ВИСТАВКА 2016

  • Каталог виставки
  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2015
  • Каталог виставки 2015
  • Фото з виставки 2015
  • Відео з виставки 2015
  • Архів

ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСНИКІВ ВИСТАВКИ-2015

Алпін-Захід, ТзОВ

Україна, 79000, Львів
вул. Лукіяновича, 11
тел.: +380 67 980-22-31
e-mail: alpin.zahid@gmail.com
alpinss.info@gmail.com
web: www.alpinss.com

Збереження довкілля – відповідальність кожного!
Завдяки використанню унікальних сучасних технологій біологічної очистки побутових та подібних до їх складу стоків, компанія-виробник «Алпін-Захід» ТМ «AlpinеSS» є одним з вітчизняних лідерів у цій сфері. Протягом багатьох років наше підприємство займається створенням якісного високопродуктивного обладнання для очищення забруднених побутових стоків еко-біологічним методом. Очисні установки проектуються і виготовляються висококваліфікованими фахівцями компанії згідно новітніх технологій з використанням сучасних матеріалів, що гарантує їх якісну і довготривалу службу .
Сьогодні очисні установки компанії «Алпін-Захід» справно функціонують на сотнях побутових і промислових об’єктах. Системи проектуються індивідуально для кожного об’єкта, або підбираються відповідно до показників забрудненості та припливу стічних вод. Такий підхід до розробки технологій очищення стічних вод та підбору очисного устаткування дозволяє нам досягати оптимальних результатів за співвідношенням ціна-ефективність-довговічність.

Принцип роботи очисної споруди біологічної дії тм «AlpinеSS»:
Робота очисних споруд ТМ «AlpinеSS» базується на принципі функціонування міських очисних споруд провідних країн світу (процес аерації стисненим повітрям). Аерація – це процес, який підтримує життєдіяльність біологічних організмів, що проводять біологічну деструкцію, тобто «з’їдають» та переокислюють мертву органіку, внаслідок чого на виході з очисної споруди отримуємо технічну воду (95-98 % очистки) та утворене у камерах органічне міндобриво (активний мул). Активний мул приймає безпосередню активно-відповідальну участь в біологічному процесі очисної споруди та постійно бурлить у відповідних камерах установки і не осідає на дно.
Використання очищенних стоків:
Технічну воду очисних споруд ТМ «AlpinеSS» дозволяється скидати у відкриті водойми, поверхню ґрунту, канави та дренажні системи. Високий ступінь очистки дає можливість її вторинного використання на різні побутові та господарські потреби (полив газонів, миття тротуарів, машин та ін., або повертати на зливні бачки).
Компанія-виробник «Алпін-Захід» ТМ «AlpinеSS» є одним з вітчизняних лідерів у сфері виробництва та встановлення очисних споруд.