This version of the page http://pfl.ua/projectpfl.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-12. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України
  • ПФЛ
    • Про ПФЛ
    • Документи
    • Партнери
    • Інформаційні партнери
  • Перша ліга
    • Турнірна таблиця
    • Календар
  • Друга ліга
    • Турнірна таблиця
    • Календар
  • Кубок України
    • Календар
 1 ліга
 2 ліга
Новини
Проекти ПФЛ
Розклад трансляцій
Відео
Форум
Корисні посилання
Методичні матеріали
Зворотний зв'язок
Контакти

ПРОЕКТИ ПФЛ

Ми  - різні. Ми живемо в різних містах, маємо різні погляди. Ми – це велика спільнота людей, яких об`єднують емоції та краса легендарної гри. Наша мета – залучити до футболу якомога більше вболівальників, передати філософію та цінності футболу. Ми знаємо, яким важливим є спілкування і хочемо, щоб вболівальникам наших клубів було цікаво та  зручно  підтримувати комунікацію. Нові проекти – це нові можливості. Для ПФЛ це чудова нагода знайти нових друзів, відкрити нові таланти, вдосконалювати творчий потенціал. Ми відкриті для нових зустрічей  та знакомств і віримо, що відкритість і спільна робота допомагають нам рухатись вперед.  

#житифутболом

Ми впевнені, що справжніми зірками гравців робить не тільки спортивний талант та колосальний труд. Люди за кадром – вболівальники, фанати, для яких футбол – завжди свято, без підтримки яких футбол нічого не вартий. #житифутболом – великий проект про людей за лінію поля – вболівальників команд ПФЛ, великої сім`ї футбольних клубів, що віддані футболу і залишаються за кадром.

#20років20кроків

ПФЛ – 20 років. Це наша юність, наш розквіт: життя тільки починається, і немає нічого неможливого.  Ми цінуємо і поважаємо своє минуле.  #20років20кроків – історія наших змін, розповідь про те, як не зраджуючи своїм традиціям, не забуваючи своєї історії, зберігаючи повагу до Гри №1, Професіональна футбольна ліга об'єднує людей, зацікавлених в розвитку українського футболу.

Зіркові уроки футболу

ПФЛ реальними справами доводить, що значить бути соціально відповідальною організацією. Ініціативи в сфері розвитку дитячо-юнацького спорту мають зацікавити дітей, пробудити в них інтерес до футболу, через гру пізнавати базові людські цінності, відчувати причетність до футболу найвищого рівня. «Зіркові уроки футболу» - всеукраїнський партнерський проект ПФЛ та партнерів, мета якого – допомогти дітям краще пізнати футбол та його цінності, сприяти розвитку фізичних здібностей,  активізувати роботу з вболівальниками, підвищити інтерес до клубів ПФЛ, а футболістам – отримати заряд підтримки та натхнення від наймолодших шанувальників. Впродовж квітня та травня 2016 року акція «Зіркові уроки футболу» охопила 10 міст України, а з сезону 2016/17 буде проведена у всіх рідних містах клубів ПФЛ.

Не залишити поза грою

“Не залишити поза грою” – новий проект ПФЛ та ТМ Mitre, започаткований в травні 2016, що спільно з клубами допомагають дітям, які роблять перші кроки в футболі. Наша мета: створення умов для формування здорового способу життя, розвиток фізичних, інтелектуальних і моральних здібностей дітей, максимальне реагування на потреби спортивно-освітнього середовища, організація взаємодії ДЮСШ з різними освітніми та соціальними структурами, забезпечення можливості використання тренерами прогресивних освітніх футбольних практик.

Прямі відео трансляції:
ВІТАЄМО!
Гришин В.І. - 22!
Павлюк К.С. - 17!


Останні відеозаписи:
Матчі ПФЛ
30 Тур. Динамо-2 4:1 Суми
30 Тур. Геліос 2:0 Гірник-Спорт
30 Тур. Миколаїв 3:1 Десна
30 Тур. Полтава 0:2 Черкаський Дніпро
30 Тур. Зірка 2:1 Гірник
30 Тур. Авангард 1:2 Іллічівець
30 Тур. Нафтовик-Укрнафта 2:0 Тернопіль
29 Тур. Десна 3:1 Авангард
29 Тур. Оболонь-Бровар 1:2 Геліос
Приймальня ПФЛ:
(044) 529-94-94