This version of the page http://www.032.ua/list/2341 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-12-29. The original page over time could change.
Як правильно встановити вікно? - Информация от компаний - 032.ua
  • Сайт міста Львова /
  • Інформація від компаній /
  • Як правильно встановити вікно?
Як правильно встановити вікно?

Яке велике значення має правильний монтаж вікон для подальшої експлуатації будинку, знає той, хто підхопив кашель, через сильні протяги в будинку, саме через щілини біля вікон.

По-перше, ви повинні знати, який розмір має отвір в несучій стіні так, щоб придбати конкретне вікно. Ціна на вікна - це перша і основна операція. Теоретично, розміри віконних прорізів вказані в проекті будівлі, але на практиці  їх виконання буває різним. Тому важливо, незважаючи на всі пропозиції, виміряти отвори. Варто, щоб цю роботу виконали співробітники фірми, від якої ви збираєтеся купувати вікна. Тоді у вас є впевненість, що вони будуть зроблені правильно, тому що  це зробить фахівець з досвідом роботи, а якщо навіть десь буде помилка, то відповідальність за неї візьме продавець.

Потім потрібно очистити отвір від забруднень, що виникають, наприклад, під час будівництва будинку. Другим кроком, є підготовка дверної коробки, тобто рами для монтажу в отвір. Також слід встановити анкери або просвердлити отвори під дюбелі. На так підготовлених  колодках ставимо раму у отвір, проте раніше необхідно зняти з рами вікна. Вставлену раму слід ретельно виставити по вертикалі і горизонталі, щоб надалі не було ніяких проблем з вікном. Коли у вас вже встановлено раму, кріпите  її за допомогою металевих кріплень.

Останні новини

Обеспечиваем хороший обогрев помещений: специфика установки радиатора

28 грудня 2015

Оформляем фасад: как подобрать правильную штукатурку?

28 грудня 2015

Как нужно одеваться мужчинам – практические советы от ведущих стилистов

28 грудня 2015

Пасажирські перевезення

28 грудня 2015

Купити квартиру у Львові

27 грудня 2015

Новобудови львова

27 грудня 2015

Появление эко такси в Харькове

27 грудня 2015

Продаж квартир у Львові

27 грудня 2015

Использование тепловых завес в супермаркете

27 грудня 2015

Скільки живуть акваріумні рибки?

27 грудня 2015

Как создаются качественные интернет-продукты

27 грудня 2015

Спящая красавица. Правила здорового сна

26 грудня 2015