This version of the page http://www.032.ua/list/2997 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-18. The original page over time could change.
Жіноча віагра - Информация от компаний - 032.ua
Встановіть розширення «Новини Львова - 032.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Львова /
  • Інформація від компаній /
  • Жіноча віагра

Жіноча віагра

Проблеми в сексуальному житті чоловіка можуть вирішити за допомогою сучасних ефективних препаратів. А от що ж робити жінкам в аналогічних ситуаціях? На сьогодні багатьох жінок цікавить питання, чи є жіноча Віагра, і де її придбати. Тривалий час, відповіді на це питання не було, так як ніхто не міг з'ясувати механізм отримання насолоди у жінок. Але вчені змогли знайти вихід зовсім несподіваним способом.

Історія появи жіночої Віагри

Жіноча Віагра була створена професором Бостонського університету, який спочатку відчував абсолютно нові ліки від серцевих хвороб. Однак, в процесі численних досліджень, він виявив несподіваний побічний ефект, який і став головним ефектом препарату, але не для серця, а для потенції. Саме з того часу препарат і отримав свою назву – «жіноча Віагра».

Активним компонентом жіночої Віагри є силденафіл. Препарат випускають по 100 мг.

Кому показана жіноча Віагра?

Перш за все, купувати препарат необхідно жінкам з проблемами в статевому житті. Якщо ваше інтимне життя більше не приносить вам задоволення і позитивних емоцій, якщо у вас видалена матка або ви вступаєте в період менопаузи, значить, вам просто необхідно купити жіночу Віагру у нас на сайті viprost.com.ua. Тільки у нас ви зможете придбати ефективний засіб за низькою ціною.

Як діє жіноча Віагра?

Механізм дії жіночої Віагри сильно відрізняється від чоловічої, навіть незважаючи на те, що активний компонент один і той же. Після прийняття таблетки у жінок підвищується рівень тестостерону в крові, тим самим посилюються відчуття, чутливість нервових закінчень і рецепторів до сексуальної стимуляції.

Сучасний препарат жіноча Віагра дає можливість не тільки отримати сексуальну удовлетворительность, але і зняти психологічне навантаження, позбавитися від стресу і напруги.

Як необхідно приймати жіночу Віагру

Приймати таблетки слід натщесерце. Оптимальної добової дозуванням є 50 мг. Однак іноді дозування може бути зменшена до 25 мг або, навпаки, збільшена до 100 мг. Ефект препарату, як правило, розвивається через 30-60 хвилин після прийому і зберігається протягом 4-6 годин.

Не так давно купити жіночу Віагру стало можливим на Україні. Де саме? У нас на сайті viprost.com.ua за найнижчою ціною і безкоштовній доставці!

Побічні ефекти

Побічні явища розвиваються рідко, найчастіше це трапляється при перевищенні дозування. В такому випадку може виникнути запаморочення, почервоніння обличчя, головний біль, нудота. Такі ефекти короткочасні і слабо виражені.

Протипоказання

Жіноча Віагра протипоказана жінкам при алергії, стенокардії, перенесених інсультах, ниркової і печінкової недостатності. Крім цього, прийом заборонений вагітним і годуючим.

Останні новини

Преимущества Meizu M2 Note

17 лютого 2016

Как пройти успешно ЗНО: отправляемся на онлайн-курсы

17 лютого 2016

Страхование в туристическом бизнесе

17 лютого 2016

Як підібрати сережки?

16 лютого 2016

Как продать автомобиль?

16 лютого 2016

Ролеты из ткани

16 лютого 2016

Совместная покупка детской одежды как способ заработка для молодой мамы

16 лютого 2016

Покупка одежды с eBay через посредника в Украине

16 лютого 2016

Устанавливаем солнечные батареи

16 лютого 2016

LED часы: преимущества устройства

16 лютого 2016

Вирішуємо питання з працевлаштуванням: чому варто їхати за кордон?

15 лютого 2016

Удаленная работа

15 лютого 2016