирок та сечовивідної системи, цукрового діабету, порушення обміну речовин, опорно-рухового апарату, супутніх захворювань суглобів, периферичної нервової системи, серцево-судинної системи та ін.

Дивіться відеопрезентацію

Проживання

Пропонуємо варіанти оздоровлення та відпочинку в санаторії
Ви можете придбати
:

1. ПРОЖИВАННЯ – всього від 240 грн./доба (ціна залежить від категорії номеру та сезону). 

2.САНАТОРНО-КУРОРТНУ ПУТІВКУ З БАЗОВИМ ЛІКУВАННЯМ. 

3.САНАТОРНО-КУРОРТНУ ПУТІВКУ за принципом «ВСЕ ВКЛЮЧЕНО».

4. КУРСІВКУ.
ДЕТАЛІ - В РОЗДІЛІ  "ЦІНИ"

Дивіться відеопрезентацію

Дозвілля

Ми раді запропонувати Вам культурно-розважальні заходи на будь-який смак:

пішохідні прогулянки в гори, вечори відпочинку, дискотеки, концерти, спортивні заходи, ігровий майданчик для дітей, басейн, більярд, Інтернет-кафе, WI-FI, бібліотека, кінні прогулянки, риболовля,  гірськолижний витяг, льодовий каток, екскурсії культурно-історичними місцями Закарпаття та багато інших цікавих заходів.

Дивіться відеопрезентацію

Новини

01 червня в санаторію «Квітка полонини» відзначили Міжнародний день захисту дітей.

24 травня у санаторію «Квітка полонини» (ТОВ «Сузір’я») відбулося відкриття нового ресторану дієтичного харчування за типом «шведський стіл». 

Обласні змагання з волейболу у "Квітці полонині"