Міський голова

Звернення київського міського голови
Звернення
Біографія
Фотогалерея
Відеогалерея
Звернення київського міського голови

Шлях до успіху розпочинається з підтримки ініціатив та цілей її громадян.

Від успіху киянина - до успіху міста!

 

 

З моменту проголошення незалежності Україна прагне до створення потужного та ефективного місцевого самоврядування, але здійснення цієї мети значно ускладнюється через збереження радянської побудови адміністративно-територіального устрою та організації влади. Неефективність та корумпованість місцевого самоврядування є однією з головних причин зростання суспільної недовіри до нього та являє собою вагомий чинник відчуження суспільства від влади.

Виходячи з цього, я ставлю собі за першорядну мету подолати загрозливу тенденцію деградації місцевого самоврядування як самостійної системи самоорганізації і діяльності громадян щодо захисту своїх інтересів.

У цій політиці я буду керуватися Європейською хартією місцевого самоврядування та Європейською хартією міст.

Разом з вами ми маємо побудувати таку систему керування, яка стимулюватиме чиновників до професійної роботи на благо суспільства і держави, а громадянам забезпечуватиме належну якість послуг та умови для розвитку. Слід максимально розвивати спроможність до прогнозування та попередження проблем. Проекти рішень, які зачіпають інтереси киян, повинні проходити стадію громадського обговорення.

Держава існує виключно для своїх громадян. Отже, її інтерес – це сукупний інтерес усіх громадян: і підприємців – роботодавців, і найманих працівників, і непрацездатних, і тих, хто ще навчається. Бачу своє завдання в тому, щоб гармонійно поєднати ці інтереси. Київ, як столиця нашої величної України, має розпочати зміни з себе та стати прикладом для іншим міст.

 

 

Зміни починаються з Києва. Київський міський голова Віталій Кличко.

Біографія
19 липня, 1971 р.
Народився в родині військовослужбовців 19 липня 1971 року...

Народився в родині військовослужбовців 19 липня 1971 року в селищі Біловодське Московського району Киргизької РСР.
Разом із батьками та молодшим братом Володимиром мешкав у різних куточках Радянського Союзу.
З 1984 року родина переїхала до України.

 

1995-2003 рр.
В 1995 р. закінчив Державний вищий навчальний заклад...

В 1995 р. закінчив Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». З 1996 року почав займатися боксом на професійному ринві: чемпіон Європи, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBO і WBA, чемпіон світу з боксу в суперважкій ваговій категорії за версіями WBO і WBC. Усесвітня боксерська рада назвала Віталія Кличка кращим панчером в історії суперважкого дивізіону. За свою спортивну кар'єру досяг висот світового рівня: двократний чемпіон світу з кікбоксингу серед аматорів і чотирикратний серед професіоналів, триразовий чемпіон України з боксу, чемпіон Перших Всесвітніх Ігор Військовослужбовців, срібний призер Чемпіонату світу з боксу серед аматорів.
В 2000 р. захистив дисертацію на тему: «Методика визначення якостей боксерів у системі багатоетапного спортивного відбору». Кандидат наук у галузі спорту та фізичного виховання.
У 2003 році разом з братом Володимиром заснували благодійну організацію «Фонд братів Кличків».

 

2006-2010 рр.
Політичну кар'єру розпочав у березні 2006 року...

Політичну кар'єру розпочав у березні 2006 року, коли одночасно балотувався до Верховної Ради та Київради, як голова Блоку «Пора-ПРП». За підсумками виборів очолив фракцію в Київській міській раді. Після позачергових виборів мера та Київради навесні 2008 року Блок Віталія Кличка удвічі збільшив своє представництво в міській раді.
У квітні 2010 року очолив політичну партію «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)».

 

2011 р.
У січні 2011 року закінчив Національну академію державного управління при Президентові України...

У січні 2011 року закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Отримав ступінь магістра за спеціальністю «Управління суспільним розвитком».

 

2012 р.
Вибори до Верховної Ради, 2012 р.

За результатами парламентських виборів 2012 року партія "УДАР Віталія Кличка" пройшла до Верховної Ради.

 

25 травня, 2014 р.
Обраний Київським міським головою

Віталій Кличко обраний Київським міським головою за результатами позачергових виборів.

 

Фотогалерея
Віталій Кличко порадив заступнику директора Департаменту Архітектури Андрію Вавришу писати заяву на звільнення
Дивитися далі >>
15.07.2015
0
660
Звіт міського голови Віталія Кличка та його команди за рік роботи на посадах
Дивитися далі >>
10.07.2015
0
973
Відеогалерея
15.07.2015
1,371
Віталій Кличко порадив заступнику директора Департаменту Архітектури Андрію Вавришу писати заяву на звільнення

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про затвердження договору між Київською міською радою та Підгірцівською сільською радою Обухівського району Київської області
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про врегулювання питання використання земельної ділянки площею 1,004 га га вул. Володимира Покотила (Картвелішвілі), 6 у Святошинському районі м. Києва, згідно договору укладеного між Київською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю "Кімет-плюс" № 75-6-00130 від 04.08.2004 року
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІСТРЕЙТ" на вул. Олександра Сабурова, 20а у Деснянському районі м. Києва для експлуатації та обслуговування магазину продовольчих товарів та
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПП "Аво-Сервіс" у Військовому проїзді, 8 у Печерському районі м. Києва для експлуатації та обслуговування майнового комплексу з надання послуг власникам автотранспорту К-26579
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про поновлення ПАТ "Київський шовковий комбінат" договору оренди земельних ділянок для будівництва офісно-торговельного комплексу на вул. Фрунзе, 60 у Подільському районі м. Києва А-21228