This version of the page http://dmp.com.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-27. The original page over time could change.
Про нас - Дмитрієва та Партнери
Про нас...
Юридичнапрактика...
ДОВІРА, МУДРІСТЬ, ПАРТНЕРСТВО
ПРО НАС

Юридична фірма «Дмитрієва та Партнери» заснована в 1994 році.

За цей час ЮФ «Дмитрієва та Партнери» здобула авторитет на ринку юридичних послуг як в Україні, так і за її межами.

Компанія надає комплексні послуги для вирішення будь-яких юридичних, податкових, бухгалтерських питань клієнтам з України та інших країн світу.

Керуючий партнер ЮФ «Дмитрієва та Партнери» Дмитрієва Ольга - адвокат, Голова Наглядової ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України», Голова Вищої ревізійної комісії адвокатури України, арбітр Ризького міжнародного комерційного суду, член Громадської ради при Антимонопольному комітеті України. 

Юридична фірма «Дмитрієва та Партнери» надає послуги в наступних напрямках:

• Антимонопольне та конкурентне право
• Зовнішньоекономічна діяльність
• Земельні правовідносини
• Due diligence
• Інвестиції й валютне регулювання
• Інтелектуальна власність та IT-право
• Корпоративне право та M&A
• Кримінальне право
• Міжнародне право та арбітраж
• Нерухомість
• Податкове право
• Сімейне право
• Судова практика
• Трудове право
• Бухгалтерський аутсорсинг

Наша фірма прагне надавати найбільш ефективні послуги своїм клієнтам. Ми віддаємо перевагу роботі на постійній основі, що дозволяє повністю аналізувати діяльність клієнта й комплексно підходити до вирішення питань.

Cпівробітники 

Співробітники фірми постійно підвищують свій професійний рівень шляхом участі в спеціалізованих конференціях, семінарах, курсах як в якості учасників, так і в якості доповідачей; вільно володіють однією або декількома іноземними мовами. Майже всі юристи мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, являються членами Асоціації Адвокатів України, Асоціації юристів України, Європейської Бізнес Асоціації.

Досягнення

ЮФ «Дмитрієва та Партнери» неодноразово входила до складу 50 провідних юридичних фірм України за результатами досліджень, що проводяться щорічно газетою «Юридична практика», починаючи з 1998 року.

ЮФ «Дмитрієва та Партнери» неодноразово входила до складу 50 провідних юридичних фірм України за результатами досліджень, що проводяться щорічно газетою «Юридична практика», починаючи з 1998 року. Компанія визнана фіналістом «Юридичної премії 2015» в номінації «Юридична фірма року в сфері трудового права».

ЮФ «Дмитрієва та Партнери» рекомендовано виданням «Ukrainian Law Firms» як одну  з провідних у сфері корпоративного права, M&A (злиття та поглинання) кримінального та податкового права, міжнародного арбітражу, судової практики, нерухомості, трудового права, а також у сфері транспорту та інфраструктури.

Редакційним складом журналу Corporate INTL Magazine Global Award ЮФ «Дмитрієва та Партнери» була визнана переможцем у номінації «Business Law Firm of the Year in Ukraine» в 2014 році.

Більш детально з визнанням ЮФ "Дмитрієва та Партнери" та співробітників компанії можна ознайомитись тут

Надійність 

ЮФ «Дмитрієва та Партнери» приймає участь в реалізації багатьох складних і масштабних юридичних проектів: великі міжнародні інвестиції, питання фінансування й приватизації, а також представлення інтересів клієнтів у суді й проблеми, пов'язані з державним регулюванням. Отриманий досвід і глибокі знання законодавства - наша незаперечна перевага. Наші фахівці набули практичні навички в сфері корпоративної діяльності, цінних паперів, фінансів, державного регулювання й оподаткування. Ми також маємо практичний досвід вирішення проблем, що виникають у результаті частих змін, прогалин і протиріч у місцевому законодавстві.

Висока якість послуг, численні зв'язки фірми, винятковий професіоналізм наших співробітників, індивідуальний підхід до тонкощів бізнесу кожного клієнта - наші переваги, які підтримують репутацію компанії на високому рівні.