This version of the page http://www.032.ua/list/13880 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-03-28. The original page over time could change.
Містичні місця Західної України. - Информация от компаний - 032.ua
Встановіть розширення «Новини Львова - 032.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Львова /
  • Інформація від компаній /
  • Містичні місця Західної України.

Містичні місця Західної України.

Містичний туризм з кожним роком набуває чималої популярності, адже завжди знайдуться люди, які прагнуть заглянути крізь щілину загробного життя. Є й такі, які мріють зустрітись зі справжнім привидом. Особливо багато цікавих місць на Західній Україні, історія яких овіяна таємницями та моторошними легендами. Зацікавилися? Тоді швиденько збирайте багаж і приїжджайте сюди, тільки не забудьте забронювати житло на час відпочинку. Можете оселитися в готелі або заощадити, орендувавши квартиру. Найкращі ж оголошення ви знайдете на порталі ЛУН.ua, де зібрані всі актуальні пропозиції оренди житла в Західній Україні а також всі найцікавіші пам'ятки, які ви можете подивитись тут.

Єзуїтський собор у Львові

Підземелля завжди викликають у людей незрозумілий страх. Не стало винятком і підземелля Єзуїтського собору, по якому бродить привид Чорного Монаха. Існує легенда, ніби в келії ув'язнили мандрівного монаха, який не схотів коритися місцевому статуту церкви. Через деякий час до ченця в ув'язненні прийшов незнайомий чоловік в чорному вбранні, щоб умовити його покаятися. Однак з тих пір ні дивного чоловіка, ні ченця ніхто не бачив. Вони безслідно зникли, залишивши лише клаптик паперу, списаний кров'ю, - контракт, за яким непокірний неофіт продав свою душу сатані і став привидом.

Підгорецький замок у селі Підгірці

Замок побудували в кінці 30-х років XVII ст. За часів володіння Вацлава Жевуського замок вважався розкішним палацом. Але з роками величну будівлю не раз грабували, палили, руйнували.

Кожна людина, якій довелось провести хоча б одну ніч в легендарних стінах, бачила його жахливу таємницю – напівпрозору дівчину, в білому одязі і з чорним обличчям. То хто ж ця жінка, чий привид бачили майже всі жителі Підгірців? Виявляється, що спокою не може знайти душа вбитої Марії - молодої дружини Жевуського. Саме він вбив жінку в нападі ревнощів. Тіло заховав десь в замку, так як влаштувати похорони вбивця не хотів. Деякі люди розповідають, що тіло вбитої було замуровано в кам'яних стінах замку.

Замок Паланок у Мукачеві

Замок у Мукачеві повідає історію дочки графа Другетті, який наказав замурувати дівчину в стіні. Батько покарав її за те, що вона закохалась в військового й видала полякам таємницю підкорення замку. Прославили ж Мукачевський замок дві жінки - Софія Баторі та Ілона Зріні - родички, які постійно ворогували між собою. Але якщо Ілона була хороброю захисницею, то Софію спіткала містична слава. Розповідають, що Баторі пристрастилася до крові людської та приносила в жертву незайманих дівчат.

Останні новини

Интернет-аптеки

27 березня 2016

Солнечная энергия

27 березня 2016

Кредитные карты

27 березня 2016

Обустраиваем кухню: где разместить холодильник

26 березня 2016

Съемка клипов

26 березня 2016

Відпочинок на озері Світязь

26 березня 2016

Металлочерепица и ее преимущества

26 березня 2016

Резервный источник электроэнергии

26 березня 2016

Какой телевизор выбрать?

26 березня 2016

Лечение рака молочной железы в Израиле

26 березня 2016

О Риме

26 березня 2016

Особенности выбора аккумуляторов для радиоуправляемых моделей

26 березня 2016