3 грудня, 2015. четвер

Новое время

UA RU
  • ТЕМА ДНЯ:
  • Перша поразка за 11 років. Бій Кличко - Ф'юрі
  • Туреччина збила російський Су-24
  • Крим у пітьмі: Підриви ЛЕП

Договір приєднання про користування сайтом NV.ua

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «МЕДІА-ДК» (далі – «Компанія»), публікує цей Договір, що визначає порядок використання веб-сайту в мережі Інтернет за адресою nv.ua (надалі – «Сайт»), є договором приєднання для будь-якої особи, що використовує Сайт, матеріали або інші елементи Сайту, і називається в подальшому «Користувач»..

Компанія пропонує укласти Договір будь-якій особі. Договір викладено в стандартній і незмінній для всіх формі у вигляді публічної оферти, шляхом прийняття в цілому наступних умов.

  1. Предмет договору:
    1. Договір приєднання про користування сайтом (надалі – «Договір») регулює умови використання Користувачами Сайту.
    2. Чинна версія Договору доступна за адресою nv.ua/agreement.html. Обов'язок Користувача стежити за актуальною редакцією Договору, а також редакцією Договору в момент використання Сайту і/або його елементів Користувачем.
    3. Договір може бути змінений Компанією без будь-якого попереднього повідомлення Користувача. Нова редакція Договору вступає в силу з моменту його розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Договору.
    4. Договір вступає в силу з моменту початку використання Сайту і/або матеріалів (інших елементів) Сайту.
    5. На Сайті можуть бути додатково встановлені умови використання окремих ресурсів, сервісів та інформації.
    6. Якщо Користувач не згоден з Договором, то останній не може користуватися Сайтом та/або матеріалами (іншими елементами) Сайту.
    7.  Всі матеріали, ресурси і сервіси, що розміщені на Сайті на момент затвердження Договору, а також будуть розміщені в майбутньому, є предметом Договору і власністю (використовуваним активом/об'єктом) Компанії, якщо інше не зазначено на Сайті.
    8. Компанія та/або редакція Сайту призначена компанією (надалі – «Редакція») мають право додавати, змінювати, видаляти, доповнювати матеріали і структуру Сайту.
    9. У будь-який час закрити Сайт (елемент Сайту) без попереднього повідомлення Користувача.
    10. Користувач зобов'язаний виконувати правила використання матеріалів (інших елементів) Сайту, розміщених на головній сторінці Сайту.
    11. У випадку виявлення фактів несанкціонованого використання матеріалів Сайту Користувач повинен якомога швидше повідомити про це Редакцію.
    12. Компанія повідомляє, що через Сайт можна отримати доступ до інших ресурсів (сайтів) в мережі Інтернет. Компанія не має жодного контролю над цими сайтами, і Користувач отримує доступ до них виключно на власний ризик. Користувач визнає і погоджується з тим, що компанія не несе відповідальності за доступність до таких ресурсів (сайтів) та їх контент, а також за наслідки, пов'язані з використанням контенту цих сайтів.
    13. Користувач використовує Сайт виключно на власний ризик. Користувач несе відповідальність за будь-яку шкоду, спричинену комп'ютеру користувача та його даним. Компанія не несе відповідальності, в тому числі і за відповідність Сайту цілям користувача.
    14. Компанія та/або Редакція в жодному випадку не несе відповідальності за будь-які прямі, непрямі збитки, збитки понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, чи будь-які збитки взагалі, навіть якщо Компанії було заздалегідь повідомлено про можливість такого збитку, у зв'язку з використанням та / або неможливістю використання Сайту.
    15. Компанія намагається забезпечувати безперебійну роботу Сайту, проте не несе відповідальності за повну або часткову втрату контенту Сайту, а також за недостатню якість або швидкість перегляду такого контенту.
    16. Контент Сайту не може бути використаний третіми особами для публічного перегляду.
    17. Контент Сайту не може бути використаний третіми особами в комерційних цілях.
    18. Даний договір є договором приєднання, у зв'язку з чим:

-       Договір укладається лише шляхом приєднання до нього у цілому Користувача, який виявив намір укласти Договір;

-       Користувач, що виявив намір укласти Договір, не може запропонувати свої умови договору;

-       У випадку незгоди зі змістом та формою Договору чи окремих його положень Користувач, виявляє намір укласти Договір, має право відмовитися від його укладення

19. Користувач погоджується, що уклав Договір при повному розумінні його змісту.

20. Підтвердженням укладення Договору є використання Сайту і/або матеріалів Сайту.

21.Всі запити на правомірне використання контенту (матеріалів) повинні бути відправлені на адресу електронної пошти news@nv.ua

2.Компанія має право:

2.1.   використовувати адреси електронної пошти зареєстрованих Користувачів для розсилки повідомлень.

2.2.  переносити повідомлення в інший розділ, якщо, на її думку, вони стосуються відповідної тематики.

2.3.  видаляти повідомлення та коментарі Користувача, якщо вони суперечать умовам Договору та нормам чинного законодавства України.

2.4.  використовувати надані Користувачем об'єкти авторського права на Сайті, у тому числі (але не виключно) твори, статті, фотографії, відео, графіку відповідно до п. 24 Договору.

2.5.  заблокувати аккаунт (обліковий запис) Користувача на Сайті, у разі порушень умов Договору або не використання відповідного сервісу Сайту більше 1 (одного) року

2.6.  видалити будь-який контент без пояснення причин, у разі порушень чинного законодавства України, умов Договору та / або інших правил користування Сайтом.

2.7.  у будь-який час закрити будь-який ресурс (сервіс) Сайту як з так і без попереднього повідомлення Користувача. У такому випадку Компанія не несе відповідальності за припинення доступу до своїх ресурсів на Сайті.

3. Користувач має право:

3.1.  створювати власні текстові повідомлення, коментарі, а також обмінюватися думками з приводу відповідної тематики опублікованої інформації. Компанія надає Користувачу можливість брати участь у дискусіях на Сайті, включно з коментарями, рекомендаціями, точками зору читачів, оглядами, рейтингами і іншими сервісами Сайту. Будь-яка інформація, яку ви надаєте, вказавши ваше ім'я, Ідентифікаційні дані в будь-якій соціальній мережі в мережі Інтернет, або будь-яке зображення або фотографію, стає надбанням громадськості і може бути використана Компанією в рекламних або комерційних цілях у будь-яких засобах масової інформації, інтернет-сайтах або інших джерелах інформації.

 Користувач бере участь у дискусії на Сайті (елементах, сервісах Сайту) погоджується, що будь-яка особиста інформація, надана Користувачем, може бути прочитана, зібрана або використана іншими користувачами цих послуг або Компанією, і може бути використана для розсилки спаму. Компанія не несе відповідальності за особисту інформацію, яку Користувач надає в коментарях і не зобов'язана публікувати, видаляти або редагувати будь-який з коментарів Користувача.

 Якщо Користувач рекомендує будь-який матеріал чи сервіс Сайту в Facebook, Twitter або іншим сервісом у мережі Інтернет, то такі дії регулюються Політикою конфіденційності (або документом з іншою назвою, але таким, що регулює права та обов'язки сторін) Facebook, Twitter або іншого сервісу в мережі Інтернет. Компанія не відслідковує і не зберігає записи цих дій.

4. Користувач надає Адміністрації дозвіл на обробку наданої ним інформації, передбачає також і використання такої інформації, у тому числі і в цілях маркетингових досліджень і таргетингу на Сайті.

Користувач бере участь у дискусії на Сайті (елементах, сервісах Сайту) погоджується, що його дії будуть публічними. Крім того, вони можуть бути включені в RSS-канали, Інтерфейс програмування додатків, і стати доступними для інших веб-сайтів з допомогою інших форматів. В результаті, надана Користувачем інформація може з'явитися на інших сайтах, блогах, і так далі. Компанія не несе відповідальності за будь-яку особисту інформацію, яку ви вирішили оприлюднити через функціонал Сайту, Користувач погоджується, що ця інформація буде вважатися наданою Користувачем, а не Компанією.

Інформація про відвідування (використання) Користувачем Сайту (елементів, сервісів Сайту) - доступ до Сайту через браузер, додатки або інші клієнти, сервер Компанії автоматично записує певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити веб-запити, IP-адресу, тип і мову браузера, дату і час запиту, а також містити один або декілька файлів cookie, за яким можна визначити браузер або аккаунт або особу (у випадках, встановлених законодавством). Користувацькі повідомлення - коли Користувач у процесі взаємодії при використанні Сайту надсилає повідомлення, у тому числі у службу підтримки, можливе зберігання і обробка цих повідомлень для відповідей на запитання та вдосконалення функціонування Сайту і сервісів Компанії. Для зв'язку з Користувачем взаємовідносинами Сайту може використовуватися адреса електронної пошти, надана Користувачем.

5, Приймаючи цей договір, Користувач розуміє і погоджується, що безоплатно передає Компанії невиключні права інтелектуальної власності на наступні об'єкти права інтелектуальної власності, які розміщуються на Сайті: право на використання творів, статей, коментарів, фотографій, відео, графіки, інших об'єктів права інтелектуальної власності (далі, для зручності - "твір") та невиключне право на дозвіл або заборону використання твору іншими особами дає Компанії право самостійно використовувати та / або дозволяти або забороняти: відтворення творів; публічне виконання і публічне сповіщення творів; публічну демонстрацію і публічний показ; будь-яке повторне оприлюднення творів, якщо воно здійснюється іншою організацією, ніж та, що здійснила перше оприлюднення; переклади творів; переробки, адаптації та інші подібні зміни творів; включення творів як складових частин до збірників, антологій, енциклопедій тощо; розповсюдження творів шляхом першого продажу, відчуження іншим способом або шляхом здавання в майновий найм чи у прокат та шляхом іншої передачі до першого продажу примірників твору; подання своїх творів до загального відома публіки таким чином, що її представники можуть здійснити доступ до творів з будь-якого місця і в будь-який час за їх власним вибором; здавання в майновий найм і (або) комерційний прокат після першого продажу, відчуження іншим способом оригіналу або примірників творів, у тому числі у формі, яку зчитує комп'ютер; імпорт примірників творів.

6. Матеріали, що надаються Користувачем:

6.1.     На сайті заборонено розміщувати та розповсюджувати: - заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади; заклики щодо поділу меж території чи державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України; заклики до підпалу, знищенню майна, захопленню будівель і споруд, насильницького виселення громадян; заклики до агресії чи розпаленню воєнного конфлікту або розміщувати інший матеріал, який може становити кримінальний злочин або причину його скоєння; - матеріали, які є незаконними, шкідливими; що ображають мораль, честь і гідність, права та інтереси, що охороняються законом, третіх осіб, а також нецензурні вислови та матеріали і вислови порнографічного, еротичного або сексуального характеру; - матеріали рекламного, комерційного або адаптаційного характеру, розміщення яких не узгоджено з Компанією; - об'єкти інтелектуальної власності, на які оформлені авторські права, без наявності відповідного дозволу на таке публічне розміщення чи розповсюдження; - матеріали, що містять комп'ютерні коди, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп'ютерного або телекомунікаційного устаткування або програм, для здійснення несанкціонованого доступу, а також серійні номери до комерційних програмних продуктів, логіни, паролі та інші засоби для одержання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернет. - персональні дані інших користувачів; - матеріали, зміст та / або розповсюдження яких порушує чинне законодавство України та положення міжнародного законодавства. - інформацію комерційного характеру, яка відноситься до особистості користувача.

7. Користувач підтверджує, що несе відповідальність за будь-яку інформацію, яку надає та розміщає на Сайті.

8. У разі пред'явлення Компанії претензій зі сторони третіх осіб у зв'язку з інформацією, яка розміщується Користувачем на Сайті (у тому числі і претензії зі сторони власників авторських прав та / або суміжних прав, їх уповноважених представників чи третіх осіб), Користувач зобов'язаний самостійно і за власний рахунок врегульовувати і вирішувати всі спори з особами, що подали претензії, а також відшкодувати понесені збитки Компанії в повному обсязі

9. Модерування:

9.1. Модерування інтерактивних ресурсів на Сайті (коментарів, форумів, блогів) здійснюється за принципом постмодерації. Ці повідомлення спочатку додаються, а вже потім перевіряються модераторами.

9.2. Якщо модератор вважає, що будь-який текст порушує правила користування Сайтом або Договір, він має право видалити його.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «МЕДІА-ДК»

  • ВИ МОЖЕТЕ:
  • відправити другу
  • надрукувати
  • написати в редакцію
Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її курсором та натисніть Ctrl+Enter

Останні новини

23:15 Помилились. Іракські курди спростували докази Міноборони Росії про нафтову угоду Туреччини та ІД
23:06 Українська біатлоністка виграла бронзу на першому етапі Кубка світу
22:55 Гройсман повідомив про прогрес у роботі над зміною складу ЦВК
22:43 Ми повинні бути готові. Турчинов не виключає застосування Росією бойової авіації в Донбасі
22:30 Силовики провели обшук в харківському Управлінні по боротьбі з економічною злочинністю
Усі новини

ТОП-3 блога

  • 3 днi
  • тиждень
  • місяць
Дмитро Орєшкін Не відволікайте Путіна. Нехай грузне в інших війнах

Чим більше Москва втягується в протистояння з Туреччиною і бої в Сирії, тим менше у неї ресурсів на розпалювання конфлікту в Донбасі

Андерс Аслунд Чого досягла Україна за два роки після Майдану

Які економічні реформи вдалося запровадити в країні

Ірина Соломко Хто зливає агентам Кремля командирів українського спецназу

В Україні секретністю прикривають особисту безглуздість, саботаж, зради і дерибан грошей

Дмитро Орєшкін Не відволікайте Путіна. Нехай грузне в інших війнах

Чим більше Москва втягується в протистояння з Туреччиною і бої в Сирії, тим менше у неї ресурсів на розпалювання конфлікту в Донбасі

Олег Панфілов В Росії істерика - більш ніж зазвичай

І все про Туреччину рідну, яку за останні років двадцять багато росіян стали вважати своєю

Віктор Шендерович Путіну обламали розкинуті пальці

Російський президент думав, що турки не по-справжньому попереджають, а вони, виявляється, по-справжньому

Анастасія Жук "А по сраці?"

Здається, я знаю, чому ми живемо не зовсім так, як європейці, а люди на вулицях у нас такі озлоблені. Все починається з виховання дітей

Павло Фельгенгауер Туреччина кидає виклик Путіну. Ми на порозі війни

Конфлікт може початися у вигляді повітряних боїв, які можуть перерости в зіткнення на морі і змусити НАТО втрутитися

Дмитро Орєшкін Путін – скіпка у вирі

Російському президенту досить довго вдавалося залякувати Захід. Але потім з'явився Ердоган, який вдарив у відповідь

автори

Усі погляди
Володимир Кадигроб
Сьогоднi 17:11

Влада і план. Моя відповідь Максиму Нефьодову

Олексій Толкачов
Сьогоднi 16:24

Український комплекс меншовартості

Андрій Павловський
Сьогоднi 16:03

Що треба знати про бюджет-2016

Роман Бочкала
Сьогоднi 11:50

Головний козир Туреччини. Росія та заблокований Босфор

Христина Морозова
Сьогоднi 11:37

Чому Києву потрібен нічний транспорт

Договір користування ТОП-10

  • Читають
  • Коментують
  • Діляться