Проекти ТБ

Новини
Дивіться “Новини” на ТРК “Львів” і не прогавите головного! Завжди оперативна, свіжа та актуальна інформація з життя України та Львівщини! Щобудня о 14.00 16.00, 18.00, підсумок дня, що минає, – о 20.30!
Вечір у Львові
       Суспільно-політичне ток-шоу "Вечір у Львові" - це майданчик для обговорення актуальних тем. Двоє ведучих спілкуються з цікавими гостями у студії у форматі "без краваток".        "Вечір у Львові" дивіться щобудня о 19.15 на ТРК "Львів"!            
Доброго ранку, Львове!
        БудИмо першими!!!   Щобудня о 7.00 вмикай ТРК "Львів"! Троє ведучих ранкової розважально-пізнавальної програми зарядять позитивом на увесь день!       Програма "Доброго ранку, Львове!" виходить у прямому ефірі, тому глядачі можуть зателефонувати у студію та запитати гостей про те,що цікавить саме їх!             
SMC
Музично-розважальна програма з улюбленими зірками! Прямий ефір та можливість запитати свого кумира про те, що цікавить саме ТЕБЕ! Щобудня о 14.15 стартує Super Музичне Спілкування!
Звитяга
Військово-патріотична програма журнального типу з рубриками, які стосуються всіх аспектів військової сфери. Особлива увага приділяється висвітленню підготовці молодих офіцерських кадрів, польовому вишколу військових, духовному життю армії України.    
Блокпост
Прямоефірний інтерактивний інформаційно-аналітичний проект "Блокпост" передбачає швидкий аналіз подій та явищ, які безпосередньо пов»язані із усіма можливими подіями в зоні АТО. У програмі використовуються прямі включення телефоном або скайпом зі Сходу країни , а саме – з військовими журналістами в зоні АТО, волонтерами, звичайними мешканцями Східних регіонів країни. Дивіться щопонеділка - о 17.30 на ТРК "Львів"!
КНИГА +
"Книга+" - це унікальний путівник світом літератури. Він відкриє несподівані та цікаві книги, які змусять тебе кинути мишку та читати книжку!
Перегони на ТРК "Львів"
У програмі досвідчені спеціалісти проводять спортивні, туристичні, медичні майстеркласи, в конкурсах подається історично-краєзнавча інформація. У якості гостей приходять співати, проводити розминку, розповідати про свій досвід здорового способу життя зірки естради.
Мамо знайди мене
Соціальна програма спрямована на пропагування сімейних форм виховання дітей сиріт. Презентує найновіші тенденції зі сфери законодавства, психології, волонтерства, соціальної адаптації. Поза тим, тут ви знайдете розповіді про відомих безбатченків, які досягли успіху в житті, та розповіді про дітей, які зараз шукають нову родину.
Хроніка війни
Проект покликаний донести до глядачів щоденні новини з передової. У програмі використовуються щоденні графічні 3D карти з насенням рухомих позначок відповідно до гарячих точок міст, селищ, районів, трас та інших населених пунктів, у яких сталися збройні сутички за останню добу.
Мультляндія
Пізнавально-розважальна програма із залученням дітей дошкільного віку. Висвітлення дитячого погляду на дорослі поняття. В програмі демонструються кращі витвори української мультиплікації.
Казки із торбинки
Щобудня казкарі у чарівній хаті збирають дітвору і відкривають чарівну торбинку, а там разом із авторськими ляльками-мотанками, піснями та народною мудрістю з'являються оповіді і про чарівників, і про принцес та принців, і про улюблених тваринок – казки про всіх і для всіх. Не запізніться – торбинка відкривається щобудня о 18.30.