This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-06. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 31 березня 2016
    Новини УАВПП
    Обрано журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії» 2016

    Упродовж двох тижнів Рада експертів конкурсу професійної журналістики «Честь професії» голосувала за найавторитетніших та найдосвідченіших журналістів та медіа експертів, які зможуть гідно оцінити роботи конкурсантів з усієї України. Відповідно до результатів голосування було обрано журі конкурсу. 


    Докладнiше
  • 30 березня 2016
    Новини УАВПП
    Завершило свою роботу пре-журі VIІ конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

    Завершило свою роботу пре-журі конкурсу «Честь професії». Його завданням було відібрати роботи для подальшого оцінювання журі. Члени пре-журі прочитали/прослухали/передивилися кожну подану на конкурс роботу в п’яти основних номінаціях, що загалом складало 579 робіт.


    Докладнiше
  • 2 березня 2016
    Новини УАВПП
    Рекорд: на конкурсі професійної журналістики «Честь Професії 2016» змагаються понад 900 робіт

    Завершився прийом робіт в основні номінації на VIІ конкурс професійної журналістики «Честь професії». Зареєстровано 912 робіт – на 285 більше, ніж у минулому році.


    Докладнiше
  • 1 березня 2016
    Новини УАВПП
    У комунальних та державних друкованих ЗМІ залишився 1 місяць, аби вирішити чи будуть вони реформовані або ліквідовані

    Держані та комунальні засоби масової інформації, які не проведуть зборів та в установлений спосіб не повідомлять засновників про обраний спосіб реформування, будуть ліквідовані за 3 роки. Закон «Про реформування…» визначає це наступними чином:


    Докладнiше
  • 19 лютого 2016
    Новини УАВПП
    Обрано Пре-журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії»

    З 18 лютого починає працювати пре-журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії». Пре-журі – новий орган в системі оцінювання робіт, що був запроваджений рішенням Наглядової ради. Його завдання – відібрати не менше 10 та не більше 20 найкращих робіт у кожній номінації, що будуть допущені до подальшого оцінювання почесним Журі конкурсу. Відбір робіт здійснюватиметься за критеріями, що подані на сайті до кожної номінації, та триватиме до 15 березня. 


    Докладнiше
  • 18 лютого 2016
    Ринок преси України
    Запрошення на другий етап проекту "Україна шукає стартапи"

    КПМГ в Україні запрошує Вас відвідати другий етап проекту «Україна шукає стартапи», який відбудеться 20-21 лютого 2016 року у Торгово-промисловій палаті України.

     

    Докладнiше
  • 11 лютого 2016
    Ринок преси України
    Команда ГО «Телекритика» запустила інтернет-видання «Детектор медіа»

    Восьмого лютого розпочало роботу інтернет-видання «Детектор медіа» (http://detector.media) — новий проект команди Громадської організації «Телекритика» на чолі з Наталією Лигачовою.


    Докладнiше
  • 9 лютого 2016
    Новини УАВПП
    УВАГА: Спеціальна номінація сьомого Конкурсу «Честь професії 2016» «Будуємо нову країну разом!»

    Організатори VIІ конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2016» запрошують учасників подавати роботи до спеціальної номінації від партнера проекту – Програми Розвитку ООН в Україні - «Будуємо нову країну разом!». Конкурсні роботи в цю номінацію приймаються до 29 лютого 2016 року.


    Докладнiше
  • 1 лютого 2016
    Новини УАВПП
    Кошти за передплату надійдуть не пізніше 04 лютого

    На вимогу УАВПП в УДППЗ "Укрпошта" запевнили, що заборгованість видавничим компаніям - членам УАВПП - буде погашена не пізніше 04.02.2016 року.


    Докладнiше
  • 1 лютого 2016
    Новини УАВПП
    Прийом робіт на конкурс «Честь професії» продовжено до 15 лютого

    Наглядова Рада загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь професії» продовжила термін прийому робіт до 15 лютого.


    Докладнiше
  • 27 січня 2016
    Новини УАВПП
    Зураб Аласанія та Наталка Гуменюк увійшли до Наглядової ради «Честі професії»

    До складу Наглядової ради конкурсу професійної журналістики «Честь професії» приєднались Зураб Аласанія, генеральний директор Національної телекомпанії України, та Наталка Гуменюк, голова ГО «Громадське Телебачення». І одразу долучились до роботи з формування Журі «Честь Професії 2016».


    Докладнiше
  • 29 січня 2016
    Новини УАВПП
    УАВПП шукає персонально відповідальних за затримку грошей за передплату

    Сьогодні, 28 лютого 2016 року, в.о. Генерального директора УДППЗ Укрпошта Ігор Ткачук отримав запит з вимогою надати інформацію про те, чому видавці преси вчасно не отримують грошей за видання, передплачені на 2016 рік.


    Докладнiше