This version of the page http://rewards.mastercard.ua/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-17. The original page over time could change.
Поставити питання - Програма винагород Mastercard® Rewards
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Питання та відповіді

Не можу зайти в особистий кабінет на сайті.

Рекомендовано використовувати наступні інтернет браузери: Internet Explorer, Mozilla Firefox. Для входу в особистий кабінет необхідно ввести номер картки (16 цифр) - без пробілів та додаткових символів, а також відповідь на запитання, яке відображається на екрані. Для входу в особистий кабінет власників карток MasterCard від ПриватБанку необхідно ввести фінансовий номер телефону. Після цього вам буде надіслано пароль у СМС.

У мене заблокований вхід на сайт контролю і погашення балів.

Для розблокування входу на сайт Ви можете звернутися до інформаційного центру Бонусної програми MasterCard Rewards за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Я замовив миттєве поповнення мобільного рахунку, але гроші на рахунок не отримав.

Поповнення мобільного рахунку проводиться миттєво, але максимальний термін поповнення складає 2 робочих дні. Якщо протягом цього часу Ви не отримали кошти на рахунок, будь ласка, зверніться до Центру Програми за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Де можна перевірити поточний баланс балів?

Перевірити поточний баланс балів можна на персональній сторінці Бонусної програми MasterCard® Rewards Україна або зателефонувавши до інформаційного центру Бонусної програми MasterCard Rewards за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Коли нараховуються бали на мій рахунок?

Бали на Ваш рахунок зараховуються автоматично. Проте майте на увазі, що обробка міжнародних операцій і нарахування балів за такі операції може зайняти до п’яти тижнів від дати проведення операції. Саме тому бали не будуть нараховані в день покупки або наступного дня.

Чи можна об’єднати бали, отримані за розрахунки різними картками?

Ви можете об’єднати баланси балів декількох власних платіжних карток, що беруть участь у програмі, або об’єднати свій баланс з балансом іншого учасника. Для цього необхідно звернутись до інформаційного центру Бонусної програми MasterCard Rewards за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України). 

На що я можу обміняти бали?

Ви можете обміняти свої бали на різні винагороди. Перелік винагород подано в Каталозі винагород Бонусної програми MasterCard Rewards Україна. Більш детальну інформацію щодо винагород та їх вартості в балах можна знайти в особистому кабінеті або за номером Центру Програми 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Хочу обміняти свої бали на винагороди за допомогою телефону. Куди мені зателефонувати?

Ви можете обміняти свої бали на винагороди, якщо звернетеся до Центру Програми за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України), або через сайт Програми. Щоб обміняти бали через сайт, зайдіть на свою персональну сторінку й оберіть винагороду.

Чи можу я замінити або повернути отримані винагороди?

На жаль, замовлені нагороди не можна ні повернути, ні замінити.

Баланс балів на виписці з мого карткового рахунку не збігається з кількістю балів, зазначених на моїй персональній сторінці.

Бали на виписці з карткового рахунку відповідають кількості балів, наявних на момент запиту. Рахунок на Вашій персональній сторінці – це актуальний баланс балів, за які ви можете обмінювати винагороди. Оскільки обробка міжнародних операцій і нарахування балів за такі операції може зайняти до п’яти тижнів від дати проведення операції, кількість балів на виписці з рахунку та на Вашій персональній сторінці може відрізнятися.
 

Я не отримав(ла) винагороду.

Винагорода має бути доставлена протягом 14 днів з дня замовлення. Якщо після цього терміну Ви не отримаєте винагороду, зверніться в Центр Програми за номером 0-800-30-11-20 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Я отримав подарунок, який відрізняється від зображення на сайті.

Модель, форма, колір подарунків може відрізнятися від зображень на рекламних матеріалах Акції.

Який термін зберігання посилки у поштоматі Приватбанку?

Посилка зберігається у поштоматі Приватбанку 5 днів, далі посилка повертається відправнику.

Який термін безкоштовного зберігання посилки у відділенні Нової Пошти?

Посилка зберігається у відділенні Нової Пошти 5 робочих днів, далі буде нараховуватися комісія за зберігання.

Не знайшли відповіді на ваше запитання? Надішліть його нам.Задати питання
Не знайшли відповіді на ваше запитання?
Надішліть його нам