This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/podiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-12. The original page over time could change.
Події - Вища освіта

Анонси

Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.
Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.

Події

Сергій Квіт планує прикрити за антиукраїнську публікацію наукове видання інституту НАНУ

Про це Міністр освіти і науки України Сергій Квіт опублікував повідомлення на сайті міністерства.

Яценюк повторив "фінт" Тігіпка зі стипендією, - експерт

Про те що збільшена мінімальна стипедія це не привід для радощів у студентських колах наполягає Єгор Стадний, виконавчий директор аналітичного центру CEDOS.

Міносвіти тримає курс на демонополізацію випуску студентських квитків, дипломів й атестатів, - Сергій Квіт

9 жовтня 2015 року під час Години запитань до Уряду у Парламенті Міністр освіти і науки України Сергій Квіт відповів на запити народних депутатів.

Делегація корейського інституту презентувала магістерські та аспірантські програми у НТУ "ХПІ"

8 жовтня 2015 НТУ «ХПІ» відвідала делегація з Корейського інституту науки і технологій (Korea Institute of Science and Technology), м. Сеул, Південна Корея з презентацією магістерських та аспірантських програм.

В університети ім. Богомольця вважають незаконним відсторонення ректора

Ректор Національного медичного університету ім. Богомольця Катерина Амосова вважає незаконним наказ Міністерства охорони здоров'я про її відсторонення та перевірку діяльності вишу.

Петро Порошенко провів робочу нараду у Військовому інституті КНУ

7 жовтня Президент України Петро Порошенко очолив робочу нараду з заступниками командирів військових частин по роботі з особовим складом щодо інформаційно-психологічної протидії противнику.

Ректора медичного університету відсторонено на час перевірки, - МОЗ

Міністерство охорони здоров'я України на час службової перевірки відсторонило від посади ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця Катерину Амосову.

Міністерство продовжує роботу по реформуванню освіти на законодавчому рівні, - Інна Совсун

6 жовтня 2015 року у Клубі Кабінету Міністрів України відбулася координаційна нарада донорів «Реформи в Україні: проблеми, потреби й можливості», в якій взяла участь перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун.

Делегація Корейського інституту передової науки та технологій відвідала НТУУ "КПІ"

6 жовтня 2015 року НТУУ «КПІ» відвідала делегація Корейського інституту передової науки та технологій (Korea Advanced Institute of Science and Technology - КАІSТ, Республіка Корея).

Заступник міністра освіти розповіла про хід реформ в освітній галузі

6 жовтня 2015 року в Укрінформі за участю секретаря Національної ради реформ, заступника Глави Адміністрації Президента України Дмитра Шимківа, першого заступника Міністра освіти і науки України Інни Совсун відбувся брифінг за результатами 12 засідання Національної ради реформ на тему «Реформа освітньої галузі».

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
вакансии медсестры в Харькове

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

фото знаменитостей
Липецкую область ожидает неделя дождей