Заступник міського голови - секретар Київради

Звернення заступника міського голови - секретаря Київради
Щиро радий вітати Вас на офіційному сайті Київської міської
Біографія
Фотогалерея
Відеогалерея
Звернення заступника міського голови - секретаря Київради

Дорогі кияни!

Я щиро вдячний вам за той величезний прояв довіри, який ви продемонстрували на цих виборах. Для мене це — велика відповідальність. Я зроблю усе можливе, і навіть більше, аби виправдати ваші сподівання та реалізувати всі завдання, які ви переді мною поставите.
Моїми головними принципами роботи у стінах Київської міської ради завжди були відкритість та прозорість. Я гарантую, що вони не відійдуть на другий план і на новій, відповідальній посаді.
Ми зробимо все, аби Київ зайняв своє почесне місце серед міст-лідерів міжнародних рейтингів та  став справжньою європейською столицею — комфортною для киян, привабливою для туристів та інвесторів. Нині для цього ми маємо унікальний шанс, адже вперше, завдяки небайдужості киян, до Київради прийшли виключно проєвропейські сили.
Моє завдання — зробити все для того, аби забезпечення життєдіяльності столиці було на найвищому рівні. Для мене не існує партійних кольорів, є лише кияни і їхні інтереси. Тому, впевнений, що запорукою результатів, на які чекає громада, стане конструктивна робота депутатського корпусу. Слава Україні!

З повагою. Володимир Прокопів.

Біографія
1. Прокопів Володимир Володимирович
Заступник міського голови - секретар Київради, депутат Київради VII – VIII скликань...

Заступник міського голови - секретар Київради, депутат Київради VII – VIII скликань, кандидат хімічних наук, магістр з адміністративного менеджменту, спеціаліст радіофізики, успішний підприємець. Народився 21 серпня 1983 року у м. Івано-Франківськ.

 

2. Освіта
У 2000 р. закінчив Івано-Франківський природничо-математичний ліцей. Того ж року вступив до Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (м. Івано-Франківськ)...

У 2000 р. закінчив Івано-Франківський природничо-математичний ліцей. Того ж року вступив до Прикарпатського національного  університету ім. В.Стефаника (м. Івано-Франківськ), де у 2005 р. отримав диплом за спеціальністю «Радіофізика та електроніка» і кваліфікацію – спеціаліст радіофізик. Під час навчання був головою профспілкового бюро фізико-математичного факультету, також неодноразово був капітаном збірної КВН університету. Був визнаний призером Всеукраїнського конкурсу захисту наукових робіт Малої академії наук України.
У 2005 р. вступив до Тернопільського національно-економічного університету, де в 2007 році отримав диплом магістра за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» та кваліфікацію – менеджер з адміністративної діяльності.
У 2012 р. захистив кандидатську дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата хімічних наук у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника.

 

3. Трудова діяльність
Трудову діяльність розпочав у квітні 2005 р. на посаді директора представництва страхового акціонерного товариства «ОСТРА» у м. Харків...

Трудову діяльність розпочав у квітні 2005 р. на посаді директора представництва страхового акціонерного товариства «ОСТРА» у м. Харків.
У жовтні 2005 р. був переведений на посаду заступника голови правління цієї ж компанії у Харківському регіоні.
У червні 2006 р. став помічником-консультантом народного депутата України Матвієнка Анатолія Сергійовича.
У квітні 2007 р. був призначений на посаду головного спеціаліста відділу оздоровлення, праці та соціальної роботи Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА. Травень того ж року, переведений на посаду заступника начальника відділу оздоровлення, праці та соціальної політики Головного управління сім’ї та молоді КМДА, де пропрацював до грудня 2009 р.
З кінця 2009 р. вирішив зайнятися власною справою. Заснував та очолив консалтингову компанію «ВП ГРУП», яка до сьогодні успішно функціонує під керівництвом дружини, бізнес-партнера Прокопів Віри Андріївни.
У травні 2010 р. продовжив діяльність у якості помічника – консультанта народного депутата України Матвієнка Анатолія Сергійовича.
У лютому 2014 р. призначений на посаду провідного спеціаліста відділу контролю за дотриманням вимог земельного законодавства управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства. У березні того ж року  був призначений на посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням і охороною земель у Державній інспекції сільського господарства України.
З липня 2014 р. став головним спеціалістом відділу координації інспекційної діяльності, аналізу та розгляду звернень Департаменту контролю за використанням і охороною земель.

 

4. Громадська діяльність
Громадську діяльність розпочав ще у студентські роки...

Громадську діяльність розпочав ще у студентські роки. Був членом ВГО "Український Молодіжний Собор". Згодом, увійшов до складу Центральної Ради Української республіканської партії "Собор". Під час «Помаранчевої Революції», у 2004 році обраний керівником виборчого штабу коаліції «Сила народу».
У жовтні 2013 р. очолив  громадську організацію «Федерація роботодавців у земельній сфері».
У травні 2014 р. на місцевих виборах у м. Києві був обраний депутатом Київської міської Ради VII скликання, став співголовою фракції «УДАР-Солідарність», та очолив постійну комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування Київської міської ради.
На чергових місцевих виборах у жовтні 2015 обраний депутатом Київської міської Ради VIII скликання. Двома третинами депутатів був обраний на посаду заступника міського голови - секретаря Київради.

 

5. Сім’я
Дружина – Прокопів Віра Андріївна. Випускниця економічного факультету Івано-Франківського інституту менеджменту, Тернопільського державного економічного університету...

Дружина – Прокопів Віра Андріївна. Випускниця економічного факультету Івано-Франківського інституту менеджменту, Тернопільського державного економічного університету. Спеціальність – менеджер ЗЕД. Успішний підприємець, керівник консалтингової компанії «ВП ГРУП».
Син – Прокопів Володимир, 2007 року народження. Захоплюється  -  футболом, грою в шахи та вивченням англійської мови.
Донька – Прокопів Ольга, 2009 року народження. Захоплюється танцями та вивченням іноземних мов.
Батько – Прокопів Володимир Васильович – професор, завідувач кафедри фізики і хімії твердого тіла Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.
Мати – Прокопів Зеновія Михайлівна –  інженер-технолог.

 

Фотогалерея
Зустріч Володимира Прокопіва з Генеральним секретарем Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи паном Андреасом Кіфером
Дивитися далі >>
01.03.2016
0
265
Володимир Прокопів взяв участь у засіданні круглого столу “100 днів об'єднаних територіальних громад: Здобутки. Проблеми. Перспективи”
Дивитися далі >>
10.02.2016
0
318
Володимир Прокопів взяв участь у загальних зборах уповноважених представників органів місцевого самоврядування – членів Асоціації міст України
Дивитися далі >>
26.01.2016
0
259
  • Показати ще

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про утворення комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністарції) "Муніципальна охорона"
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до міської цільової програми "Соціальне партнерство" на 2016-2018 роки та Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 11 лютого 2016 року № 89/89
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 17 квітня 2013 року № 104/9161 "Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки "Картка киянина"
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про приватизацію земельної ділянки громадянам Веліновій О.В., Кириченко Н.В. та Ткаченку А.О. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Алма-Атинській, 59 у Дніпровському районі м. Києва П-9119
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про передачу громадянці Істоміній К.О. у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд у пров. 7-му Садовому, 27 у Деснянському районі м. Києва Д-6777