This version of the page http://www.0342.ua/list/11998 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-24. The original page over time could change.
Електрика - Інформація від компаній - 0342.ua
Встановіть розширення «Новини Івано-Франківська - 0342.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Івано-Франківська /
  • Інформація від компаній /
  • Електрика

Електрика

Дуже велика кількість людей проживає у власних будинках. Життя у своєму домі має дуже багато переваг. Однак ця стаття не про те, як добре жити в своєму будинку, а про те, якою прилад може захистити всі домашні електроприлади, а також подбати про їх стабільну роботу.

Іншими словами у статті піде мова про стабілізатор напруги для будинку. Спочатку відзначимо, в яких умовах працює такий стабілізатор.

Більшість ліній електропередач, які подають струм до будинку, мають довгу протяжність. Особливо це стосується тих ситуацій, коли вони підходять до віддалених міст чи сел. Звичайно, такі електролінії з'явилися давно, і профілактику на них практично не робить ніхто. Довгий термін служби, відсутність профілактичних робіт, а також поява великої кількості будинків призводять до того, що напруга постійно просідає. При такому напруженні прилади або взагалі не включаються, або працюють неякісно. Для того, щоб підняти рівень напруги в загальній мережі, електрики роблять так, щоб трансформатор подавав підвищену напругу (вона може дорівнювати 260-ти вольтів). Завдяки цьому при підключенні всіх будинків рівень напруги дорівнює 220-ти вольтів.

Хоча варто відзначити, що ті будинки, які знаходяться біля трансформатора, отримують 260 вольт, а будинки, які знаходяться в кінці лінії, отримують 140-170 вольт. Також напруга залежить від способу життя людей. Коли вони знаходяться на роботі, споживання електрики в будинках незначне, напруга падає і піднімається вище дозволених меж і навпаки.

Виходячи з вищесказаного, зазначимо, що надійний стабілізатор напруги, який буде використовуватися в будинку, повинен характеризуватися широким граничним діапазоном вхідної напруги. Цей діапазон повинен коливатися як мінімум від 140 до 270 вольт.

Власне цей діапазон є одним з головних критеріїв вибору стабілізатора напруги, який буде подавати стабільний струм на весь будинок.

Корисна порада: перед купівлею потрібно визначити, якою є мінімальна і максимальна напруга в мережі. Для вимірювання рівнів напруги використовуйте кліщі.

При виборі стабілізаторів напруги для будинку, які можуть бути виготовлені як китайськими, так і вітчизняними компаніями, звертають увагу також на: точність нормалізації напруги; кількість фаз на вході; швидкість вирівнювання напруги; потужність.

Домашні стабілізатори можуть бути як однофазними, так і трифазними. У тому випадку, коли в будинок входить одна фаза використовують однофазний стабілізатор. Коли ж в будинок входить три фази можна використовувати трифазний стабілізатор.

 

Останні новини

Перевозка негабаритных грузов по Украине автотранспортом

24 квітня 2016

Особенности съемки клипов

24 квітня 2016

Аренда автомобиля от Прокат AUTO – Киев и Украина

24 квітня 2016

Отправляемся во Вьетнам

23 квітня 2016

Грузоперевозки: основные нюансы

23 квітня 2016

Парные брелоки для влюбленных и друзей от интернет-магазина DiaDemaGrand

22 квітня 2016

Здоровый сон

21 квітня 2016

Услуги сантехника

21 квітня 2016

Мир рукоделия

21 квітня 2016

Де купити кросівки nike в Івано-Франківську?

21 квітня 2016

Быстрый выкуп авто от avto-vikup.kiev.ua

21 квітня 2016

Системы автоматического полива

21 квітня 2016