This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/vstup (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-12. The original page over time could change.
Вступ до ВНЗ - Вища освіта

Анонси

Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.
Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.

Вступ до ВНЗ

У МОН не помічають існуючих проблем із ЗНО-2016, - Ігор Лікарчук

Ігор Лікарчук, колишній директор Українського центру оцінювання якості освіти, вважає що проблема відсутності програмного забезпечення для проведення ЗНО не дозволить провести тестування у наступному році.

В Адміністрації Президента України вважають що альтернативи ЗНО немає

Усі учасники 12-го засідання Національної ради реформ, яке було присвячене обговоренню реформи освіти, одностайно висловилися за збереження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Обов’язковий іспит з іноземної мови в 2016 році не стане перешкодою для вступу, - Міносвіти

Що таке ДПА і чим воно відрізняється від ЗНО?  В чому переваги проведення ДПА у формі ЗНО? Чому іноземна мова включена до переліку предметів, ДПА з яких є обов’язковою?  Чому це важливо для реформування шкільної освіти?

Президента завалили петиціями щодо ЗНО у 2016 році

Більшість з них містять прохання виключити англійську мову з переліку обов'язкових тестів ЗНО у наступному році.

Приватні вищі навчальні заклади у 2016 році отримають державне замовлення

Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2016 році були оприлюднені на сайті Міносвіти для ознайомлення та надсилання зауважень та пропозицій.

Уряд може повернути на посаду Лікарчука – Сергій Квіт

Справа за відновленням на посаді керівника Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука може бути піднята на засіданні уряду вже в наступну середу.

Генпрокуратура заперечує неможливість проведення зовнішнього тестування випускників у 2016 році

Заява директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука про те, що через дії правоохоронців проведення ЗНО наступного року практично неможливе, "не відповідає дійсності".

Результати ЗНО підробили для понад 100 осіб, - ГПУ

Враховуючи суспільний резонанс, Генпрокуратура надає додаткову інформацію про перебіг кримінального провадження щодо підробки результатів ЗНО.

Арсеній Яценюк пообіцяв не скасовувати ЗНО

«Зовнішнє незалежне оцінювання є однією з взірцевих реформ в системі нашої освіти. Уряд не відійде ні на крок від продовження системи ЗНО», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час наради з директорами загальних середніх навчальних закладів.

Сергій Квіт: Результати зовнішнього незалежного оцінювання учня – це показник щоденної кропіткої праці вчителя

28 серпня 2015 року у Київському міському будинку учителя відбулась нарада за участю Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з директорами загальних середніх навчальних закладів України, учні яких показали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
работа харьков лаборант

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

кинотеатр
Ямало-Ненецкий АО проведет эту неделю в дождях