This version of the page http://lviv.itstep.org/programmuvannya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-13. The original page over time could change.
Стань програмістів в Комп'ютерної Академії ШАГ

м. Львів, вул. Замарстинівська, 83А

+38 (032) 240-38-51

+38 (093) 122-93-38

+38 (067) 557-87-06

+38 (050) 441-76-00

Cтань Програмістом
в Комп'ютерній Академії ШАГ!

Записатись на навчання

Чому варто стати
програмістом?

Високі зарплати

Розробники програмного забезпечення – найзатребуваніші фахівці з найвищими зарплатами в Україні. Рівень заробітної плати залежить від кваліфікації, практичного досвіду і в середньому становить від 1500 до 6000 $/місяць.

Унікальні умови праці

Сучасний офіс, комфортне робоче місце, соцпакет з медстрахуванням та абонементом в спортзал, вело- та автопарковка, ігрові кімнати та кімнати відпочинку – всім цим та іншим ІТ-компанії приваблюють працівників. Ви ж пам’ятаєте, спеціалістів мало, а вакансій багато. Тому у програмістів, крім високих зарплат, найкомфортабельніші умови праці.

Робота в будь-якій точці світу

Ринок IT - весь світ. Ви можете працювати над іноземними проектами в аутсорсингових українських компаніях, виїхати працювати в іноземну компанію або ж працювати як фрілансер з будь-якої точки світу із замовниками з різних країн. Професія програміста відкриває перед вами найширші можливості.

Постійно зростаючий ринок праці

IT-галузь в Україні вже зараз - п'ята за обсягами експорту в країні. За даними Асоціації «Інформаційні технології України» до 2016 року потреба в IТ-фахівцях в Європі складе близько 1 млн. осіб.

Гарантоване працевлаштування

Інформаційні технології – єдина сфера, де кількість вакансій перевищує кількість спеціалістів. З кожним роком попит на програмістів зростає. За даними hh.ua вже зараз на одного спеціаліста припадає 5 відкритих вакансій.

Реальна можливість змінити світ

Неважливо чого ви хочете від своєї професії – заробити багато грошей чи змінити світ. З програмуванням у вас є обидві можливості одночасно. Хто знає, можливо, саме ви створите проект, який змінить наше уявлення про звичні речі.

Сучасна професія

Комп’ютери сьогодні присутні у всіх сферах нашого життя. Важко уявити більш сучасну професію, ніж програміст. До того ж, це одна з галузей, які найдинамічніше розвиваються. Тут ви завжди будете в курсі нових трендів.

Можливість розвитку та навчання

Професія програміста – це постійний розвиток, самоосвіта та підвищення кваліфікації. Одні технології змінюють інші і, обравши програмування, сумувати вам буде ніколи.

Що повинен знати та вміти програміст

  • Сучасні технології програмування
  • Мови програмування (С, С++, С#, Java, JavaScript, PHP та ін.)
  • Методи командної розробки
  • Технології програмування та адміністрування баз даних
  • Паттерни проектування програмного забезпечення
  • Розробка програмного забезпечення під мобільні платформи Android, iOS, Windows Phone
  • Розробка WEB-додатків
  • Розробка комп’ютерних ігор
  • Мережеві додатки
  • Сучасні технології безпеки програмного забезпечення
  • Проектний менеджмент

Цьому і багато чому іншому Вас навчать в Комп'ютерній Академії ШАГ на спеціальності "Розробка програмного забезпечення"

Програма навчання

Чому студенти обирають
Комп’ютерну Академію ШАГ?

Cучасна та актуальна програма навчання

Програма розроблена відповідно до вимог ІТ-ринку і регулярно оновлюється. Жодних зайвих предметів. Тільки те, що необхідно для успішного працевлаштування.

Унікальний навчально-методичний матеріал

Програма навчання не має аналогів. Авторські методики, електронні уроки, навчальні плани, реальні проекти в навчальному процесі. Все це забезпечує високий рівень знань наших випускників.

Навчають професіонали

В Академії працюють сертифіковані викладачі-практики, котрих ми запрошуємо з ІТ-індустрії для передачі практичних знань та навиків. У нас регулярно проводяться семінари, практичні заняття, тренінги для викладачів з метою підтримки високого рівня знань та педагогічних навиків.

Сучасна техніка

В Комп’ютерній Академії ШАГ створено всі умови для комфортного навчання. В розпорядженні студентів 250 навчальних лабораторій і понад 3000 сучасних комп’ютерів. У кожного студента окреме робоче місце.

100% практичних занять

Процес навчання будується на практичних завданнях та спілкуванні з викладачем. У нас відсутні нудні, монотонні лекції. А знання відразу закріплюються на практиці.

Диплом мiжнародного зразка

Пiсля успiшного завершення курсу випускники Академiї отримують диплом мiжнародного зразка.

Міжнародні сертифікати

ШАГ – авторизований навчальний центр Microsoft, Cisco, Autodesk. У студентів Академії в процесі навчання є можливість пройти міжнародну сертифікацію безкоштовно.

Зручний графік навчання

Ви можете обрати зручний для вас графік навчання (ранок, день чи вечір, будні чи вихідні). Навчання в Академії можна поєднувати з навчанням в іншому ВНЗ чи з роботою.

Відсутність альтернативи

Викладачі-практики, актуальна програма навчання, технічне забезпечення, міжнародна сертифікація, допомога в працевлаштуванні – саме цим Комп’ютерна Академія ШАГ відрізняється від інших навчальних закладів.

Допомога в працевлаштуванні

Академія співпрацює з роботодавцями з ІТ-індустрії та підтримує своїх студентів. Партнерські програми і репутація сприяють тому, що близько чверті наших студентів отримують пропозиції від роботодавців вже після першого року навчання.

Невеликі групи

Студенти навчаються в малокомплектних групах. Завдяки цьому викладач має можливість приділити увагу кожному студенту, що значною мірою впливає на якість навчального процесу.

100% відсутність корупції

В Академії ШАГ не беруть хабарів. Ви отримуватимете оцінки лише за свої знання.

Записатись на безкоштовну консультацію

Ім'я та прізвище*:
Телефон*:
E-mail*:

Факти
про комп’ютерну академію ШАГ

Найбільший в Україні недержавний навчальний заклад (31 філія в 12 країнах світу). Працює з 1999 р.

ШАГ відзначений як кращий навчальний центр Європи по Cisco та кращий в СНГ по Autodesk Maya 3D.

ШАГ входить в 10-ку кращих технічних ВУЗів України з підготовки ІТ-спеціалістів (згідно даних сайту www.dou.ua).

Авторські методики, які отримали високу оцінку спеціалістів з усього світу та актуальні навчальні матеріали.

Понад 600
викладачів-практиків.

Практичні знання,
затребувані ІТ-індустрією.

Студенти ШАГу виборюють призові місця на найпрестижніших міжнародних змаганнях.

Авторизований навчальний центр
Microsoft, Cisco, Autodesk.

Понад 18 тисяч студентів та 80 тисяч випускників, які успішно працюють як в українських, так і в зарубіжних ІТ-компаніях, відомих у всьому світі.

Випускники Академії працюють в 36 країнах світу. Багато з них створили власні успішні компанії та стартапи.

Варіанти навчання

Стаціонар
  • Для кого
  • Для усіх
    від 15 до 55 років
  • Термін навчання
  • 5 семестрів або
    2,5 роки
  • Графік занять
  • 5 раз на тиждень
    (включаючи 1 день для
    самостійної роботи)
  • Вартість навчання
  • від 1625 грн./міс.Записатись
Програма
навчання
Напівстаціонар
  • Для кого
  • Для усіх
    від 18 до 55 років
  • Термін навчання
  • 5 семестрів або
    2,5 роки
  • Графік занять
  • 1 раз на тиждень
    (субота)
  • Вартість навчання
  • від 1150 грн./міс.
    Записатись
Програма
навчання

Навчають
професіонали:

Типові помилки при виборі
навчального закладу:

Гонитва за дешевизною

Прагнення заощадити на ціні неминуче відіб'ється на якості викладання. Низькі ціни означають, що викладач отримує маленьку зарплату, а, отже, недостатньо кваліфікований. Навчання слід довіряти тільки професіоналам-практикам.

Вибір програми навчання, що не відповідає Вашим цілям

Перед початком навчання важливо чітко визначити мету, яку Ви ставите перед своїм навчанням. І отримати професійну консультацію фахівця. Найчастіше, некоректна постановка мети тягне помилковий вибір програми або форми навчання. Ви зрозумієте, що помилилися, але вже втратите час і гроші.

Навчання на короткотермінових курсах

Якщо перед вами стоїть завдання опанувати професію програміста з нуля – короткотривалі курси на декілька місяців не дадуть достатньої бази знань. Для того, щоб вникнути в суть програмування, правильно прорахувати алгоритм рішення та проектувати програмні проекти незалежно від кінцевої мети реалізації, важко перебудувати мислення та набути практичні навики. Сумарний досвід викладачів Академії підказує, що оптимальний термін для отримання якісної освіти – від 2,5 років. Лише тоді ви можете бути впевнені в результаті.
Давно минули ті часи, коли вирішальним фактором при прийомі на роботу був диплом держзразка. Зараз роботодавці оцінюють знання та навички претендентів. Особливо це актуально для сфери IT, де важливі знання нових технологій, навички та портфоліо.

Самостійне навчання

Самоосвіта - відмінна справа, якщо Ви володієте залізною волею і великою кількістю часу на пошук необхідної літератури, відеоуроків і аудіокниг. Але живе спілкування з викладачем-практиком вона не замінить. Набагато зручніше і швидше вчитися, якщо є можливість консультуватися з фахівцем, який підкаже правильний шлях, вкаже на помилки та недоліки.

Навчання з репетитором

Заняття з репетитором - альтернатива самоосвіти. У цьому випадку у Вас є зовнішній контроль в особі викладача й освоєння нової інформації може піти швидше. І все ж, репетиторство програє заняттям у групі з викладачем-практиком за навчальною програмою, адаптованою під вимоги індустрії. Для цього потрібна команда професіоналів. До того ж, після занять з репетитором не видаються сертифікати міжнародного зразка та диплом.
Бажання легких і швидких результатів
Який варіант Ви б не обрали - результат багато в чому залежить від Вас самих. Завдання навчального закладу та викладачів полягає у тому, щоб провести учня до його мети найефективнішим і коротким шляхом, зробивши навчання результативним. Наш 15-річний досвід довів, що освоїти професію програміста з нуля за 2-3 місяці неможливо. І ті, хто обіцяють це зробити - обманюють своїх клієнтів. Наша програма навчання, що отримала високу оцінку фахівців з усього світу, розрахована на 2,5 роки. Це оптимальний термін, що дозволяє отримати якісну базову освіту та впевнено приступати до роботи вже в процесі навчання.

Записатись на безкоштовну консультацію

Ім'я та прізвище*:
Телефон*:
E-mail*:

Компанії, в яких працюють
випускники ШАГу

Відгуки випускників
та роботодавців

Більше відгуків

Сергій Селецький,
випускник 2011р.
Team Lead/PHP Developer в компанії SoftServe,

Програма в Академії насичена і дуже цікава, викладачі - досвідчені професіонали, з якими завжди можна і порадитися, і вивчити найактуальніші технології. І свою першу роботу я отримав вже після року навчання саме завдяки рекомендації викладача Академії.

Максим Бєлкін,
Випускник 2011р,
Розробник в AB Soft

В Академії нас відразу готували до реальної роботи: окрім теоретичних і практичних знань з розробки програмного забезпечення, викладачі приділяли багато часу і менеджменту нашої майбутньої роботи: вчили працювати в команді, спілкуватися з замовниками. Ще до отримання диплома я влаштувався на роботу за фахом і за рік виріс до Team Leader'а.

Ольга Бірюкова,
випускник 2008р. Розробник мобільних додатків для Android в GlobalLogic Ukraine

У ході навчання в Комп'ютерній Академії ШАГ я глибше познайомилася з багатьма мовами програмування і характером взаємодії з ними, дізналася особливості організації та розподілу праці при створенні програмного продукту, визначила для себе цілі і напрямки подальшого розвитку.

Олександр Самуляк,
випускник 2006р., Розробник в Global Logic Ukraine

Методика викладання в Академії побудована на тому, що викладають люди, які займаються практичною розробкою, зрозуміло, у викладанні вони використовують інструменти та підходи, які використовуються на практиці, а не в теорії. Навчання в Академії повністю змінило моє життя, тому що я отримав спеціальність, яка стала моєю улюбленою професією.

Більше відгуків

Як ми
працюємо

Ви залишаєте заявку на сайті або відвідуєте приймальню Академії

Враховуючи Ваші потреби ми підбираємо програму та форму навчання

Після укладання договору та оплати за Вами закріплюється місце в групі і ви приступаєте до навчання згідно графіку

Після успішного завершення навчання Ви отримуєте диплом ШАГу та міжнародні сертифікати, які підтверджують рівень ваших знань

HR-служба Академії сприяє в працевлаштуванні за спеціальністю

Ми робимо все, щоб Ваше навчання було максимально ефективним і корисним.
Нічого зайвого. Лише те, що потрібно для успішного працевлаштування.

Залишились запитання?

задайте їх менеджеру

А хочете, ми Вам вишлемо набір демонстраційних електронних уроків напівстаціонар?


Так
Ні

Заповніть будь ласка форму


Введіть sms-код для підтвердження