This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/osvita (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-10-12. The original page over time could change.
Освіта - Вища освіта

Анонси

Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.
Тут може бути анонс Вашого заходу. Ви можете замовити його публікацію.

Освіта

У ЄС зовнішнє оцінювання якості освіти та освітньої діяльності базується на самооцінці навчальних закладів, - голова ДІНЗ

Цього року Державна інспекція навчальних закладів здійснила аналітичний огляд організації державного контролю за діяльністю навчальних закладів щодо надання споживачам освітніх послуг високого рівня у двадцяти восьми державах – членах Європейського Союзу та проаналізувала контрольно-моніторингові системи оцінювання якості освіти, що діють у них.

Перший міністр освіти незалежної України Петро Таланчук прокоментував стан вітчизняної вищої освіти

Петро Михайлович Таланчук у період з 1991 по 1994 р. був Міністром освіти і науки України. З 1998 року присвятив свою діяльність Відкритому міжнародному університету розвитку людини «Україна», який він сьогодні і очолює.

ЛНУ імені Івана Франка збільшить кількість спільних сертифікаційних програм з Вюрцбурзьким університетом

24 вересня 2015 року відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Марії Зубрицької з делегацією Вюрцбурзького університету Юліуса Максиміліана на чолі з проректором з міжнародної співпраці, професором Екхардом Пахе.

Сергій Квіт: Студент стає відповідальним за формат дизайну свого навчання

Вища школа готується до початку нового навчального року. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Квіт на 112 телеканалі в ток-шоу «Люди. Hard Talk» 17 серпня 2015 року.

Перший заступник Міністра освіти та науки Інна Совсун вважає доцільним відміну державного замовлення

Новації в цьогорічній вступній кампанії дозволили зробити її більш прозорою та зрозумілою для абітурієнтів та їх батьків. На цьому наголосила Перший заступник Міністра освіти і науки Інна Совсун в програмі «Батьківські години» на радіо «Промінь» 15 серпня 2015 року.

Фінансувати треба університет в цілому, - Сергій Квіт

Чи є життя без держзамовлення? На це питання дав відповідь Міністр освіти та науки України Сергій Квіт на своїй сотрінці у соціальній мережі Facebook.

Систему державного замовлення було переформатовано, - Арсеній Яценюк

Про це розповів Прем'єр в ефірі 7 телеканалів учора, 26 липня.

Студенти проти вступу до магістратури за результатами ЗНО

Студенти вступили до вишів за тестами,  але вони проти того, щоб їхні знання оцінювали за такою ж системою по закінченню навчання.

Онлайн-курси не замінять традиційну освіту, - співзасновниця Coursera

Онлайн-курси навряд чи зможуть замінити традиційну модель - вважає Дафна Коллер, співзасновниця Coursera. В інтерв'ю The Wall Street Journal вона поділилася своїм баченням освіти майбутнього.

Ректорів каратимуть за видачу дипломів, котрі дорожчі 34 гривень

Соціальними мережами поширюється інформація про наміри деяких ректорів видати документи про вищу освіту, які за вартістю перевищать встановлену постановою Кабміну суму.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>
вакансии стоматолога-терапевта в Харькове

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...

кинотеатры Киева
http://sinoptik.com.ru/погода-ульяновск