This version of the page http://www.032.ua/list/5558 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-02. The original page over time could change.
Як надовго закарбувати образ людини на пам'ятнику? - Информация от компаний - 032.ua
  • Сайт міста Львова /
  • Інформація від компаній /
  • Як надовго закарбувати образ людини на пам'ятнику?

Як надовго закарбувати образ людини на пам'ятнику?

Як би людина не намагалася наповнити своє життя радістю і гармонією, бувають такі моменти, коли в будинок незваних приходить горе. На жаль, не все в цьому світі підвладне нам і нашим бажанням. І коли приходить час увічнити пам'ять близької людини, потрібно відкинути всі емоції і зробити правильний вибір.

Наш мозок влаштований так, що ми схильні з часом забувати деякі деталі і події, які відбувалися з нами. Зафіксувавши обличчя людини на надгробному пам'ятнику, можна надовго зберегти добру пам'ять про нього і його зовнішній вигляд.

Для таких цілей краще всього звертатися в спеціалізовані майстерні, які займаються виготовленням надгробних плит і пам'ятних табличок. Вам адже хочеться і через 10 років приходити на цвинтар і бачити пам'ятники, фото на яких досі повертають Вас подумки до світлого образу людини, що пішла.

Нанести фото на пам'ятник вам можуть запропонувати двома варіантами: гравіруванням безпосередньо на плиті і розміщенням спеціальних табличок.

Гравірування на надгробних плитах - процес досить трудомісткий, якщо виконувати його вручну. Тому багато майстрів використовують для свого ремесла комп'ютерне гравірування, яке значною мірою спрощує роботу людини. Але все ж, комп'ютерам властиво допускати деякі неточності і помилки. Це може статися, якщо фото було надано низької якості або погано оцифровано. У таких випадках, майстер, відповідальний за гравіювання, повинен виправити помарки вручну. Рекомендується завжди уточнювати, які саме технології будуть використовуватися для перенесення фотографії на кам'яну плиту. Також, для Вас буде краще, якщо останній етап роботи буде виконуватися за вашої присутності. Тоді можна буде домогтися максимальної відповідності малюнка на пам'ятнику з образом близької Вам людини.

Другим варіантом розміщення зображення людини на могильну плиту є пам'ятна табличка. Такі фотопослуги надають ритуальні агентства. Таблички з фотографіями виготовляються з різних матеріалів - це може бути: фарфор, керамограніт, металокераміка, скло, базальт та інші матеріали. Дані таблички також бувають різних форм: прямокутник, овал, арка, крапля, круг, серце, книга та інші. Вибирайте ту, яка буде гармонійно поєднуватися з загальним вигляом пам'ятника.

Спеціальні технології, які використовують майстра для такого роду фотокераміки, дозволяють зображенню довгі роки протистояти зовнішнім негативним впливам (дощ, сніг, волога, спека, мороз). Ні палюче сонце, ні проливні дощі, ні люті морози не зможуть стерти зображення, адже воно буде захищене особливими технологіями нанесення.

Остаточне рішення про зовнішній вигляд пам'ятника має бути прийняте з урахуванням ваших побажань до використання техніки нанесення фотографій і матеріалів.

Також можуть виникнути деякі проблеми з вибором самої фотографії. Тому краще всього вибирати фотографію, де обличчя людини зображено крупним планом - так портретистові не доведеться додумувати і домальовувати, роблячи цим самим зображення менш реальним.

Не варто також приносити фото з поганим фокусуванням, розмиті або затерті. Це також ускладнює роботу. Найкраще принести кілька фотографій, які подобаються Вам, і фахівці оберуть з них найбільш вдалу на їх погляд. Ще, варто пам'ятати, що людина, яка займається ретушшю, не зобов'язана повністю міняти фотографію - прибирати окуляри, хустки та інші зайві деталі.

Ну і останнім чинником, на який варто звертати увагу в такій делікатній справі – це розширення фотографії з цифрового носія. Деякі фотоапарати просто не в змозі робити високоякісні фото, які при зумуванні не будуть втрачати своєї чіткості.

Останні новини

Системы видеонаблюдения и формат “HD”

2 лютого 2016

Как быстро найти работу выпускнику университета?

1 лютого 2016

Продвижение сайтов в Киеве

1 лютого 2016

Жесткий или мягкий матрас. Какой сделать выбор

1 лютого 2016

Выбираем котел на твердом топливе

1 лютого 2016

Защитные ролеты: гарантированная безопасность любого помещения

31 січня 2016

Профессиональная оценка

31 січня 2016

Перевозка вещей в Киеве с компанией РиНС – нас рекомендуют как ответственного перевозчика.

31 січня 2016

Современные методы лечения бесплодия

30 січня 2016

Что носить при низком росте?

30 січня 2016

Платный хостинг и его преимущества

30 січня 2016

УФ – фильтр в солнцезащитных очках

29 січня 2016