This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/suspilstvo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-25. The original page over time could change.
Суспільство - Вища освіта

Анонси

В Університеті «Україна» відбудеться презентація книги Оксани Радушинської «Метелики у крижаних панцирах» - 28 жовтня 2015 року, м. Київ
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Суспільство

Заклади освіти та наукові установи отримали нову тарифну сітку

Керівникам навчальних закладів, установ освіти та наукових установ необхідно з 1 вересня 2015 року у штатному розписі закладів та установ установити нові посадові оклади (тарифні ставки) працівників.

Законодавчо гарантоване безкоштовне проживання у гуртожитку для студентів із зони АТО поки тільки на папері

Про це розповіла представник організації "Десяте квiтня", яка надає пправовую допомогу переселенцям, Ельвіра Зейтуллаева, передає "Одеський кризисний медіа-центр".

Рада підтримала підвищення стипендії для студентів на 95-112 грн

Сьогодні, 17 вересня, Верховна Рада підтримала урядовий законопроект про підвищення соціальних стандартів заднім числом – із 1 вересня.

761 мешканця АР Крим зараховано до вищих навчальних закладів

За даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти станом на 18 серпня 2015 року на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра до вищих навчальних закладів зараховано 761 мешканця Криму (за даними прописки).

Стаж роботи для отримання спеціальної пенсії викладачами збільшено до 30 років

29 липня 2015 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Розмір та механізм призначення соціальної стипендії дітям учасників АТО досі не визначені - Профспілка освітян

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до Кабінету Міністрів України з приводу реалізації положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підтримки учасників бойових дій та їхніх дітей, дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій чи збройних конфліктів або під час масових акцій громадянського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, для здобуття професійно-технічної та вищої освіти».

Президент підписав закон про звільнення від мобілізації викладачів вузів

Петро Порошенко підписав закон України № 570-VIII "Про внесення зміни до статті 23 закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" про звільнення від призову на військову службу під час мобілізації окремих категорій педагогічних, наукових і науково-педагогічних працівників".

Студенти вишів, котрі проживають у гуртожитку, мають право на субсидію, - профспілка освітян

У зв’язку зі значним підвищенням тарифів на комунальні послуги та актуальністю питання оформлення субсидій студентам вищих навчальних закладів на відшкодування оплати за проживання у гуртожитках ЦК Профспілки працівників освіти і науки України повідомляє наступне.

З Донбасу евакуювали 16 ВНЗ 3-го та 4-го рівнів акредитації, - Лілія Гриневич

Голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Лілія Гриневич заявила про те, що з Донбасу евакуйовані 16 вищих навчальних закладів третього і четвертого рівня акредитації і 10 наукових установ.

Президент підписав Закон щодо підтримки учасників бойових дій та їх дітей для здобуття освіти

Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 425-VIII від 14 травня 2015 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підтримки учасників бойових дій та їхніх дітей, дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів або під час масових акцій протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, для здобуття професійно-технічної та вищої освіти».

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
переводчик

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

оскар
Красноярский край накроет осадками в виде дождей