This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=132 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-16. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт



 

Запрошуємо хмельничан до участі у стратегічній сесії з розвитку міста,

яка відбудеться 22 травня о 12.00 у приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати

Реєстраційна анкета учасника.

 

 

Увага! ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН

Перелік земельних ділянок, право на оренду яких може бути продано на земельному аукціоні 

 

Проекти рішень міської ради.       Проекти рішень виконавчого комітету.

 

Графік руху громадського транспорту: тролейбусів, автобусів, нічних тролейбусів 

 

 

 

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Ви відвідуєте наш сайт для того, щоб :
 


Визначено переможців екологічного фестивалю "Свіжий вітер – 2016"
П'ятниця, 22 квітня 2016, 12:26
21 квітня зала Міського будинку культури наповнилася мистецьким подихом Гала-концерту фестивалю екологічної творчості учнівської молоді «Свіжий вітер – 2016», присвяченого Дню довкілля. Традиційно його організовує управління молоді та спорту спільно з управлінням екології та контролю за благоустроєм міста й управлінням освіти. З року в рік фестиваль набуває все більшої популярності.
Цього року участь у ньому взяли учні 27 загальноосвітніх шкіл міста, які представили на огляд журі та глядачів 57 художніх номерів та робіт за номінаціями: «Еко-плакат», «Авторська пісня та співана поезія» та «Еко-мода».
Детальніше...
 
У музеї-студії фотомистецтва відкрилась виставка світлин ручного друку
П'ятниця, 22 квітня 2016, 11:40
У музеї-студії фотомистецтва урочисто відкрито виставку світлин ручного друку київського фотохудожника Ярослава Голубчика "Кульбіти епохи". Кожна світлина - неповторна, виконана на акварельному папері в різних техніках. Унікальність у тому, що кожен знімок - це щось між фотографією і графікою, по суті це музейні експонати. В таких техніках в Україні працюють всього декілька фотомайстрів. В експозиції представлено 57 робіт, виконаних автором впродовж п’яти років. Від міської влади київського фотохудожника привітала заступник міського голови Галина Мельник.
Детальніше...
 
Хмельницька регіональна спілка угорців імені Святого Іштвана відсвяткувала 10-річчя із часу створення
П'ятниця, 22 квітня 2016, 09:57
Привітати ювілярів завітав і очільник Хмельницького: "10 років - термін, за який вже можна підводити певні підсумки своєї роботи, - зазначив міський голова Олександр Симчишин. - Про угорців у Хмельницькому я дізнався завдяки керівнику вашої спілки Аттілі Сікорі. Далі ми мали добру співпрацю стосовно футзальної команди та спортивної медицини. Хмельницька громада пишається взаємовідносинами з вами. Я впевнений, що у місті збережеться той міжнаціональний мир, який у нас є. Зі святом всіх вас! Бажаю бути такими ж активними на і на наступні десятиліття!"
Детальніше...
 
Міський голова поспілкувався із студентами зі всієї України
Четвер, 21 квітня 2016, 18:52
Мер - на відстані витягнутої руки. Такий факт відверто здивував студентську молодь, що з'їхалася до Хмельницького повчитися в Школі лідерства. У Хмельницькому національному університеті відбувся "Діалог молоді з владою" - круглий стіл у рамках ІІ Всеукраїнського форуму "Студентське самоврядування - школа лідерства ХХІ ст.". В зустрічі із молоддю взяв участь міський голова Олександр Симчишин.
"Часто доводиться чути від старшого покоління про те, що наша молодь пасивна та ледача, - констатував Олександр Симчишин. - Проте я завжди отримую велике задоволення, коли спілкуюся із активними молодими людьми.
Детальніше...
 
У міській раді обговорили проблеми малого та середнього бізнесу
Четвер, 21 квітня 2016, 18:24
Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулось перше організаційне розширене засідання оновленої координаційної ради з питань розвитку підприємництва за участю представників малого та середнього бізнесу, керівників підприємств, установ та організацій міста. Мета зібрання – налагодження тісної співпраці влади і бізнесу. Йшлося про забезпечення належних умов для розвитку підприємницької діяльності, сприяння зростанню надходжень до бюджету, залучення інвестицій в економіку міста. У ході дискусійної частини підприємці поділилися своїми проблемними питаннями ведення бізнесу. Серед них - податкове навантаження на заробітну плату, яке є основною причиною ухилення від сплати податків деякими суб'єктами господарювання та використання праці громадян без належного оформлення трудових відносин, дифіцит кваліфікованих робітничих кадрів на підприємствах міста, складність процедур сертифікації товарів і послуг тощо.
Детальніше...
 
«В дитячому серці живе Україна»
Четвер, 21 квітня 2016, 18:01
Саме під такою назвою демонструються роботи учасників другого етапу обласного конкурсу юних дарувань «Кобзарики», підсумки якого підвели сьогодні у центральній бібліотеці для дітей №12.
В цьому році конкурс присвячений 25-річчю Незалежності України. Упродовж березня-квітня до міських бібліотек надійшло понад 300 робіт від читачів, що виявили бажання долучитися до конкурсу.
Конкурс проводився серед читачів міських бібліотек у двох вікових категоріях: від 6 до 10 років та від 11 до 15 років
Детальніше...
 
Запрошуємо хмельничан та гостей міста на відкриття туристичного сезону
Четвер, 21 квітня 2016, 16:25
22 квітня у Хмельницькому, вже ввосьме, відбудеться відкриття туристичного сезону. Традиційно це свято має на меті ознайомити хмельничан і наших гостей із туристичним потенціалом міста.
Цього року відкриття турсезону включатиме низку цікавих заходів, об’єднаних темою «Відкрий своє місто». Це – і мистецький проект на Проскурівській, і виставка карикатур у музеї історії міста, і представлення туристичного путівника та паспорту мандрівника, і фестивальної мапи 2016 року, а також презентація «Мистецького дворика».
Організатор – управління культури і туризму міської ради.
22 квітня на вулиці Проскурівській відбудеться:
15.00 – відкриття виставки карикатур «Дискримінація і толерантність» в музеї історії міста (вул. Проскурівська, 30);
15.30 - Прес-конференція з презентації туристичних видань в музеї історії міста (вул. Проскурівська, 30);
 
Детальніше...
 
До початку опалювального сезону в усіх багатоповерхівках Хмельницького буде встановлено лічильники тепла
Четвер, 21 квітня 2016, 14:29
Таке доручення дав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. З бюджету міста на ці потреби виділено 2 млн. гривень. Наразі працівники МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» та КП «Південно-Західні тепломережі» визначають будинки, в яких відсутні прилади обліку теплової енергії, та проводять роботи з їх встановлення. Від початку року теплопостачальними підприємствами за бюджетні кошти уже придбано і встановлено 16 та 6 лічильників відповідно.
Для забезпечення стовідсоткового оснащення житлових будинків міста засобами обліку теплової енергії МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» необхідно встановити ще 111, а КП «Південно-Західні тепломережі» - 19 лічильників.
Детальніше...
 
Питання щодо формування патріотизму та збереження національної ідентичності обговорили на конференції
Четвер, 21 квітня 2016, 14:11
20 квітня з ініціативи Хмельницького ОІППО проведено IV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Формування патріотизму та збереження національної ідентичності особистості в умовах полікультурного середовища сучасної України». В її роботі взяли участь керівники, науковці, педагогічні працівники, зокрема Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка, Хмельницького національного університету, Хмельницького політехнічного коледжу, Хмельницького торговельно-економічного коледжу, фахівці Інституту педагогіки НАПН України, Національного інституту стратегічних досліджень, Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського,
Детальніше...
 
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Четвер, 21 квітня 2016, 14:09

Відповідно до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення тимчасово відсутніх головного спеціаліста управління торгівлі та головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи та взаємодії з об’єднаннями громадян управління праці та соціального захисту населення.

Детальніше...
 
«Сумна мелодія Чорнобиля»
Четвер, 21 квітня 2016, 12:56
Під такою назвою у фойє Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» відкрилась виставка, приурочена 30-м роковинам аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
Свої роботи представили учні художнього відділення школи. Особливо вражають відвідувачів твори наймолодших учасників виставки, сповнені сумом, тривогою і в той же час сподіванням на краще майбутнє.
У дитячих роботах поєдналися оригінальність осмислення теми, синтез різних технік малювання та високий рівень виконання робіт. А головне - усі учасники виставки змогли проникнутися тематикою відповідальності людей за свої дії стосовно природи.
Детальніше...
 
У Хмельницькому відбудеться сільськогосподарський ярмарок
Четвер, 21 квітня 2016, 11:27
Хмельницька міська рада та обласна державна адміністрація закликають хмельничан та гостей міста відвідати сільськогосподарський ярмарок, який відбудеться 23 квітня на вулиці Прибузькій.
На ярмарок запрошують фермерів, виробників сільськогосподарської продукції із усієї області, мешканців міста та сіл, які бажають вигідно продати та придбати продовольчі товари.
Початок роботи о 8.00.
Довідки за телефоном: 65-11-41, 65-84-49.
 
Більше статей...
  • До уваги роботодавців! Наголошуємо на необхідності укладення колективних договорів
  • Відбудеться зустріч депутата Хмельницької міської ради Олега Яницького з виборцями округу №16
  • У парку культури і відпочинку імені Михайла Чекмана демонтували незаконне кафе
  • РЕМ повідомляє
  • Конкурс на найкреативнішу велопарковку оголошено у Хмельницькому
  • З настанням тепла у Хмельницькому почали активно ремонтувати дороги
  • Під час депутатського дня міські обранці ознайомилися із підсумками реалізації у Хмельницькому «Програми підтримки сім’ї»
  • Незабаром мікрорайон Ружична отримає новий дитячий садок
  • У Хмельницькому вируватиме «Свіжий вітер – 2016»
  • РЕМ повідомляє
  • Грошова допомога чорнобильцям
  • Музей-студія фотомистецтва запрошує на виставку світлин ручного друку
  • Міський голова інспектує роботу ЖЕКів і комунальних служб особисто
  • Учнів дитячої музичної школи навчали писанкарству
  • Підведуть підсумки другого етапу обласного конкурсу юних дарувань «Кобзарики»
  • Впродовж року у Хмельницькому буде відремонтовано 315 під’їздів
  • У Хмельницькому візьмуться за облаштування тротуарів пониженнями
  • Влада міста хоче підтримувати хворих на цукровий діабет
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 12 з 150

Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02