This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/news/3740 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-01-12. The original page over time could change.
На всі моделі Chevrolet - розрахунковий курс 18,9! | Лыбидь-АВТО
О компании
BOSCH DIESEL SERVICE
Новости и акции
Автомобили
  • CHEVROLET
  • ЗАЗ
  • CHERY
  • LADA
  • TATA
  • i-van
Сервис и гарантия
Запчасти
Финансовые услуги
Контакты
  • Новости
  • акции
  • акции сервис/запчасти
Главная → Новости
Новости
10.09.2015
акції, бренди

На всі моделі Chevrolet - розрахунковий курс 18,9!

На всі моделі CHEVROLET - розрахунковий курс 18,9!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», пропонує нові, ще більш вигідні умови при купівлі автомобіля - ціна зафіксована за курсом 18,9 грн.

 

  Зараз, вигідних пропозицій, які дозволяють купити новий автомобіль, і при цьому, якщо не заощадити, то хоча б раціонально розпорядитися заощадженнями, не так багато. Для того щоб зробити покупку одного з представників модельного ряду Chevrolet ще доступнішою, ціна на автомобілі в гривні розрахована за курсом 18,9 грн. за долар. Таким чином для тих, хто визначається з вибором, і має в розпорядженні накопичення у валюті, має відмінну можливість перевести кошти в гривню за комерційним курсом, що становить зараз близько 23 грн. і купити автомобіль за ціною, сформованою за курсом 18,9 грн. за умовну одиницю.

 

Завдяки цій пропозиції покупець може оптимізувати свої витрати при покупці автомобілів Chevrolet. Так вигідний розрахунковий курс 18,9 грн. за долар, на всі моделі Chevrolet в Україні, дозволяє значно заощадити, завдяки різниці курсів, які встановлені комерційними банками на поточну дату. Залежно від моделі клієнт може зберегти для свого бюджету до 140 000 грн.

На даний момент в дилерській мережі Chevrolet в Україні доступний весь модельний ряд, а ціни, з урахуванням нової пропозиції, приємно здивують будь кого, хто цінує в автомобілях такі риси як практичність, продуману ергономіку салону, оригінальний інтер'єр і екстер'єр. Додамо до цих аргументів широкий набір сучасних силових агрегатів і трансмісій, хорошу керованість і високу якість збірки, а також широкий модельний ряд від компактного міського хетчбека до повнорозмірних SUV. Зваживши всі «за» і «проти», навряд чи ще залишаться сумніви, стосовно того, автомобілю якого бренду віддати перевагу. Питання буде лише у виборі моделі, з урахуванням вимог, які власник ставить перед автомобілем.

Якщо клієнту потрібен автомобіль з належним рівнем комфорту, набором необхідних систем безпеки, і при цьому щоб він мав доступну на фоні конкурентів ціну, хорошим вибором буде Chevrolet AVEO в одному з кузовів - седан або хетчбек.

 

Автомобіль можна з упевненістю назвати популярною моделлю, враховуючи значну кількість AVEO на дорогах України. Залежно від типу кузова і варіанту трансмісії зараз ціна на Chevrolet AVEO стартує від 285 600 грн. Вагомою перевагою покупки AVEO є можливість придбати автомобіль з автоматичною КПП за ціною аналогічній комплектації з механічною КПП.


Круїз-контроль, Система допомоги при паркуванні (задній парк-тронік), Електричне регулювання, дзеркал з підігрівом, Система контролю тиску в шинах...  Інформаційний дисплей водія, бортовий комп'ютер, Шкіряна оббивка керма і важеля КПП, CD-MP3 програвач з радіо, USB, AUX-IN і Bluetooth і управління аудіосистемою на кермі...

ABS, EBD, система екстреного гальмування, ESC - електронна система курсової стійкості, TCS - система контролю зчеплення з дорогою, Іммобілайзер двигуна та додаткове антикорозійне покриття кузова. Все це можна отримати в одному автомобілі CRUZE при ціні від 336 000 грн.


Для тих, хто не уявляють життя без автомобіля навіть поза міською смугою доступні два варіанти кросоверів. Приміром, компактний SUV, що поєднує хорошу геометричну прохідність з комфортним і практичним салоном - Chevrolet TRACKER, з урахуванням нового розрахункового курсу тепер коштує від 367 500 грн.


Інший представник класу кросоверів, Chevrolet CAPTIVA, у розпорядженні якого широкий набір систем активної і пасивної безпеки, різні варіанти трансмісій, традиційні для бренду Chevrolet багатофункціональність і практичність, можна купити за ціною від 564 900 грн.


 Якщо ж автомобіль повинен возити велику компанію або сім'ю, мати достатній за величиною багажник, і доставляти з належним рівнем комфорту всіх мешканців салону, то вдалим варіантом є універсал Chevrolet ORLANDO.

Залежно від комплектації і модифікації тепер ця модель коштує від 443 100 грн.

Дізнатися подробиці про нові цінові пропозиції і отримати кваліфіковану консультацію щоб вибрати одну з моделей Chevrolet можна в нашому салоні CHEVROLET.

 

 *Акція діє з 04.09.2015р. по 30.11.2015р. на в дилерській мережі ТОВ «Дженерал Авто Груп». *Внутрішній курс долару США, який використовується Продавцем лише для розрахунку акційних роздрібних цін в гривнях. Ціни станом на 04.09.2015 року. Ціна включає ПДВ. Зображення автомоблей наведено для ілюстрації та можуть відрізнятись від наявних комплектацій. Виробник та продавець залишають за собою право на внесення змін в комплектації та ціни автомобілів без попереднього повідомлення. Актуальні ціни уточнюйте у салонах офіційних дилерів. Кількість автомобілів обмежена.