This version of the page http://www.budexpert.ua/content/index/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-21. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію



Партнери
ГоловнаСтатті
Рубрикатор
Рубрикатор
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

KINOafisha.ua - фільми в кінотеатрах.

Шукай роботу на JOB.ukr.net.
Музика на PLAY.ukr.net.
Усі новини спорту на UKR.NET.

 

Погода
Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Тернополі

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Погода в Одесі

вологість:

тиск:

вітер:

Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 45   наступна>
20.07.2016р.

Виготовляємо лавочку для саду

На перший погляд, лавочка – це щось примітивне, але насправді, якщо до справи братися з любов’ю і фантазією, то дерев’яна лавочка може перетворитися на справжній витвір мистецтва. Та для довершеності цей мистецький шедевр потрібно якісно захистити і гарно декорувати, наприклад, засобами ТМ VIDARON.

 
15.07.2016р.

Бетонні елементи захисту та декору

У минулій статті (див. попередню статтю тут) ми розповідали про специфіку й особливості виробництва дашків, парапетів та капелюхів на підприємстві «Еліта плюс» (Львів-Винники). Нині ми продовжуємо нашу розмову про ці, здавалося б, на перший погляд не дуже важливі елементи огороджувальних конструкцій, без яких сьогодні неможливо уявити собі красивий та довершений паркан чи будь-яку іншу конструкцію ландшафтного дизайну на подвір’ї чи майданчику. Окрім того, за останній рік підприємство не лише розширило асортимент вищезгаданих виробів, але й пропонує нові ландшафтні елементи декору

 
07.07.2016р.

Як навчитися економити на опаленні та не замерзнути взимку?

Справжній український господар до зими починає готуватися ще влітку. Враховуючи сьогоднішню ситуацію у державі, коли ціни на комунальні послуги знову поповзли вверх, а плата за тепло з початком опалювального сезону просто вимете останні копійки з гаманців, цього року підготовку варто проводити як ніколи ретельно. Що робити, аби зберегти не лише сімейний бюджет, але й тепло в оселі, які невеличкі хитрощі варто застосувати та чи допоможе у економії коштів на опалення державна програма «Тепла оселя»?

 
01.07.2016р.

Виготовлення дитячих дерев'яних гойдалок

За вікном літо, й діти чимдуж рвуться до розваг, які їм забезпечує ця тепла пора року. Одна із улюблених літніх розваг – гойдалка.

 
29.06.2016р.

Від посадки до вирубки. Як садити та рубати ліс?

Все починається з посадки невеличких саджанців, а закінчується вирубкою лісу. Проте, аби перша і друга процедури пройшли успішно, робити їх варто за усіма правилами та за допомогою надійної техніки. Як саме безпомилково потрібно садити дерева, в яку пору року та день тижня варто розпочинати роботи, коли слід вирубувати ліс та якою технікою це краще робити? Про це та багато іншого розповіли фахівці компанії «Palche», національного виробника твердопаливних котлів деревообробних агрегатів, запчастин до імпортної сільськогосподарської техніки та механізмів для сільського, лісозаготівельного, комунального господарства.

 
09.06.2016р.

Чому котли краще за все купувати влітку? Переходимо на альтернативне...

З першого червня попит на твердопаливні котли в Україні збільшився практично на 10%. У липні ці показники швидше за все зростуть ще на 17-20% та до кінця серпня будуть триматися на одному рівні. Такі цифри свідчать про те, що в Україні розпочалася пора ремонтів, а отже, одним із найбільш затребуваних товарів стали твердопаливні котли. Чому так відбувається, коли краще за все купувати котел, де знайти кращий та як обрати потрібний – про це та багато іншого розповіли фахівці компанії «PALCHE», національного виробника твердопаливних котлів.

 
20.07.2016р.

ДЕЯКІ НЮАНСИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН

Використання загороджувальних конструкцій з ПВХ в контексті підвищення енергоефективності будівель — це одне з найважливіших і насущних завдань сучасноїкомунальної політики.

 
19.07.2016р.

Як правильно вентилювати підвал чи льох

Дуже зручно мати такі додаткові приміщення, як льох чи підвал. Але іноді користуватися цими приміщеннями практично неможливо через підвищений рівень вологості. Щоб цього уникнути, перш за все, необхідно облаштувати надійну гідроізоляцію фундаменту на етапі спорудження будинку; по-друге, переконатися, що система водопостачання та каналізації добре працює. Ну і, звичайно ж, необхідно подбати про систему вентиляції!

 
19.07.2016р.

Як правильно збирати та використовувати дощову воду

Якісна природна питна вода нині стає рідкістю, тому задля економії багато хто замислюється над тим, чи варто нею змивати нечистоти, мити машину або зрошувати садову ділянку. Водопровідна вода, яка відповідає споживчим нормам, украй необхідна лише для приготування їжі, миття посуду та особистої гігієни. Для будь-яких інших потреб припустиме використання дощової води.

 
12.07.2016р.

Як збудувати фахверковий будинок

Фахверк (Fachwerk — каркасна конструкція) — тип будівельної конструкції, у якій несучою основою слугує просторова секція з похилих (під різними кутами) балок, які зазвичай видно із зовнішнього боку будинку, які й надають будівлі характерного вигляду. А от простір між балками заповнюють глинобитними матеріалами, цеглою або деревом. Фахверк з’явився ще у XV столітті в Німеччині, і став дуже поширеним у Європі, зокрема, на півночі (від Британії до Польщі).

 
1 2 3 4 ... 45   наступна>
Завантаження...



 


Останні новини
Останні новини
Уряд продовжує надавати українцям фінансову допомогу на заміну газових котлів
20.07.2016р.

Коштів на допомогу при придбанні «негазових» котлів...

Спільні закупівлі – польське ноу-хау для України
19.07.2016р.

23 червня 2016 року в Готелі «Опера» у Києві відбулася...

На фестивалі малеча знайомилася з найрізноманітнішими професіями
18.07.2016р.

Кожен з нас у дитинстві мріяв про ту чи іншу професію....

Енергоефективність починається у головах і лише згодом у будинках і квартирах
15.07.2016р.

Про програми енергоефективності в Україні і ЄС,...

ЗА ЩО ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ ЗГІДНО З НОВИМИ ПРАВИЛАМИ ОПОДАТКУВАННЯ НЕРУХОМОСТІ
12.07.2016р.

Цього року змінені правила оподаткування...

Новини від RedTram
Новини від RedTram
Завантаження...
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.
Про нас
Каталог учасників
TV-програма
Новини
Торговий майданчик
Реклама на порталі
Статті
Теги
Передплата
Майстер-класи


© 2010-2014 BUDEXPERT.UA. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”