This version of the page http://foka.com.ua/fun/53169 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-11-07. The original page over time could change.
Найпримхливіші зірки Голлівуду | Курйози | Жіночий журнал foka.com.ua

Підписуйтесь на оновлення ВКонтакті

Підписуйтесь на оновлення у Facebook

Найпримхливіші зірки Голлівуду

Зірки завжди на виду і їх вимоги, прохання, примхи стають відомі всьому світу. Звичайно ж, певні вимоги необхідні для успішного виконання своєї роботи, але як зрозуміти, що виходить за межі розумного?

1. Дженніфер Лопес – відома постійною зміною помічників. При цьому, кажуть, що здебільшого вони самі від неї йдуть, незважаючи на оплату праці в розмірі 65 000 доларів на рік. За вимогами зірки, асистент повинен перебувати поруч з нею по 12 годин 6 днів на тиждень, а весь інший час неодмінно бути на зв’язку і в зоні доступу. Також усім відомий вимогливий і примхливий характер зірки, виступаючої деколи з найнесподіванішими проханнями. Під час кінозйомок Дженніфер ні з ким зі знімальної групи не спілкується, із проханнями і зауваженнями необхідно підходити до її помічника, який висловить їх діві у зручний для неї час.

2. Улюблениця багатьох – Бейонсе – вразила своєю поведінкою організаторів Суперкубку з американського футболу, де в 2013 році діва виступала в перервах фінального матчу. За її вимогою в гримерку поставили дитяче ліжечко з кедра вартістю 22 тис. дол., для чоловіка Джей Зі – сигари і алкоголь на суму 6 тис. дол. Крім того, обслуговуючий персонал, який так чи інакше стикався із зіркою, повинен був носити одяг із 100% бавовни, також температура в кімнаті температура в гримерці повинна бути 26 градусів, мінеральна вода – 21 градус і подаватися повинна з соломинками з титанового сплаву за 900 дол.

3. Шерон Стоун – відома вимогливістю до себе і оточуючого її персоналу. Вона наполегливо працювала, щоб досягти тих благ, які, безумовно, заслужила. Однак колишній помічник зірки вирішив розкрити секрети роботи з Шерон Стоун: «я впевнений, що вона для мене – найбільш ненависна людина на всій планеті! Вона була просто нестерпною і постійно кричала на мене. А в моменти, коли вона не кричала, вона мене принижувала», – поділився він своїми секретами.

4. Ліндсі Лохан – як ніхто інший вміє перетворити життя своїх колег на справжнє пекло. Один із асистентів розповів про роботу з Ліндсі на зйомках серіалу «Управління гнівом»: «Вона могла відмовитися виходити зі свого трейлера протягом усього дня, могла виїхати зі зйомок раніше, щоб встигнути на концерт свого бойфренда. Вона буквально тероризувала кожного з нас».

5. Брюс Вілліс відомий тим, що постійно псує життя всім учасникам знімального процесу і відмовляється виконувати умови контракту, брати участь у фотосесіях та інтерв’ю.

Одного разу режисер Кевін Сміт навіть заявив, що хоче подякувати всім, хто брав участь у зйомках комедії «Парочка копів», за винятком Брюса Вілліса, який виявився повним козлом.

Джерело

Сподобалось? Нажимай!
Твитнуть

Мітки: зірки Голлівуду, знаменитості, примхи

Дещо нове ↓

загрузка...


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар

Cancel


Нові статті

  • 07/11/2015 · Здоров’я та краса, Красиве тіло Робимо маску для обличчя з аспірину
  • 07/11/2015 · Будьте здорові, Здоров’я та краса 7 корисних речей, які ти можеш зробити для своєї вагіни
  • 07/11/2015 · Мода та стиль, Модні тренди Космічний ефект: новий тренд фарбування
  • 07/11/2015 · Психологія, Суспільство 3 несподіваних способи пробудити свою сексуальність
  • 07/11/2015 · Мода та стиль, Модні тренди Обираємо аксесуари зі штучного хутра
  • 06/11/2015 · Мода та стиль, Модні тренди Трико замість вечірніх суконь?

Погода +Кіно

Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Новини від KINOafisha.ua
Загрузка...
Загрузка...
Кінотеатр IMAX - розклад сеансів, продаж квитків

foka.com.ua © 2013 – 2015 Всі права застережено