This version of the page http://lviv.itstep.org/dyzayn/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-14. The original page over time could change.
Навчання дизайну в Комп'ютерної Академії ШАГ

м. Львів, вул. Замарстинівська, 83А

+38 (032) 240-38-51

+38 (093) 122-93-38

+38 (067) 557-87-06

+38 (050) 441-76-00

Стань дизайнером
у Комп’ютерній Академії ШАГ!

Записатись на навчання

Чому варто стати
Дизайнером?

Дизайнери потрібні скрізь

Без дизайну в наші дні не обходиться жодна сфера діяльності. Промисловий дизайн, графічний дизайн, дизайн інтер’єрів, web-дизайн, game-дизайн, рекламний дизайн – варіантів безліч. Який напрям Ви б не обрали – у Вас завжди буде робота.

Творча професія

Професія дизайнера одна із тих, де Ви можете проявити свою креативність, кожного дня використовувати свій досвід та синтезувати щось нове, втілювати в життя свої задуми, ідеї, розвивати навички дизайну, вдосконалюватись в цілому.

Можливість роботи поза офісом

Обравши професію дизайнера, Ви зможете працювати в будь-якій точці світу за особистим графіком.

Постійний розвиток

Професія дизайнера – це постійний саморозвиток. А ще - спілкування з творчими людьми із різних країн, обмін ідеями та багато іншого. Обравши дизайн, нудьгувати Вам буде ніколи.

Гідна оплата праці

Дизайнери - затребувані спеціалісти, що мають одні із найвищих зарплат в Україні. Рівень заробітної плати залежить від кваліфікації, практичного досвіду та, в середньому, складає від 500 до 4000 $/місяць.

Реальна можливість змінити світ

Неважливо, чого Ви хочете від своєї професії – заробляти багато грошей чи змінити світ. В дизайні у Вас є обидві можливості. Хто знає, можливо, саме Ви створите дизайн-проект, що змінить наші уявлення про звичні речі.

Що повинен знати і вміти Дизайнер?

  • Графічні редактори компанії Adobe: Photoshop, Illustrator, InDesign.
  • Навики малюнку, створення ескізів.
  • Теорія дизайну, брендінг і айдентика, робота з фірмовими стилями.
  • Верстка і макетування.
  • Додрукарська підготовка.
  • Web-дизайн і web-кодінг, дизайн і створення web-сторінок.
  • Створення анімації в Adobe Flash.
  • Юзабіліті та пошукова оптимізація веб-сайтів.
  • Autodesk 3ds Max та Autodesk Maya 3d, проходження сертифікації.
  • 3D-моделювання та візуалізація.
  • 3D-анімація, створення комп’ютерних мультфільмів.
  • Робота з відео і звуком.

Цьому і багато чому іншому Вас навчать в Комп'ютерній Академії ШАГ
на спеціальності "Комп'ютерна графіка та дизайн"

Программа навчання

Чому студенти обирають
Комп'ютерну Академію ШАГ?

Cучасна та актуальна програма навчання

Програма розроблена відповідно до вимог ІТ-ринку і регулярно оновлюється. Жодних зайвих предметів. Тільки те, що необхідно для успішного працевлаштування.

Унікальний навчально-методичний матеріал

Програма навчання не має аналогів. Авторські методики, електронні уроки, навчальні плани, реальні проекти в навчальному процесі. Все це забезпечує високий рівень знань наших випускників.

Навчають професіонали

В Академії працюють сертифіковані викладачі-практики, котрих ми запрошуємо з ІТ-індустрії для передачі практичних знань та навиків. У нас регулярно проводяться семінари, практичні заняття, тренінги для викладачів з метою підтримки високого рівня знань та педагогічних навиків.

Сучасна техніка

В розпорядженні студентів Академії 250 навчальних лабораторій і понад 3000 сучасних комп’ютерів. У кожного студента своє робоче місце. В Комп’ютерній Академії ШАГ створені усі умови для комфортного навчання.

100% практичних занять

Процес навчання будується на практичних завданнях та спілкуванні з викладачем. У нас відсутні нудні, монотонні лекції. А знання відразу закріплюються на практиці.

Диплом міжнародного зразка

Після успішного завершення навчання випускники Академії отримують диплом міжнародного зразка.

Міжнародні сертифікати

ШАГ – авторизований навчальний центр Microsoft, Cisco, Autodesk. У студентів Академії в процесі навчання є можливість пройти міжнародну сертифікацію безкоштовно.

Зручний графік навчання

Ви можете обрати зручний для вас графік навчання (ранок, день чи вечір, будні чи вихідні). Навчання в Академії можна поєднувати з навчанням в іншому ВНЗ чи з роботою.

Відсутність альтернативи

Викладачі-практики, актуальна програма навчання, технічне забезпечення, міжнародна сертифікація, допомога в працевлаштуванні – саме цим Комп’ютерна Академія ШАГ відрізняється від інших навчальних закладів.

Допомога в працевлаштуванні

Академія співпрацює з роботодавцями з ІТ-індустрії та підтримує своїх студентів. Партнерські програми і репутація сприяють тому, що близько чверті наших студентів отримують пропозиції від роботодавців вже після першого року навчання.

Невеликі групи

Студенти навчаються в малокомплектних групах. Завдяки цьому викладач має можливість приділити увагу кожному студенту, що значною мірою впливає на якість навчального процесу.

100% відсутність корупції

В Академії ШАГ не беруть хабарів. Ви отримуватимете оцінки лише за свої знання.

Записатись на безкоштовну консультацію

Прізвище та Ім'я*:
Телефон*:
E-mail*:

Факти
про комп'ютерну академію ШАГ

Найбільший в Україні недержавний навчальний заклад (31 філія у 10 країнах світу). Працює з 1999 р.

ШАГ відзначений як кращий навчальний центр Європи по Cisco та кращий в СНГ по Autodesk Maya 3D.

ШАГ входить в 10-ку кращих технічних ВНЗ України з підготовки IT-спеціалістів (згідно даних сайту www.dou.ua)

Авторські методики, які отримали високу оцінку спеціалістів з усього світу і актуальні навчальні матеріали.

Понад 600
викладачів-практиків.

Практичні знання,
затребувані ІТ-індустрією.

Студенти ШАГу виборюють призові місця на найпрестижніших міжнародних змаганнях.

Авторизований навчальний центр
Microsoft, Cisco, Autodesk.

Понад 15 тисяч студентів та 70 тисяч випускників, які успішно працюють в українських і зарубіжних ІТ-компаніях, відомих у всьому світі.

Випускники Академії працюють в 36 країнах світу. Багато з них – створили власні успішні компанії та стартапи.

Варіанти навчання

Стаціонар
  • Для кого
  • Для усіх
    від 15 до 55 років
  • Термін навчання
  • 5 семестрів або
    2,5 роки
  • Графік занять
  • 5 разів на тиждень
    (включаючи 1 день
    самостійної роботи)
  • Вартість навчання
  • від 1533 грн./місяцьЗаписатись
Програма
навчання
Напівстаціонар
  • Для кого
  • Для усіх
    від 18 до 55 років
  • Термін навчання
  • 5 семестрів або
    2,5 роки
  • Графік занять
  • 1 раз на тиждень
  • Вартість навчання
  • від 1093 грн./місяць
    Записатись
Програма
навчання

Навчають
професіонали:

Типові помилки при виборі
навчального закладу:

Гонитва за дешевизною

Прагнення заощадити на ціні неминуче відіб'ється на якості викладання. Низькі ціни означають, що викладач отримує маленьку зарплату. Отже, недостатньо кваліфікований. Навчання слід довіряти тільки професіоналам-практикам.

Вибір програми навчання, що не відповідає Вашим цілям

Перед початком навчання важливо чітко визначити мету, яку Ви ставите перед своїм навчанням. І отримати професійну консультацію фахівця. Найчастіше, некоректна постановка мети тягне помилковий вибір програми або форми навчання. Ви зрозумієте, що помилилися, але вже втратите час і гроші.

Навчання на короткострокових курсах

Якщо перед вами стоїть завдання освоїти професію дизайнера з нуля - короткострокові курси за кілька місяців не дадуть достатньої бази знань і навичок. Для того, щоб розкрити для себе світ дизайнерських рішень, розбиратися в трендах і розробляти комплексні проекти, важливо освоїти різноманітні технології та набути практичні навички. Сумарний досвід викладачів Академії підказує, що оптимальний термін для отримання якісної освіти — від 2,5 років. У такому випадку Ви можете бути впевнені в результаті.

Гонитва за дипломом держзразка

Давно минули ті часи, коли вирішальним фактором при влаштуванні на роботу був диплом держзразка. Зараз роботодавці оцінюють знання та навички претендентів. Особливо це актуально для сфери IT, де важливі знання нових технологій, практичні вміння та портфоліо.

Самостійне навчання

Самоосвіта — чудова справа, якщо у Вас — залізна воля і велика кількість часу на пошук необхідної літератури, відеоуроків і аудіокниг. Але живе спілкування з викладачем-практиком вона не замінить. Набагато зручніше і швидше вчитися, якщо є можливість консультуватися з фахівцем, який підкаже правильний шлях, вкаже на помилки та недоліки.

Навчання з репетитором

Заняття з репетитором — альтернатива самоосвіті. В цьому випадку у Вас є зовнішній контроль в особі викладача й освоєння нової інформації буде швидшим. І все ж, репетиторство програє заняттям у групі з викладачем-практиком за навчальною програмою, адаптованою під вимоги індустрії. Для цього потрібна команда професіоналів. До того ж, після занять з репетитором не видаються сертифікати міжнародного зразка та диплом.
Бажання легких і швидких результатів
Який варіант Ви б не обрали — результат багато в чому залежить від Вас самих. Завдання навчального закладу та викладачів полягає у тому, щоб провести учня до його мети найефективнішим і коротким шляхом, зробивши навчання результативним. Наш 15-річний досвід довів, що освоїти професію дизайнера з нуля за 2-3 місяці неможливо. І ті, хто обіцяють це зробити — обманюють своїх клієнтів. Наша програма навчання, що отримала високу оцінку фахівців з усього світу, розрахована на 2,5 роки. Це оптимальний термін, що дозволяє отримати якісну базову освіту та впевнено приступати до роботи вже в процесі навчання.

Записатись на безкоштовну консультацію

Прізвище та Ім'я*:
Телефон*:
E-mail*:

Компанії, в яких працюють
випускники ШАГу

Відгуки випускників
та роботодавців

Більше відгуків

Наталія Панченко,
випускниця 2012р.,
Game-designer в Innovation Group

Навчання в Академії ШАГ перевершило мої сподівання. Такі викладачі, як Олена Шишковець та Кирило Лобода, змогли пояснити дуже складні речі досить простими словами, зуміли прищепити любов до тієї спеціалізації, яку вони викладали, навчили робити готовий продукт, а не просто навчальний проект.

Владимир Павлийчук,
випускник 2012р.,
Дизайнер-фрілансер

Сподобався в Академії метод викладання — немає зайвих дисциплін. Навчався в італійському університеті, та можу зазначити, що викладання в Академії ШАГ цілком відповідає європейським стандартам. Я співпрацюю із закордонними замовниками і мої роботи є абсолютно конкурентними, на рівні дизайнерів інших європейських країн.

Ілля Матвієнко,
випускник 2013р.,
Моушн-дизайнер в Zrimo

Якщо запитати у мене, що мені дала Комп'ютерна Академія ШАГ, я відповім: спеціальність, яка мені, по-перше, подобається, по-друге, приносить хороший дохід; безліч нових хороших друзів; крім того, я ніколи не думав, що студенти і викладачі можуть працювати як одна команда однодумців, що дає приголомшливі результати.

Владислав Широбоков,
випускник 2011р.,
2D-аніматор, фахівець із спецефектів, керівник відділу аніматорів в геймстудіі

Великий плюс у навчанні в Академії ШАГ — це те, що програма насичена практикою, де постійно отримуєш безцінний досвід, необхідний на ринку. Комп'ютерна Академія ШАГ - надійний навчальний заклад із прекрасним викладацьким складом і розробленим навчальним матеріалом, одним словом ККД — на всі 100%.

Більше відгуків

Як ми
працюємо

Ви залишаєте заявку на сайті або приходите в офіс Академії

Враховуючи Ваші цілі, ми підбираємо програму та форму навчання

Після укладення договору та оплати Ви приступаєте до занять

По закінченню навчання ми видаємо Вам диплом Комп'ютерної Академії ШАГ та міжнародні сертифікати, що підтверджують Ваш рівень знань

HR-служба Академії надає Вам допомогу в працевлаштуванні за фахом

Ми робимо все, щоб навчатися у нас було цікаво і ефективно.
У нас немає нічого зайвого - тільки те, що потрібно для успішного працевлаштування.

Залишились запитання?

задайте їх менеджеру

А хочете, ми Вам вишлемо набір демонстраційних електронних уроків напівстаціонар?


Так
Ні

Заповніть будь ласка форму


Введіть sms-код для підтвердження