This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/o-kompanii/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-02. The original page over time could change.
Про компанію
Online-консультант
Підписатися на розсилку
Наші партнери


Правова інформація "КИЙ АВІА"

Компанія "КИЙ АВІА" має усі необхідні ліцензії і сертифікати для здійснення своєї діяльності


Субагентам

Співпраця з ПрАТ «КИЙ АВІА» поєднує в собі надійність, зручність і простоту. Ми завжди орієнтовані на надання максимально комфортних умов для наших субагентів.


Наші офіси

Для зручності своїх клієнтів "КИЙ АВІА" створила власну мережу продаж в Україні. Наші послуги доступні клієнтам у всіх обласних центрах і містах з населенням більше 100 тис. чоловік.


Наші послуги

КИЙ АВІА надає комплексні послуги з організації міжнародних перевезень пасажирів, вантажів і туризму.


Call-центр "КИЙ АВІА"

В Call-центрі "КИЙ АВІА", Ви можете отримати будь-яку цікаву для Вас інформацію щодо послуг, які ми надаємо.


Звернення Голови Наглядової ради ПрАТ «КИЙ АВІА»

Протягом більше двох десятків років ми працюємо для Вас і намагаємося знайти і запропонувати Вам найбільш оптимальні рішення в організації перевезень, туризму і відпочинку, які максимально відповідають Вашим запитам.


Про компанію

«КИЙ АВІА» - лідируюча компанія України в області продажів транспортних і туристичних послуг.


«КИЙ АВІА» - лідируюча компанія України в області продажів транспортних і туристичних послуг.

Місія «КИЙ АВІА» - надавати клієнтам найбільш повне та якісне обслуговування з усіх видів транспортних, туристичних і супутніх послуг.

Пріоритетні цінності, на яких грунтується робота «КИЙ АВІА» - увага до людей, надійність та відповідальність.

Для реалізації поставлених цілей ми створили власну мережу продажу в Україні, наші послуги доступні клієнтам у всіх обласних центрах і містах з населенням більше 100 тис. осіб, а також відкрили закордонні представництва в Москві, Мінську та Гомелі.

Ми запровадили єдині корпоративні стандарти обслуговування клієнтів по всій мережі продажів. У компанії впроваджено передові технології та автоматизовані системи, які дозволяють ефективно обробляти замовлення клієнтів. Чи знаходитеся ви в Києві, Донецьку, Львові чи будь-якому іншому місті, де розташований офіс «КИЙ АВІА», наші співробітники завжди професійно, оперативно та вичерпно нададуть відповіді на всі ваші запитання, будь це ділова поїздка або подорож на відпочинок.

Щоб клієнти мали можливість вибору прийнятних тарифів на авіаперевезення, зручних маршрутів перельоту, бронювання готелів, туристичних пакетів, страхування та інших послуг, «КИЙ АВІА» співпрацює з вітчизняними та закордонними авіакомпаніями, з ведучими провайдерами в індустрії транспорту та туризму, готелями, залізничними підприємствами, автомобільними компаніями.

Наш успіх визначається багатьма факторами. Ось деякі з них.

  1. «КИЙ АВІА» надає комплексні послуги з перевезень та туризму. До них відносяться: бронювання та продаж авіаквитків на міжнародні та внутрішні авіалінії традиційним способом і через нову систему on-line бронювання http://online.kiyavia.com/; організація VIP обслуговування в аеропортах України; туристичні послуги - закордонні тури, екскурсійні програми, відпочинок і лікування в Україні, освітні програми за кордоном; бронювання готелів та автомобілів; продаж залізничних квитків по Європі, Україні та країнам СНД; послуги страхування; організація вантажних перевезень авіаційним, морським і автомобільним транспортом; організація чартерних і бізнес рейсів.
  2. «КИЙ АВІА» має власну розгалужену мережу офісів і філій.
    На сьогоднішній день «КИЙ АВІА» надає послуги в 63 центрах та офісах продажу в Українї, а також у своїх представництвах в Москві, Мінську та Гомелі. У 2002р. утворений концерн «КИЙ АВІА», до якого входять ЗАТ "Київське агентство повітряних сполучень» «КИЙ АВІА», туристичні агентства «КИЙ АВІА», «Чарівна подорож», «КИЙ АВІА ВЕСТ», страхова компанія «КИЙ АВІА ГАРАНТ», транспортно- експедиторська компанія «КИЙ АВІА КАРГО», ТОВ «КИЙ АВІА Експрес» та інші підприємства.
  3. У «КИЙ АВІА» працює висококваліфікований персонал. Агенти з обслуговування та продажу мають дипломи IATA (Міжнародної асоціації повітряного транспорту), сертифікати на право продажу авіаційних перевезень і роботу з системами бронювання. Агенти з організації туризму постійно беруть участь в ознайомлювальних турах і в курсі всіх новинок і змін, які відбуваються на популярних курортах.
  4. «КИЙ АВІА» має репутацію надійної, сучасної та відповідальної компанії. «КИЙ АВІА» одне з перших в Україні в 1996 році пройшло акредитацію в IATA (Міжнародної асоціації повітряного транспорту), з 1995 року акредитовано при ТКП (Транспортної клірингової палаті) Росії, з 2001 року сертифіковане Державним департаментом авіаційного транспорту України, має ліцензію Міністерства культури і туризму України на турагентську діяльність.
  5. «КИЙ АВІА» використовує передові технології в обслуговуванні клієнтів. На веб-сайті www.kiyavia.com клієнти можуть замовити наші послуги і здійснити оплату в режимі on-line. Також клієнти можуть самостійно бронювати авіаквитки через нову систему on-line бронювання. Наші послуги можна замовити через Операторський центр, який приймає дзвінки зі всієї України, а також здійснює доставку замовлених послуг (багатоканальний телефон (044) 490-490-1 та 15-56 для дзвінків з Києва). У «КИЙ АВІА» впроваджена система прийому і оформлення замовлень, яка дозволяє значно спростити і прискорити обслуговування запитів корпоративних клієнтів і звітів з виконаних робіт.
  6. «КИЙ АВІА» надає послуги для всіх категорій пасажирів. У нас є ексклюзивні пропозиції, є спеціальні пропозиції для студентів, молоді, для клієнтів, яким потрібні найбільш економічні варіанти подорожі. Завдяки співпраці з low-cost авіакомпаніями та Німецької залізницею ми можемо надати доступні ціни на поїздки практично по всій Європі. При цьому наші економ-пропозиції доступні у всіх регіонах України.

Основні напрями розвитку «КИЙ АВІА»

  1. Продовжувати зміцнювати стратегічне партнерство з провідними українськими та закордонними авіакомпаніями та провайдерами туристичних і транспортних послуг. Стратегічне партнерство дозволяє «КИЙ АВІА» отримувати ексклюзивні умови при реалізації послуг клієнтам і дає можливість надавати послуги високої якості за нижчими цінами.
  2. Забезпечувати обслуговування клієнтів на рівні світових стандартів. «КИЙ АВІА» надає послуги широким верствам населення. Ми ставимося з однаковою увагою і повагою до всіх наших клієнтів.
  3. Створювати нові туристичні продукти. У своїй роботі ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. У «КИЙ АВІА» Ви знайдете найрізноманітніші туристичні пропозиції - від економічних варіантів подорожі до ексклюзивних видів відпочинку.
  4. Збільшувати Інтернет-продажі послуг. На веб-сайті www.kiyavia.com клієнти можуть забронювати квитки, замовити тур або екскурсію, трансфер, номер в готелі, прокат автомобіля, здійснити оплату за замовлені послуги в режимі on-line.
  5. Удосконалювати засоби управління виробництвом. Нові технології та автоматизовані системи, впроваджені в «КИЙ АВІА», дозволяють ефективно контролювати витрати, поліпшувати виробничі та економічні показники.

Про компанію