This version of the page http://www.ukrinform.ua/block-releases (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-11. The original page over time could change.
Релізи та анонси — Новини Укрінформ

Релізи та анонси

В IDS Aqua Service запустили безстрокову акцію на підтримку молодих батьків

Відтепер усі клієнти компанії, в родині яких є новонароджена дитина (від 0 до 6 місяців), отримують в подарунок на вибір 1 бутель (18,9 літрів) артезіанської води «Аляска» або упаковку води «АкваНяня» 1,5 л. Щоб отримати презент, необхідно пред'явити копії паспорта одного з батьків та свідоцтво про народження малюка.

Preta розширив асортимент жіночих боді від українських брендів

У квітні 2016-го український інтернет-магазин Прета потішив модниць новими надходженнями стильних та практичних боді. На сайті представлено великий асортимент продукції відомих вітчизняних брендів. Весняно-літня колекція відзначається широким розмірним рядом, якісними матеріалами та відповідає сучасним модним тенденціям.

Нові Lenovo Yoga: огляд від інтернет-магазину Stylus

У лютому 2016 року китайський виробник електроніки Lenovo презентував дві нові моделі ноутбуків-трансформерів на виставці MWC. Вже в травні модифікації Yoga 510 і 710 з'являться в продажу. Огляд новинок підготували фахівці онлайн-магазину Stylus.ua.

Роман 451 градус за Фаренгейтом буде екранізований телеканалом HBO

Інтернет-магазин Rozetka.ua представив перевидання культового роману Рея Бредбері i розповiв про його створення. Сьогодні «451 градус за Фаренгейтом» очікує екранізації, права на яку отримав телеканал HBO.

Фахівці Comfy підготували огляд водонагрівачів від Ariston

В мережі магазинів «Comfy» розповіли про нову лінійку бойлерів від компанії Ariston. Нові моделі водонагрівачів дозволяють економити електроенергію, а також працюють значно довше, оскільки використовують «сухі» нагрівальні елементи.

Будинок із SIP-панелей — будинок мрії будь-якого українця

Ми з'ясували, чому під час кризи в Україні постійно зростає попит на каркасні будинки, повідомляє компанія Сервус Одеса. Українці хочуть жити в екологічних котеджах, будувати 3 місяці і отримувати набагато скромніші рахунки за опалення.

На «Розетка» вже можна замовити «До зустрічі з тобою» Джоджо Мойес

Книжковий розділ інтернет-магазину «Розетка» регулярно радує українських читачів новинками світової літератури. Нещодавно асортимент магазину поповнився книгою, яка вже 70 тижнів займає верхні рядки літературних рейтингів New York Times. Йдеться про роман Джоджо Мойес «До зустрічі з тобою». «Розетка» вирішила розповісти про гучний роман.

Срібний тренд: як вибрати модну обручку в 2016 році — рекомендації від онлайн-салону 925.com.ua

В очікуванні традиційного сезону весіль — літа — майбутні сімейні пари стурбовані численними, проте досить приємними клопотами. Інтернет-магазин 925.com.ua готовий взяти на себе один з головних пунктів у чек-переліку підготування до свята молодят — вибір обручок. 

Кришталева вода з крана: обираємо насосну станцію

Відсутність можливості підключитися до центрального водопостачання змушує власників приватних ділянок проводити автономний водопровід. Бажаючим придбати насосну станцію експерти E-Katalog розкажуть, на що звернути увагу при виборі автоматичної системи.

Порядок в будинку — порядок в житті

Психологи стверджують, що будинок є дзеркалом свого господаря. Але лінь, депресія, життєві обставини можуть стати причиною повного хаосу навколо. Що робити, щоб не випустити безлад з дому в інші сфери свого життя? Tehnik ділиться порадами.

Виконуйте аналіз бізнес-процесів грамотно разом з посібником «Настільна книга з внутрішнього аудиту. Ризики і бізнес-процеси»

Представлена ​​книга з аудиту і бухгалтерії стане незамінним практичним посібником з аналізу процесів фірми для фахівців будь-якої величини. Її знайдуть корисною початківці даних структур.

Акція від компанії «Домофонні Системи» дозволить заощадити на покупці домофона

Комплект відеодомофона та панелі виклику цієї весни можна придбати в «Домофонних Системах» зі знижкою. У подарунок буде також запропоновано адаптер VZ-10. Акція поширюється на пристрої від Slinex і Commax.

Ігор Янковський назвав імена переможців конкурсу короткометражних фільмів «Україна: Шлях до миру!»

25 квітня в Києві відбулася церемонія нагородження переможців Конкурсу короткометражних фільмів «Україна: Шлях до миру!», проведення якого в минулому році  ініціював меценат Ігорю Янковському. Призовий фонд Конкурсу склав 270 тисяч гривень. 

«Зелений день» Кока-Кола у 28 містах країни

25 квітня 2016, Київ – Цьогорічний «Зелений день» об’єднав 760 волонтерів Кока-Кола у 28 містах України.

Транспорт родом з дитинства. Який самокат обрати?

Самокат — універсальний вид транспорту, який люблять і дорослі, і діти, і навіть екстремали. Останнім часом на ринку з’явилося багато нових різновидів самокатів. В цій статті ми познайомимо вас із найбільш популярними, щоб полегшити вам вибір.

Актуально

Презентація комунікаційної кампанії «18 травня ми всі – кримські татари»
Святкова напруга на кордоні
Стрес на робочому місці: колективний виклик
Нова Конституція України. Погляд молоді
Порошенко переніс візит до Британії
NASA: телескоп Kepler знайшов нові планети, де можливе життя
Повна версія сайту
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-