Графік роботи ЦОА в травні

Шановні абоненти!

У зв’язку з великодніми та травневими святами, повідомляємо вам про зміни в графіку роботи центру обслуговування абонентів.

Читати далі

Зверніть увагу!

Шановні абоненти!

Протягом останнього тижня абонентам Мережі Ланет були надіслані повідомлення начебто від Головного управління ДФС у м. Києві щодо необхідності декларування доходів за 2015 рік, отриманих у вигляді безкоштовних послуг кабельного телебачення.

Читати далі

З 8 березня!

Сердечно вітаємо прекрасних жінок та дівчат з 8 березня.

Щиро бажаємо вам незабутніх вражень та яскравих емоцій!

Читати далі

З Новим 2016 роком!

Друзі, Мережа Ланет від усієї душі вітає вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Читати далі

Графік роботи ЦОА у новорічні свята

Шановні абоненти!

У зв’язку з прийдешніми новорічними святами, інформуємо вас про зміну графіку роботи Центру обслуговування абонентів.

Читати далі

Мішок подарунків!

Стартував традиційний новорічний конкурс від Мережі Ланет. Поспішайте виграти!

30-го грудня 2015 року серед учасників конкурсу, що є абонентами нашої мережі, ми розіграємо головний подарунок: 4K ULTRA HD-телевізор Samsung UE40JU6600 з вигнутим екраном + рік безкоштовного цифрового ТБ, а також інші цінні призи: смарт-годинник Sony SmartWatch 3 SWR50 White, смартфон Meizu M2 Note 16Gb Gray і багато безкоштовних місяців послуг!

Читати далі

Зміна тарифів на послуги кабельного телебачення

Шановні абоненти.

Щиро дякуємо вам за те, що користуєтеся послугами Мережі Ланет. Ваш вибір для нас має велике значення, саме тому ми постійно працюємо над збільшенням різноманіття та удосконаленням якості надання послуг.

Ми завжди прислухаємось до ваших побажань та намагаємось їх максимально втілити в життя. Але, на жаль, ціна на послуги телебачення напряму залежить від сплати роялті правовласникам, яке у свою чергу прив’язане до курсу долара. Також в кілька разів зросла вартість обладнання і витратних матеріалів, необхідних для забезпечення якісної роботи та модернізації кабельної мережі.

Читати далі

Графік роботи ЦОА

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з наступаючим святом – Днем Незалежності України! Бажаємо благополуччя, миру, добра та здійснення всіх ваших надій!

Читати далі

Робота ЦОА на День Конституції!

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з прийдешнім святом – Днем Конституції України!

Бажаємо миру та процвітання!

Читати далі

Робота ЦОА на Трійцю

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з прийдешнім світлим святом Святої Трійці! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай у ваших родинах завжди панує гармонія і злагода.

Читати далі

Архів новин