Швидка допомога

Від того, наскільки своєчасно була надана медична допомога, залежить не тільки ефективність лікування і ступінь довіри медикам, але, часто, і життя людини. У Вас є можливість скористатися послугами швидкої та невідкладної допомоги від медичної компанії «Айболит».

Наші досвідчені диспетчера знаходяться на зв’язку цілодобово, так що на Ваш дзвінок завжди дадуть відповідь, вислухають і по сформованій ситуації швидко ухвалять рішення про направлення бригади потрібного профілю на Вашу адресу.

У службі швидкої допомоги «Айболит» працюють спеціалісти вищих категорій. У розпорядженні наших лікарів і фельдшерів, серед яких є і анестезіологи, і реаніматологи, повний комплект медичних препаратів, міні-лабораторія для експрес-аналізів, електрокардіограф, електровідсмоктувач, вакуумний матрац, набір вакуумних шин, шприцевий дозатор і т.п. Завдяки такому технічному забезпеченню, вони можуть надавати невідкладну медичну допомогу хворим навіть в найкритичніших і важких ситуаціях. У своїй роботі співробітники нашої бригади використовують одноразові витратні матеріали.

Лікарі швидкої допомоги медичної компанії «Айболит» завжди чуйно поставляться до проблеми свого пацієнта, зможуть психологічно підтримати його близьких в особливо скрутні хвилини.

Ми доступні для Вас завжди, у нас немає перерв і вихідних, ми готові опинитися поруч у самих непередбачених ситуаціях і допомогти зберегти здоров’я та життя Вам чи Вашим близьким.

Кожен день наші співробітники своїм професіоналізмом доводять високий рівень роботи медичної компанії «Айболит». А це значить, що невідкладна допомога в Україні ступила на новий шлях високоякісних медичних послуг. Адже наші спеціалісти озброєні кращими з останніх напрацювань світової медицини, а це значить, що вони надають невідкладну допомогу на рівні найбільш розвинених країн світу.

Наша компанія володіє великим парком спеціалізованих автомобілів від найбільших автовиробників: Ford, Mercedes, Volkswagen, Fiat, Chevrolet. Саме тому ми завжди залишаємося мобільними, нашим машинам швидкої допомоги та реанімобілям не страшні ні погода, ні пробки, ні великі відстані. Ми швидко примчим до Вас, щоб надати свою допомогу, навіть якщо доведеться їхати далеко за місто.

Ми не даємо марних обіцянок, не говоримо гучних слів, просто головний принцип нашої роботи — забезпечення нашим пацієнтам дійсно швидкої і невідкладної допомоги, уважного ставлення до кожного з них, якісного медичного обслуговування, дбайливого і безпечного транспортування хворих. Адже нам довірено найцінніше — здоров’я людини.