This version of the page http://www.bizreliz.com/banki-lombardi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-19. The original page over time could change.
Банки, Ломбарди

Банки, Ломбарди

Приватбанк визнано найкращим

ПриватБанк визнано найкращим українським банком у рейтингу Europe Banking Awards 2015 року, який щорічно публікується британським журналом EMEA Finance. Як ідеться в повідомленні видання, ПриватБанк визнано найкращим українським роздрібним банком. Найкращим інвестиційним банком в Україні за підсумками 2015 року став Commerzbank.

 

«Ми із задоволенням називаємо найкращі банки Центральної та Східної Європи, які досягли значних результатів за дуже складний, але корисний рік для банківської системи регіону, – йдеться в повідомленні видання. – Експерти журналу визначили найкращі фінансові установи як серед роздрібних та інвестиційних банків, так і серед керуючих компаній, брокерів і консультантів».

 

Нагадаємо, в лютому угоду ПриватБанку та приватних іноземних інвесторів про продовження строків випуску єврооблігацій банку визнано найкращою угодою 2015 року в Східній Європі в номінації Best restructuring банківського рейтингу 2015 року. За даними експертів журналу EMEA Finance, угода рефінансування єврооблігацій українського ПриватБанку стала абсолютним переможцем серед усіх подібних угод європейських банків.

Підприємці ідуть в Альфа-Банк

Альфа-Банк Україна в 2015 році наростив портфель клієнтів з числа представників малого бізнесу - кількість клієнтів за рік збільшилася майже в два рази і склала більше 9000, при цьому сума коштів, які малий бізнес тримає на рахунках банку, зросла в півтора рази, збільшивши обсяг портфеля більш ніж на 200 млн грн.

Торік успішно стартував новий продукт для малого бізнесу - бізнес-картка від Альфа-Банку на платформі MasterCard, яка дозволяє безпосередньо управляти коштами на поточному рахунку підприємця - всі операції здійснюються за допомогою самої картки або за допомогою додатка на смартфоні або планшеті. За останній квартал 2015 року клієнтам Альфа-Банку продано близько 1500 карток. Клієнти часто користуються бізнес-карткою як засобом платежу - для простих моментальних розрахунків зі свого підприємницького рахунка.

«2015 рік ми завершили з відмінними показниками. Найбільш яскравим реалізованим проектом є емісія бізнес-карток  - сьогодні аналогів такого продукту на ринку практично немає, і ми вже бачимо активне зростання розрахунків в термінальних мережах, - зазначила Тетяна Волошина, директор по малому бізнесу, віце-президент Альфа-Банку Україна. - Сьогодні наших клієнтів - представників малого бізнесу - цікавить, насамперед, можливість ефективного управління своїм особистим часом і фінансами, і ми одними з перших на українському ринку запропонували їм таку можливість. Ми продовжимо працювати насамперед над підвищенням якості сервісу, розвитком технологій і підтримкою бізнесу клієнтів малого бізнесу за допомогою зручних фінансових інструментів».

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом в Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають в Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Петро Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08 % (всі троє - громадяни РФ, проживають у Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%.

Розширення інтернет-банкінгу

«Кредобанк» розширює можливості системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект». Відтепер користувачі системи мають змогу переглядати інформацію за платіжними картками та здійснювати комунальні платежі безпосередньо з системи, а також можуть отримати новорічний бонус на відкриті через Інтернет депозити у вигляді 2% річних до базової відсоткової ставки за депозитом.
 
Згідно з умовами акції, додаткову бонусну ставку в 2% річних можуть отримати користувачі «КредоДайрект», що в період до 31 січня 2016 року відкриють депозити «Стандарт», «Стандарт ПЛЮС» та «Зростання» в гривнях строком на 1 або 3 місяці. Мінімальна сума вкладу – від 500 грн. Бонусна ставка діятиме з моменту відкриття депозиту, але відображатиметься в системі з наступного робочого дня. 
 
Функція перегляду інформації за платіжними картками доступна у меню «Карти» системи «КредоДайрект». На сьогодні користувачі системи можуть переглядати в ній перелік відкритих платіжних карт, доступні кошти на них, статуси карт, ліміти видаткових операцій за картами та іншу детальну інформацію
Можливість здійснення комунальних платежів доступна у відповідному підменю «Операції». При виборі цього посилання клієнт переходить на сайт партнерасистеми «EasyPay» як авторизований користувач, формує рахунок на сплату та підтверджує його одноразовим паролем з SMS-повідомлення. Вводити додаткову інформацію та дані платіжної карти не потрібно,  комісія за комунальні платежі не стягується.
 
«Кредобанк» постійно працює над розширенням можливостей системи Інтернет-банкінгу «КредоДайрект», аби забезпечити ще більше функцій та можливостей для безпечного здійснення будь-яких розрахунків,– говорить директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Богдан Терлецький. – Відтепер в системі стало можливо переглядати більше інформації, простіше та зручніше проводити комунальні платежі. Додатковою приємністю для наших користувачів є зимовий подарунок до онлайн-депозитів у вигляді додаткової відсоткової ставки».
 
Система Інтернет-банкінгу «КредоДайрект» надає можливість її користувачам отримувати інформацію про актуальне сальдо на банківських картках, безкоштовно поповнювати рахунки мобільних телефонів GSM-операторів України, переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку. У системі використовується авторизація за допомогою картки одноразових паролів або за допомогою одноразових паролів в SMS-повідомленнях. «КредоДайрект» має мобільну версію, адаптовану для мобільних пристроїв будь-якої операційної системи та діагоналі екрана, а також мобільні аплікації для систем iOS та Android. Додатковою перевагою системи є знижений тариф на перекази в межах України в сумі до 10 000 гривень – 1 грн. незалежно від суми.            

Рейтинг стійкості Приватбанку - ССС

Слідом за Moody’s агентство Fitch підвищило рейтинги ПриватБанку після беззастережної підтримки банку міжнародними інвесторами.

 

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило ключові рейтинги ПриватБанку – «Рейтинг дефолту емітента» і «Рейтинг стійкості» – до рівня «ССС» після успішного завершення банком угоди з міжнародними інвесторами. Як ідеться в повідомленні Fitch, підвищення рейтингів відображає позитивний вплив на капіталізацію та ліквідність банку угоди з продовження термінів єврооблігацій, а також стабільну ситуацію в банку та його лідируючі позиції на українському ринку.

 

Безумовна підтримка інвесторів дозволила банку направити залучені кошти на збільшення регулятивного капіталу, який з урахуванням інвестицій акціонерів банку становить 220 млн дол. США (близько 5 млрд грн). З урахуванням продовження до 2018 року погашення євробондів банку на суму 200 млн дол. США з боку міжнародних інвесторів ПриватБанк отримав підтримку на суму 10 млрд грн.

 

Нагадаємо, раніше міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service підвищило довгостроковий рейтинг ПриватБанку за депозитами в національній валюті до рівня «Саа3». Також Moody’s підтвердило рейтинг ПриватБанку за депозитами в іноземній валюті та рейтинг фінансової стабільності банку. Прогноз за рейтингами ПриватБанку встановлено на рівні «стабільний».

Зниження депозитних ставок

Фідобанк з 23 листопада знизив процентні ставки за вкладами фізичних осіб у всіх валютах, ощадними картками «Пластик Фантастик» і «Пластик Фантастик Плюс», а також іменними депозитними сертифікатами в іноземній валюті. Від сьогодні з врахуванням діючої в банку програми лояльності дохідність строкових гривневих депозитів сягає 25% річних, строкових вкладів в доларах США і євро – 11,5% и 10,5% річних відповідноМаксимальна ставка за ощадними картками – 22% річних.

«Зниження ставок на 1-2 п. п. в залежності від строку і валюти вкладу обумовлено певною стабілізацією на банківському ринку та стійким приростом депозитного портфелю Фідобанку у всіх валютах протягом останніх трьох місяців, – коментує Олена Дорошенко, директор з пасивних операцій фізичних осіб Фідобанку. – Прояв такої тенденції в масштабах всієї банківської системи дозволяє говорити про поступове відновлення довіри населення до банків».

Найпривабливішими для вкладників є депозити строком на 9 місяців та один рік (370 днів), процентні ставки за якими в залежності від виду депозиту складають 23% – 24% річних у гривні, 10% – 11% річних в доларах США і 9% – 10% річних в євро. При цьому, клієнт банку має можливість підвищити дохідність свого депозиту на 0,5% – 1% в залежності від валюти вкладу завдяки програмі лояльності банку, а також оформивши депозит через фінансову платформу Фідобанку Фідомаркет

Також нагадаємо, що вкладники Фідобанку можуть відкрити акційні вклади на суму від 2 000 грн та отримати на додаток до основної процентної ставки компенсацію своїх комунальних платежів або бонуси на покупки в залежності від суми розміщених коштів.

Держава

  • "Квартал 95" фестивалил в Латвии
  • Приватбанк будує Країну
  • Діалог з Ізраїлем буде у Києві
  • Меморандум між КМДА і омбудсменом

Соцiум

  • Офіційний прийом на честь олімпійців
  • Турнир по футболу adidas 2x2
  • Сімейний дім для спортсменів
  • Футбольна форма з вишиванкою

 

Коментарі

Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...
Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 10.8.2016 Офіційний прийом на честь
  • 10.8.2016 Новий NOVUS на
  • 10.8.2016 Конкурс Кубку Націй Данон 2016
  • 10.8.2016 Сімейний дім для
  • 4.8.2016 Футбольна форма з
  • 28.7.2016 Приватбанк будує Країну
  • 28.7.2016 Росіяни вивозять
  • 19.7.2016 Ювілей ресторанного бізнесу
  • 19.7.2016 adidas возвращается в 90-тые
  • 19.7.2016 Информация по делу Sky Mall
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені