This version of the page http://apx.org.ua/cabinet-decision/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-28. The original page over time could change.
Решения Киеврады

Конт.:

apxipro@gmail. com

Сертифицированный архитектор, к.арх - Олег Прокопенко в Киеве !


  • ГЛАВНАЯ
  • Получение стройпаспорта;
  • Градрасчет, градусловия;
  • Декларация;
  • Вопрос-Ответ
  • Реклама на сайте
  • EN
  • Контакты!
Архитектурное проектирование зданий
0
012016 14

Про розробку Плану зонування території міста Києва

Олег Викторович - кандидат наук, сертифицированный архитектор в Киеве, дизайн-проекты. Веб, медиа, IT и программирование. Получение стройпаспорта, градусловий! Анализ земельных участков под застройку с разработкой архитектурной концепции. Опыт государственной службы в центральном органе гос. исп. власти.

Автор: Oleg | Раздел: Решения Киеврады | Просмотров: 453

Рішення Київської міської ради № 69/8353 від 20 вересня 2012 року
Про розробку Плану зонування території міста Києва



Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про столицю України — місто-герой Київ”, "Про охорону культурної спадщини”, "Про регулювання містобудівної діяльності”, "Про основи містобудування”, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15.12.2011 № 345 "Про прийняття національного стандарту ДСТУ-Н Б Б 1.1-12:2011 Настанова про склад та зміст плану зонування території (зонінг)”, ДБН Б. 1-3-97 "СКЛАД, ЗМІСТ, ПОРЯДОК РОЗРОБЛЕННЯ, ПОГОДЖЕННЯ ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ГЕНЕРАЛЬНИХ ПЛАНІВ МІСЬКИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ”, з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах зон міста Києва, створення сприятливих умов для залучення інвестицій у будівництво, збереження об’єктів історико-культурної спадщини та природно-заповідного фонду Київська міська рада
ВИРІШИЛА:


1. Розробити План зонування території центральної планувальної зони міста Києва та інших частин міста, проект розміщення першої черги будівництва та подати на затвердження до Київської міської ради в установленому порядку, забезпечивши узгодженість планувальної містобудівної документації з Генеральним планом м. Києва.

2. Визначити Головне управління містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) замовником розробки Плану зонування територій центральної планувальної частини міста Києва, інших частин міста та проекту розміщення першої черги будівництва.


3. Визначити розробником Плану зонування території центральної планувальної зони міста Києва та інших частин міста, проекту розміщення першої черги будівництва головну проектну комунальну організацію з розробки, коригування Генерального плану розвитку міста Києва, на яку покладені ці функції відповідно до рішення Київської міської ради від 27.12.2007 № 1524/4357.


4. Розробнику при розробці містобудівної документації, зазначеної в пункті 1 цього рішення, передбачити заборону будівництва в зоні центрального історичного ареалу міста будинків підвищеної поверховості та висотних споруд, а також збереження цінної історичної забудови.


5. Головному управлінню містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в установленому порядку підготувати та надати Головному управлінню економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) пропозиції щодо включення до проекту Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2013 рік та наступні роки розробку Плану зонування території центральної планувальної зони міста Києва та інших частин міста, проекту розміщення першої черги будівництва.


6. Офіційно оприлюднити це рішення в газеті Київської міської ради "Хрещатик”.


7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київської міської ради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури.

Подробнее

 

Градостроительный расчет для получения градостроительных условий и ограничений, архитектурное проектирование, разработка эскиза намерений застройки для получения строительного паспорта застройки в Киеве!

Реквизиты для поддержки проекта и рекламы: U292954496606, R424790642049, Z327629392797 (WebMoney)

Донат: Donationalerts/r/architectphd
 
Donate: Twitchalerts/donate/architectphd

 

Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 169 Далее
Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки затверджений наказом Мінрегіону України від 05.07.2011 № 103 та діє в редакції наказу Мінрегіону України від 25.02.2013 № 66. Будівельний паспорт забудови земельної ділянки визначає комплекс містобудівних та архітектурних вимог до розміщення і будівництва індивідуального (садибного) житлового, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного) з площею до 300 кв.м., господарських будівель, споруд, гаражів, елементів інженерного захисту, благоустрою та озеленення на земельній ділянці. Порядок розроблення проектної документації на будівництво об'єктів затверджено наказом Мінрегіону України від 16.05.2011 № 45. Порядок надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст затверджено наказом Мінрегіону України від 07.07.2011 № 109. Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 466. Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 461. Прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадянських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення 1 та 2 категорії складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, і проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій та інженерних мереж відбувається відповідно до наказу Мінрегіону України від 19.03.2013 № 95, зареєстрованого в Мін'юсті України 15 квітня 2013 року за № 612/23144.

Олег Викторович - кандидат наук, сертифицированный архитектор. Районы Киева: Голосеевский, Святошинский, Соломенский, Оболонский, Подольский, Печерский, Шевченковский, Дарницкий, Днепровский, Деснянский. Районы Киевской области: Барышевский, Белоцерковский, Богуславский, Бориспольский, Бородянский, Броварский, Васильковский, Володарский, Вышгородский, Згуровский, Иванковский, Кагарлыкский, Киево-Святошинский, Макаровский, Мироновский, Обуховский, Переяслав-Хмельницкий, Полесский, Ракитнянский, Сквирский, Ставищенский, Таращанский, Тетиевский, Фастовский, Яготинский.