This version of the page http://www.onix.ua/ua/design (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-07. The original page over time could change.
Onix-Systems - Outsourcing Solutions That Work - Design Site

Дизайн сайту

Сучасний мережевий ресурс — це не тільки оптимальний інструмент керування бізнесом, це ще і стильна інтерактивна реклама, відмінний веб дизайн, за допомогою яких можна створити своєрідне враження про вашу компанію, діяльність, імідж. Зрозуміло, що якісно позицінувати солідну корпорацію зможе тільки той розроблювач дизайну, що і сам є лідером рейтингів у пошукових системах.

Багато в чому якість виконання інтерфейсу сайта превалює над тим, чим насичений контент і структура сайта, оскільки веб дизайн — це саме те, що відразу ж бачить і на що звертає увагу відвідувач.

Чим більш дорогим, зручним, солідним виглядає веб дизайн сайта, тим краще враження створюється у ваших клієнтів про вашу компанію.

Головна місія нашої компанії полягає в тому, щоб надати клієнту якісний, різнобічний пакет послуг, включаючи і завершальну роботу з оснащення ресурсу якісним, ефектним інтерфейсом і веб дизайном.

Веб дизайн сайта — це не тільки привабливий вид, це плавна структура переходу до вмісту, відсутність дратівних факторів, мала вага сайта при завантаженні, наявність легко доступних контактних даних творців і розроблювачів, і багато чого іншого, від чого безпосередньо залежить юзабіліті сайта і враження клієнтів від веб дизайну.
Гарний сайт не просто рекламує свою продукцію, він формує враження про просування бренда компанії, послугах, формі їхнього надання.

Тому при створенні концепції веб дизайну професіонали компанії «Онікс» враховують усі нюанси, включаючи колірне рішення, формат шрифту і розміщення малюнків і змісту, а також стилю викладу статей. Сукупність усіх факторів повинна бути чітко продуманою, структурованою, щоб надалі проектований сайт міг швидко зайняти лідируючі позиції рейтингів у пошукових системах Інтернету, а веб дизайн відіграє важливу роль у цьому процесі.

Оскільки мережа — простір рухливий, то стежити за відновленнями сайта, з огляду на сутність веб дизайну, може тільки професіонал. Додавання чи зміна розділів, зміна формату сайта приводить до залучення нового ринкового сегмента, нових покупців, а тому доработку веб дизайну варто доручити розроблювачам, до того ж це в значній мірі скоротить ваші витрати на реформований веб дизайн.

Професійно підготовлений веб дизайн сайта може показатися замовнику не відповідним його особистим представленням про гарний сайт, але в даному випадку варто довіритися радам професіоналів, що вибирають структуру, орієнтуючись на цільову аудиторію. Довгий досвід роботи дозволяє нам підбирати найбільш адекватний формат веб дизайну в розрахунку на потрібне охоплення ринку.

Ви прагнете до успішності і процвітання, вас цікавить дійсно якісна робота фахівців в області веб дизайну й адекватна оцінка їхньої роботи? Тоді звертайтеся в компанію «Онікс» — сполучення розумних цін і ідеального підходу до рішення поставлених задач і створенню веб дизайну приємно здивує вас.

Логотип

Фірмовий логотип або фірмовий знак — оригінальне графічне зображення найменування компанії або продукту, покликане виділити фірму в загальній однорідній, конкуруючій масі. Зображення логотипа повинне просто запам'ятовуватися й асоціюватися з вашою компанією. Якщо послуга або товар пропонуються під добре відомим фірмовим знаком, покупець готовий заплатити за нього суму більше, ніж за більш дешевий товар чи послугу невідомого йому походження. Фірмовий знак — це, без перебільшення, обличчя компанії. Саме він справляє перше враження на ваших потенційних клієнтів і партнерів.

Логотип є основою такої важливої візуальної характеристики компанії, як дизайн фірмового стилю. Усі стилістичні елементи: палітра кольору, шрифти, графічні матеріали, будуть розроблятися з урахуванням їх використання при створенні логотипа.

Фірмовий стиль

Фірмовий стиль — це сукупність графічних, художніх, колірних і інших прийомів, покликаних забезпечити стилістичну єдність фірмової документації, бланків, конвертів, рекламних матеріалів, упакувань, брошур, буклетів а також впізнаність і відмінність від конкурентів.

Фірмовий стиль компанії — один з основних рекламних і маркетингових важелів впливу на ринок товарів і послуг. Це одна зі складових успішного бізнесу.

Фірмовий стиль — являє собою один з головних рекламних і маркетингових інструментів будь-якої сучасної компанії.

До складу розробки набору фірмового стилю входить:

  1. Фірмовий бланк — це обличчя Вашої компанії й одна зі складових фірмового стилю. Завдяки фірмовому бланку Ваші документи будуть запам'ятовувати легко і з легкістю відшукаються серед великої кількості ділових паперів.
  2. Фірмовий логотип — назва компанії чи торгової марки виконане визначеним шрифтовим накресленням.
  3. Фірмовий знак — графічне зображення, що виражає ідею або ціль компанії.
  4. Візитка — є частиною іміджу й один з найважливіших атрибутів будь-якої ділової людини, створюється для зручного надання контактних даних при особистому знайомстві.
  5. Фірмовий конверт — використовується для відправлення пошти від імені Вашої компанії. Гідність корпоративного конверта в тім, що пошта в таких конвертах стає впізнаною ще до моменту розкриття листа.

За бажанням клієнта, ми зробимо ребрендинг, а також розробку фірмового стилю для будь-якого виду продукції.
Наша компанія пропонує Вам комплексний і індивідуальний підхід по розробці фірмового стилю компанії.

Зворотний зв'язок