This version of the page http://vn.20minut.ua/blogs/moyi-pidsumki-roku.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-17. The original page over time could change.
Мої підсумки 2015 року! - Блог Віктор Малиновський на 20minut.ua
    Віктор Малиновський

    Політик, бізнесмен

    Мої підсумки 2015 року!
    31 грудня 2015
    1
    196 переглядів

    Традиційно в останні дні року всі підбивають підсумки, роблять висновки та прогнози на майбутній рік. Коротко проаналізую 2015 рік і я.

    Безумовно, підбиття підсумків року, що минає, - не завжди просте, та й не особливо приємне завдання. Складно дивитися з оптимізмом у майбутнє, коли доводиться констатувати невщухаючий військовий конфлікт, всепоглинаючу корупцію та зростаючу бідність населення.

    Яким же був для мене 2015 рік? Важким і, по-великому рахунку, неблагополучний.

    По вінничанам різко вдарили необґрунтовані тарифи на послуги ЖКГ. На 600% подорожчав газ, на 400% - світло. Подорожчали вода та водовідведення. І це в той час, коли пенсії та мінімальні зарплати піднялись буквально на копійки.

    Ми не раз виходили з вінничанами на мітинги та акції протесту до міської ради аби донести в їхні вуха, що люди бідують, що вони балансують на межі виживання.

    Загалом більше сотні таких мітингів та Народних Віче ми провели за цей рік. І це свідчить про те,  що діалог між владою та народом так і не відбувся.

    Хоча були випадки, коли до міської ради приходило близько трьох тисяч вінничан, тоді представники влади не мали іншого вибору, окрім як вийти до народу і почути його вимоги.

    Так сталось в червні місяці 2015 року, коли тисячі вінничан, в основному похилого віку, вийшли на пікет, щоб відстояти безкоштовний проїзд пільговим категоріям населення.

    Нам вдалось донести голос народу в прозорі кабінети. Нас почули. В результаті пільговий проїзд нам залишили. Дарма, що мерія потім ще довго розповідала, що то була її ініціатива, її заслуга… Головне, що вінничани продовжили їздити в муніципальному транспорті безкоштовно.

    За цей рік, у мене стали ще більш напруженими стосунки з місцевою пресою. Журналісти, з руки влади, вважали наші мітинги недолугими, а мітингувальників – пацієнтами психлікарень.

    Неприємно, бо на ті акції виходили, в основному люди похилого віку, - наші батьки, люди, яким несила виживати на пенсію в 949 грн. Мітингувальники – це вінничани, які не хочуть миритись з бідністю, в яку ввігнали їх місцеві чиновники.

    Журналісти, наче той 25 кадр, «втирали» своїм читачам, що тарифи – то парафія Кабміну, а не місцевої влади. Але ж ніхто і не вимагав у Вінницької міської ради, знизити тарифи, ми вимагали зробити їх прозорими! Прозорий тариф, виключив би корупційну складову, а відповідно й здешевив би його. Але це було невигідно владі, а отже і її кишеньковим журналістам.

    За цей рік, я став центральною фігурою в місцевій пресі. Нажаль, фігурою негативною. Про мене свідомо формували негативну думку у вінничан.

    Між тим, у мене не зменшилось однодумців, навпаки, ряди нашої громадської організації поповнились.

    Я зрозумів, що маю стати на захист пенсіонерів, бо вважаю їх найбільш незахищеними. Вони стали нікому непотрібними й залишились кинутими на узбіччю, цинічною владою.

    Я пішов на місцеві вибори від Партії пенсіонерів і не прогадав. Так, партія була новою на Вінниччині, а агітаційна робота проводилась лише не повних три тижні. Та це не завадило нам здобути гарний результат. І якби не фальсифікація виборів та каруселі зі сторони провладної партії, ми впевнено зайшли б до міської ради.

    Вибори показали мені, що я на правильному шляху. А отже, я не відступатимусь від нього!

    За цей складний рік, я не збавив своїх волонтерських темпів, не зважаючи на палки в колесах зі сторони місцевої влади.

    Вже близько двох тижнів мій офіс не закривається від вдячних бійців АТО, вони надихають працювати ще більше!

    На завершення скажу, що 2015 рік загартував мене та нашу команду до боротьби за права вінничан на гідне життя ще більше! І в 2016 році – ми вам це доведемо!

    А поки з планів на майбутнє: об’єднати вінничан у потужну територіальну громаду, яка нагадає чиновникам, хто справжня влада у Вінниці.

    З Новим Роком та Різдвом Христовим! Будьте здорові!

    З повагою, Віктор Малиновський, лідер Партії пенсіонерів та ГО «Голос народу»

    Читають зараз: 1
    (1)
    Коментарі
    Sasha Korpanyuk 31.12.2015 16:37
    з Вінниці
    На самом деле 2015 год был неплохим. Скоро увидите сами.
    [удалено] 01.01.2016 11:49
    з Вінниці
    [удалено]

    Читайте також

    Всё у нас на авось
    сьогодні 01:17
    Порой мы становимся заложниками ситуации и боимся сказать правду в глаза. Так,  например мы не хотим говорить,... Читати далі
    Не оправдывайте красивыми словами преступление
    вчора 22:10
    В 2014 году я был председателем избирательной комиссии от кандидата в президенты Маломужа в городе Донецке.... Читати далі
    Порошенко відрізняється від Януковича лише знанням англійської мови
    12 січня 2016
    4
    Що відрізняє владу Порошенка від влади Януковича? Над цим питанням можна довго дискутувати та я впевнений,... Читати далі
    Три години насолоди з Юлією Свєтловою
    12 січня 2016
    1
    У кав’ярні Masay Mara, що на вул. Грушевського 70, 10 січня відбувся творчий «Затишний вечір» за участю: Юлія... Читати далі
    Отличие моды от стиля
    11 січня 2016
    "Мода проходит, стиль остается" Коко Шанель Зачастую люди не разделяют  моду и стиль, как два совсем... Читати далі
    Відтепер Вінницький апеляційний адміністративний суд знаходиться за адресою:...
    11 січня 2016
    1
    Шановні відвідувачі ВААС, вінничани та гості міста! Відтепер вулиця Островського, на якій розташований Вінницький... Читати далі

    Найчастіше коментують

    Топ-10 вінницьких вулиць, які б Дарт Вейдер перейменував
    3 дні тому
    27
    Після декомунізації у Вінниці змінились назви близько сотні вулиці. Ми зробили невеличку підбірку найдобріших назв міських вулиць, які швидше за все ніколи не підпадуть під якусь ідеологію. Ну хіба що до влади прийде злий володар. Наприклад, Дарт Вейдер.
    У центрі Вінниці почала руйнуватись велетенська мозаїка. Майстри поки не знають, що робити
    3 дні тому
    16
    Велетенська мозаїка-верета, викладена до Дня міста перед входом до парку Горького, почала руйнуватись. Не витримавши вінницьких морозів фарба на мозаїці лущиться.
    В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі
    2 дні тому
    13
    Гвалтівник спитав у вінничанки, яка рано-вранці йшла через лісопарк на Кореї, скільки їй років, а потім здавив шию і пригрозив позбавити життя, якщо буде пручатися. В поліції назвали спосіб, в який ґвалтівник познущався із жінки, орогенітальним.
    «Брудна» європейська стратегія розвитку Вінниці 2020
    3 дні тому
    10
    На трамвайній зупинці «Космонавтів», по вулиці Келецькій, пасажири вже кілька днів чекають транспорт виключно стоячи. Сидіння на зупинці є, але сидіти на них неможливо через добрячий шар бруду. На одній зі стін зупинки красується великий банер «Європейська стратегія Вінниці 2020». Він теж брудний.
    Ура, легалізація! Міністерство соцполітики виводить хатніх працівників "з тіні"
    2 дні тому
    7
    Вже скоро хатніх робітників, які працюють понад 80 годин на місяць, будуть офіційно працевлаштовувати. Вони платитимуть єдині соціальні внески на таких самих умовах, як члени фермерських та особистих селянських господарств.

    Найчастіше читають

    Грип на Вінниччині: 7 померло, 44 - у важкому стані. Але "епідемії немає"
    2 дні тому
    6
    "Сьогодні вночі від грипу померло семеро", "в місті вже десятки смертей", "насправді померлих в рази більше, просто від нас інформацію приховують".... Такі чутки вирують Вінницею вже котрий день. Жару додав пост депутатки Ірини Сисоєнко про вражаючу смертельну статистику (Вінниця - 25). Правда, запитання звідки такі данні, депутат ігнорує, а вінницькі лікарі не знають як це коментувати.
    Женщина умерла после родов. Новорожденной Ане нужна помощь
    2 дні тому
    3
    Спустя неделю после родов, винничанка Наталья Прокопчук умерла в реанимации. Ребенок здоровый, но семье нужна помощь…
    У Вінниці продовжили канікули для школярів до 22 січня
    2 дні тому
    2
    Міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення продовжити канікули у школах до 22 січня.
    Хто головний в поліції Вінниці після смерті Куцого?
    3 дні тому
    Найближчі два місяці не будуть призначати нової людини на посаду Юрія Куцого, який передчасно помер від хвороби наприкінці минулого року. Виконує обов’язки начальника міської поліції зараз його заступник - начальник кримінальної поліції Вінниці Кирило Доценко.
    В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі
    2 дні тому
    13
    Гвалтівник спитав у вінничанки, яка рано-вранці йшла через лісопарк на Кореї, скільки їй років, а потім здавив шию і пригрозив позбавити життя, якщо буде пручатися. В поліції назвали спосіб, в який ґвалтівник познущався із жінки, орогенітальним.
    Найчастіше коментують
    Топ-10 вінницьких вулиць, які б Дарт Вейдер перейменував... 27
    У центрі Вінниці почала руйнуватись велетенська мозаїка. Майстри поки не знають, що робити... 16
    В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі... 13
    «Брудна» європейська стратегія розвитку Вінниці 2020... 10
    Ура, легалізація! Міністерство соцполітики виводить хатніх працівників "з тіні"... 7
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    Грип на Вінниччині: 7 померло, 44 - у важкому стані. Але "епідемії немає"... (2426)
    Женщина умерла после родов. Новорожденной Ане нужна помощь... (2343)
    У Вінниці продовжили канікули для школярів до 22 січня... (2081)
    Хто головний в поліції Вінниці після смерті Куцого?... (2080)
    В лісопарку на Кореї здоровань зґвалтував жінку і зараз ходить на волі... (2042)
    «Брудна» європейська стратегія розвитку Вінниці 2020... (1528)
    У центрі Вінниці почала руйнуватись велетенська мозаїка. Майстри поки не знають, що робити... (1453)
    У Вінниці попрощались з відставним полковником міліції Ігорем Анісімцевим... (1324)
    Бойовика з Калинівки, який хизувався вбивствами кіборгів, засудили заочно на 14 років... (1120)
    На Зодчих пішохід перепинив таксі та ударом в двері налякав клієнтку... (1072)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Переселенці, які не мають житла, могли б поселитися в спорожнілих сільських хатах і вести господарство
    вчора 20:09
    Забули перейменувати вулицю Петра Запорожця, соратника Леніна!
    13 січня 2016
    Новый закон для переселенцев может остаться декларацией о намерениях
    13 січня 2016
    І знову «гранти»
    13 січня 2016
    порядок передачи автомобиля в собственность инвалида
    12 січня 2016
    Як принизити всіх благодійників області. Майстер-клас від "Народного контролю"
    12 січня 2016
    Я чихал на всех - паркуюсь как хочу!
    11 січня 2016
    Співаючий трамвай
    10 січня 2016
    Через нерозчищені дороги кількість аварій збільшується
    10 січня 2016
    Як "Розколоти мента" за 15хв ?
    10 січня 2016
    Дивитись всі >

    БЛОГИ

    Всё у нас на авось
    Євгеній Абрамов
    Не оправдывайте красивыми словами преступление
    Євгеній Абрамов
    Порошенко відрізняється від Януковича лише знанням англійської...
    Віктор Малиновський
    Всі блоги >

    Карта

    Відеогалерея

    RIA-планшет

    Дивитись PDF версію >
    Опитування Результати
    Чи знаєте ви англійську мову?
    • Так
    • Ні
    • Не так добре, як хотілося б
    • Планую вивчити найближчим часом
    Голосувати
    Чи знаєте ви англійську мову?
    Так
    23.46%
     
    Ні
    19.75%
     
    Не так добре, як хотілося б
    53.09%
     
    Планую вивчити найближчим часом
    3.70%
     
    Всього голосів: 81

    Погода

    Погода
    Погода у Вінниці

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Розсилка новин

    Аналітика і публіцистика

    Чому вінницьким фельдшерам потрібне шило?

    Дістало. У Зеленому провулку між пологовим будинком та міською лікарнею №1 створився стихійний паркінг. Фельдшери кажуть, що почнуть бити колеса порушникам...

    Сім причин, чому собака втікає від господаря, та поради, як це виправити

    Пес втікає та не реагує на команди. Що в цьому випадку робити? “20 хвилин” зібрали для вас сім причин, чому собака втікає та як з цим боротися.

    Автофіксація порушень: за що водії отримають “листи щастя”?

    В Національній поліції створили робочу групу, яка розробила орієнтовний список порушень правил дорожнього руху для автофіксації. Серед них - перевищення...

    В Виннице стабильно женятся, разводятся, меняют имена на буквы

    Обычные дела. Менять имя и фамилию по три раза в год. Жениться колоритно, ну хотя бы в вышиванках и веночках. Назвать дочку Эльжбетой, а сына Эваном. Это...

    Інфографіка

    Топ-10 вінницьких вулиць, які б Дарт Вейдер перейменував

    Після декомунізації у Вінниці змінились назви близько сотні вулиці. Ми зробили невеличку підбірку найдобріших назв міських вулиць, які швидше за все ніколи...

    Украине снова придется подождать безвизового режима

    Совет Европейского союза принял решение рассмотреть этот вопрос в марте или июне. Все зависит от сроков выполнения Украиной поставленных условий.

    Тест: Вінниця у минулому - наскільки ви її знаєте?

    Ви знаєте історію Вінниці? Ви знаєте якими у минулому були будівлі і вулиці? Тоді пройдіть тест!

    Вінницькі чиновники закрились від людей на 30 відсотків

    Наскільки прозоро працюють та розказують про свою діяльність міські ради України. Згідно з моніторингом, сайти 24 міст виявились лиш напівпрозорими.

    Ми у соц. мережах

    Facebook В Контакте Twitter Одноклассники
    Твиты пользователя @vn20minut