ФІЛЬТРИ ЗА
Все
Гібриди
Кросовери
Позашляховики

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема автомобілів, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

  • CT

    Розгін до 100 км/год, с 10,3
    Макс. швидкість, км/год 180
  • IS

    Розгін до 100 км/год, с 8,1
    Макс. швидкість, км/год 225
  • ES

    Розгін до 100 км/год, с 7,4
    Макс. швидкість, км/год 210
  • GS

    Розгін до 100 км/год, с 9,2
    Макс. швидкість, км/год 190
  • LS

    Розгін до 100 км/год, с 5,7
    Макс. швидкість, км/год 250
  • NX

    Maximum speed (km/h)
  • RX

    Розгін до 100 км/год, с 9,5
    Макс. швидкість, км/год 200
  • GX

    Розгін до 100 км/год, с 8,3
    Макс. швидкість, км/год 175
  • LX

    Розгін до 100 км/год, с 7,7
    Макс. швидкість, км/год 210

CT

РОЗКІШ, ЯК ВОНА Є

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

IS

ЕЛЕГАНТНИЙ СПОРТИВНИЙ СЕДАН

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

ES

МІЦЬ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GS

ДОКОРІННІ ЗМІНИ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LS

ДИНАМІКА КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

NX

ДИВОВОЖНИЙ МІСЬКИЙ КРОСОВЕР

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

RX

ВИШУКАНИЙ КРОСОВЕР БІЗНЕС-КЛАСУ

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

GX

ПОЗАШЛЯХОВИК КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

LX

ІКОНА СТИЛЮ СЕРЕД ПОЗАШЛЯХОВИКІВ КЛАСУ «ЛЮКС»

ДО ВСІХ МОДЕЛЕЙ

КОНЦЕПТУАЛЬНІ
АВТОМОБІЛІ

На прикладі концептуальних автомобілів Lexus ви зможете побачити, у якому напрямку розвивається наш дизайн.

LF-SA
LF-C2
LF-NX
LF-CC
LF-LC

НОВАТОРСЬКИЙ
ДИЗАЙН

У цьому розділі ви знайдете приклади наших найкращих конструкторських рішень.

Надзвичайне у русі
Філософія дизайну
Створюємо надзвичайне
Віртуальна реальність Lexus
LFA
Що таке F SPORT?

ГІБРИДНІ
АВТОМОБІЛІ

Існує чимало різновидів гібридних автомобілів, але всі вони мають одну спільну рису.

Аргументи на користь гібридів

ПОСЛУГИ
LEXUS

Дізнайтеся про переваги офіційної дилерської мережі Lexus та про послуги для клієнтів.

Послуги для клієнтів Lexus

LEXUS
СЬОГОДНІ

Мислення Lexus: дізнайтеся про наш новаторський підхід до конструювання.

Охорона довкілля
Новини та події
Новий GS F

IS 250

НАСОЛОДІТЬСЯ ПОТУЖНІСТЮ ШЕСТИЦИЛІНДРОВОГО V-ПОДІБНОГО ДВИГУНА З 6АКПП, ЩО МАЄ РУЧНИЙ РЕЖИМ ПЕРЕМИКАННЯ, ЗОКРЕМА ЗА ДОПОМОГОЮ ПЕРЕМИКАЧІВ ПІД КЕРМОМ


Розгін до 100 км/год, с 8,1
Макс. швидкість, км/год 225
Макс. потужність, к. с. при об./хв. 208/6400
СТВОРІТЬ СВІЙ IS 250

СТВОРЮЄМО НАДЗВИЧАЙНЕ

НАСОЛОДІТЬСЯ ПОТУЖНІСТЮ ШЕСТИЦИЛІНДРОВОГО V-ПОДІБНОГО ДВИГУНА З ШЕСТИШВИДКІСНОЮ АВТОМАТИЧНОЮ КОРОБКОЮ ПЕРЕДАЧ, ЩО МАЄ РУЧНИЙ РЕЖИМ ПЕРЕМИКАННЯ, ЗОКРЕМА ЗА ДОПОМОГОЮ ПЕРЕМИКАЧІВ ПІД КЕРМОМ.

У салоні IS 250 ви отримаєте справжню насолоду, бо в цьому седані сучасне ергономічне компонування поєднано з особливими елементами оформлення, притаманними автомобілям Lexus, такими як декоративні дерев’яні панелі та чудовий аналоговий годинник посередині передньої панелі. Автомобіль вкомлектовано 2,5-літровим шестиціліндровим V-подібним двигуном, що розвиває максимальну потужність у 208 к. с. та напрочуд швидко реагує на дії водія. Він може розганятися до швидкості у 225 км/год.

Шестишвидкісна автоматична коробка передач нового IS 250 передає крутний момент на задні колеса. Передачі можна перемикати у ручному режимі за допомогою спеціальних важелів під кермом. Для того, щоб забепечити найкращий в класі рівень комфорту для пасажирів на задніх сидіннях, колісну базу автомобіля було збільшено на 70 мм до 2800 мм. У разі якщо вам знадобиться перевезти громіздкі речі, спинки задніх сидінь можна скласти окремо (їх розділено у пропорції 3:2).

СПЕЦИФІКАЦІЇ

ОЗНАЙОМТЕСЯ З ХАРАКТЕРИСТИКАМИ ТА КОМПЛЕКТАЦІЄЮ IS 250

  • ЗАГАЛЬНИЙ ОГЛЯД
  • КОМПЛЕКТАЦІЯ
  • ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Executive

ВГОРІ ЗА НАЯВНОСТІ ВИБЕРІТЬ ЩЕ ОДИН ВАРІАНТ ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ

  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ
  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ IS 250

ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО ТЕ, ЩО ПРОПОНУЄ ЦЕЙ АВТОМОБІЛЬ

  • УСІ ОСОБЛИВОСТІ
  • ЗА КЕРМОМ IS 250
  • У САЛОНІ IS 250
  • БЕЗПЕКА IS 250
За кермом IS 250 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

За кермом нового IS 250 ви отримаєте справжню насолоду від потужного 2,5-літрового шестиціліндрового V-подібного двигуна з шестишвидкісною автоматичною коробкою передач, яку можна перевести у ручний режим та змінювати передачі за допомогою додаткових перемикачів під кермом. Їзда на IS 250 плавна та захоплююча: автомобіль здатен розганятися до максимальної швидкості у 225 км/год!

Завдяки новаторській системі прямого впорскування D-4S та электронній системі зміни фаз газорозподілу Dual VVT-i двигун розвиває достатню потужність на всьому діапазоні обертів. Його було сконструйовано максимально легким та міцним. У цьому двигуні забезпечено чудовий баланс потужності та ощадливого споживання пального. А завдяки подвійним вихлопним трубам вдалося досягти приємного звучання двигуна.

Для того, щоб їздити було цікавіше, ми опустили крісло водія у зоні стегон на 20 мм та зменшили кут нахилу кермової колонки на 3°. Точність кермового управління було поліпшено завдяки застосуванню більш жорсткого шасі, сконструйованого з використанням найсучасніших технологій склеювання та лазерного зварювання. Завдяки новій багатоважільній задній підвісці вдалося забезпечити краще зчеплення з дорогою та покращити керованість. Крім того, завдяки поліпшеній аеродинаміці автомобіль став не лише динамічнішим, але й тихішим.

У салоні IS 250 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

На шосе новий IS 250 проявить себе як чудово збалансований седан, яким приємно кермувати, і водночас він виявиться винятково комфортабельним автомобілем для пасажирів. Зручно розташувавшись на розкішних шкіряних сидіннях, ви зможете насолодитися особливими елементами оформлення, притаманними автомобілям Lexus, як, наприклад, декоративні дерев’яні панелі та чудовий аналоговий годинник у центрі панелі приладів. Модель IS збирають на тому самому заводі, що й флагман нашої марки седан LS, тому за всіма циклами виробництва слідкують майстри-такумі.

За допомогою контролера системи дистанційного керування Remote Touch ви зможете розрахувати найбільш економічний маршрут або прослухати свої улюблені звукозаписи. А завдяки новаторському електростатичному пульту керування одним дотиком пальця — регулювати мікроклімат у салоні.

Безпека IS 250 - Особливості

ОСОБЛИВОСТІ

Новий IS вкомплектовано нашою найновішою системою комплексного керування динамікою автомобіля (VDIM) та потужними вентильованими гальмівними дисками. Все зроблено для того, щоб ви почувалися за кермом максимально впевнено.

У випадку зіткнення, водія та пасажирів у салоні захищає надзвичайно міцний силовий каркас кузова, у якому широко застосовано високоміцні види сталі гарячого формування. Крім того, в найважливіших точках салону встановлено цілих вісім подушок безпеки, а передні сидіння мають конструкцію, що запобігає отриманню хлистової травми у разі наїзду ззаду. На додачу до цього, якщо датчики, вмонтовані у передній бампер, зафіксують зіткнення з пішоходом, капот миттєво припідніметься, щоб погасити силу удара.

Перемикач режимів їзди

ПЕРЕМИКАЧ РЕЖИМІВ ЇЗДИ

Характеристики автомобіля можна змінювати за допомогою перемикача режимів їзди: в ECO-режимі ощадливо споживається пальне та зменшується кількість шкідливих речовин у відпрацьованих газах. У режимі «NORMAL» забезпечено ідеальну рівновагу між потужністю, ощадливістю та комфортом їзди. А для того, щоб зменшити час реакції автомобіля на дії водія, просто задійте режим «SPORT».

Покращена аеродинаміка

ПОКРАЩЕНА АЕРОДИНАМІКА

Новий IS має чудові аеродинамічні показники завдяки таким елементам конструкції як майже пласке днище та мініатюрні дефлектори на стійках передніх дверей та задніх ліхтарях. Такі дефлектори вперше почали застосовувати на гоночних автомобілях Формули-1. Вони створюють повітряні завихрення, що допомагають притягнути повітряні потоки в бік автомобіля, щоб надати можливість IS краще розсікати потік зустрічного повітря. Це не лише поліпшує стійкість та керованість, але й дозволяє більш ощадливо споживати пальне та зменшує шум від зустрічного потоку повітря.

Комбінація приладів F SPORT

КОМБІНАЦІЯ ПРИЛАДІВ F SPORT

Новий IS у виконанні F SPORT має комбінацію приладів з лише одним циферблатом, у якому інформація подається динамічно за допомогою радіальних ліній. Це рішення було запозичено з суперкара Lexus LFA. У ній застосовано цифрову технологію, яка свого часу була створена спеціально для того, щоб відтворювати на екрані швидкі, як блискавка, зміни кількості обертів нашого суперкара з десятициліндровим V-подібним двигуном. Після унікальної анімації, що відтворюється одразу після пуску двигуна, вигляд комбінації приладів змінюється в залежності від обраного режиму їзди.

Капот, що піднімається

КАПОТ, ЩО ПІДНІМАЄТЬСЯ

На новому IS застосовано капот, що поглинає енергію удара, піднімаючись вгору. Механізм спрацьовує завдяки датчикам у передньому бампері, якщо трапився наїзд на пішохода: капот злегка вистрілює вгору, щоб забезпечити більше простору між ним самим та твердими елементами двигуна, що розташовані знизу. Завдяки цьому знижується ризик отримання травми голови пішоходом.

Багаторежимний екран

БАГАТОРЕЖИМНИЙ ЕКРАН

Між циферблатами одометра та спідометра розташований екран з високою родільною здатністю з діагоналлю 10,7 см (4,2 дюйма), на який виводяться дані про автомобіль та інша інформація. Наприклад, на ньому ви зможете переглядати назви композицій, які ви прослуховуєте, вказівки навігаційної системи або, ім’я, фото і номер телефону особи, яка вам телефонує, коли ваш смартфон підключено до бортової системи зв’язку.

Посилена конструкція кузова, 8 подушок безпеки

ПОСИЛЕНА КОНСТРУКЦІЯ КУЗОВА, 8 ПОДУШОК БЕЗПЕКИ

На додачу до надзвичайно міцного кузова водія та пасажирів у салоні захищають цілих вісім подушок безпеки. Для захисту водія та переднього пасажира передбачено двокамерні фронтальні подушки безпеки, бічні подушки безпеки та подушки безпеки на рівні колін.

Щитові подушки безпеки розкриваються обабіч на всю довжину салону. На всіх сидіннях окрім середнього на задньому ряду передбачено механізми попереднього натягнення ременів безпеки. На новому IS неабиякий рівень безпеки передбачено для всіх варіантів комплектації.

Ксенонові фари

КСЕНОНОВІ ФАРИ

Для нового IS передбачено ксенонові фари з виразними L-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, що вбудовані у передній бампер. Світлодіоди вирізняються чудовою яскравістю освітлення та тривалою експлуатацією.

СПІВПАДІНЬ НЕ ЗНАЙДЕНО

Нема особливостей моделі, що відповідають вашому пошуковому запиту. Будь ласка, розширте його та спробуйте ще раз!

ЩО ТАКЕ F SPORT?

IS 250 F SPORT

Над новим IS 250 F SPORT працювала та ж сама група фахівців, що створила суперкар LFA та спортивний седан IS F, завдяки чому він несе в собі дух цих двох чудових автомобілів. Його не переплутаєш з іншим автомобілем: IS 250 F SPORT вкомплектовано ексклюзивними 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками, радіаторною решіткою F SPORT та світлодіодними протитуманними фарами. У салоні вас гречно вітають вогні комбінації приладів, що нагадують прилади з суперкара LFA.

Особливе кермо F SPORT, ексклюзивні спортивні сидіння з темно-червоною або чорною оббивкою, алюмінієві накладки на педалях та металеві декоративні панелі у салоні підкреслюють вишуканість оздоблення. Завдяки по-особливому налаштованим кермовому управлінню та підвісці цей автомобіль запропонує своєму власнику неабиякий рівень контролю та насолоди від управління.

ОФОРМЛЕННЯ
F SPORT

IS F SPORT вражає динамікою оформлення, що особливо помітно завдяки виразній радіаторній решітці F SPORT. У нижній частині бампера передбачено спойлер, що має повітрязабірники для охолодження гальм, та аеродинамічні дефлектори, що збільшують притискну силу. Емблеми F SPORT у вигляді літери F на крилах говорять про місце народження та основний випробувальний автодром наших спортивних автомобілів — «Фудзі Спідвей», розташований поблизу гори Фудзіями у Японії.

КОЛЕСА ТА ПІДВІСКА F SPORT

Динамічні 18-дюймові легкосплавні колісні диски мають здвоєні спиці — таке оформлення було запозичено з суперкара LFA. У виконанні F SPORT передню і задню підвіску та електричний підсилювач кермового управління було налаштовано по-особливому, щоб поліпшити керованість без завдаванння шкоди комфорту їзди.

КОМБІНАЦІЯ ПРИЛАДІВ F SPORT

У цій чудовій комбінації приладів з лише одним циферблатом використано екран, виготовлений за технологією TFT. Центральне кільце у циферблаті рухається так само, як у суперкарі LFA. Колір підсвітки можна обирати з-поміж синього, білого або червоного. Під час роботи з інформаційно-розважальною системою, циферблат від’їжджає вбік, щоб відкрити меню.

СПОРТИВНІ СИДІННЯ F SPORT

В ексклюзивних сидіннях F SPORT нової конструкції вперше на автомобілі Lexus застосовано технологію так званого «внутрішнього напінювання», яка прийшла з автоспорту. На відміну від традиційного способу виготовлення сидінь цей метод дозволяє створювати більш рельєфні подушки сидінь, до яких краще прилягає оббивка.

КЕРМО ТА ПЕДАЛІ F SPORT

Щоразу сідаючи за кермо з емблемою F SPORT та торкнувшись його, ви відчуватимете особливу єдність з автомобілем. Рукоятка важеля КПП у виконанні F SPORT оздоблена комбінованою шкірою з перфорацією та за своїм оформленням пасує кермовому колесу, разом створюючи чудову спортивну атмосферу. Педалі мають алюмінієві накладки з просвердленими отворами, що не дають нозі зісковзнути. Їхнє оформлення говорить про чималий досвід художників-оформлювачів у роботі зі спортивними автомобілями, що передували цій моделі IS у виконанні F SPORT.

  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО F SPORT
  • КОНФІГУРАТОР IS 250 F SPORT

ОДРАЗУ ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ ПОВЕРХНЮ АВТОМОБІЛЯ ОГЛЯДАЮТЬ ПІД ЧЕРВОНИМ, ЗЕЛЕНИМ ТА БЛАКИТНИМ СВІТЛОМ, ЩОБ ВИЯВИТИ БРАК ТА НЕДОЛІКИ, ЯКІ НЕ ВИДНО ПРИ ЗВИЧАЙНОМУ ОСВІТЛЕННІ.

  • ЗАМОВТЕ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ЗАВАНТАЖТЕ БРОШУРУ
  • НАПИШІТЬ НАМ

Для того, щоб забепечити якнайкращі враження від користування веб-сайтом Lexus, ми разом з обраними нами партнерами на нашому сайті використовуємо файли-реп’яшки. Якщо ви продовжите користуватися сайтом без зміни налаштувань, ми сприймемо це як знак вашої згоди на отримання всіх файлів-реп’яшків на сайті Lexus.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ