This version of the page http://lviv.itstep.org/formy-navchannya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-13. The original page over time could change.
Форми навчання

м. Львів, вул. Замарстинівська, 83А

+38 (032) 240-38-51

+38 (093) 122-93-38

+38 (067) 557-87-06

+38 (050) 441-76-00

Форми навчання

  • від 15 до 55 років

    Професійна
    освіта

  • від 9 до 14 років

    Мала
    Комп'ютерна
    Академія

  • від 15 до 55 років

    Професійні курси

  • від 15 до 55 років

    Індивідуальні
    курси

  • Корпоративне
    навчання

Професійна освіта

Програма навчання тривалістю 2,5 роки відрізняється від звичайних комп'ютерних курсів об'ємом та наповненістю знань. Вона розроблена практикуючими спеціалістами згідно міжнародних стандартів освіти. Курс навчання базується на принципі «Максимум практики, мінімум теорії». Він буде цікавий тим, хто вирішив опанувани найактуальніші та найбільш оплачувані на сьогоднішній день професії. Студенти, котрі отримали комп’ютерну освіту в ШАГу, є повноцінними фахівцями своєї галузі: отримані знання та навики гарантують успішний старт в ІТ-сфері.

Розробка програмного забезпечення

Комп'ютерна графіка та дизайн

Мережеві технології та системне адміністрування

Мала Комп'ютерна Академія

Мала Комп'ютерна Академія - це базова комп'ютерна освіта для учнів 4-8 класів, в рамках якої школярі отримують практичні навички та теоретичні знання в широкому спектрі комп'ютерних технологій. На заняттях в Малій Академії, діти навчаться розбиратися в пристрої комп'ютера, створювати інтернет-сайти, графіку, ігри, презентації, працювати з пошуковими системами, електронними бібліотеками, знімати фото і відео. Комп'ютер перестане бути для дитини просто іграшкою, а перетвориться на інструмент творчого самовираження та інтелектуального розвитку.

Мала Комп'ютерна Академія

Літній
комп'ютерний табір

Спецкурси

Спеціалізовані комп'ютерні курси, терміном навчання від 8-ми місяців. Мета курсів - дати основні знання та вміння з вузькопрофільної IT-спеціальності. Заняття проводяться в групах від 7 осіб, у кожного слухача є своє робоче місце та комп'ютер. Всі викладачі - практикуючі фахівці з досвідом роботи.

Розробка і просування WEB-проектів

Професійна комп’ютерна 3D анімація в Autodesk Maya

CCNA Routing & Switching

Front-end Developer проектування та розробка інтерфейсів для web-додатків та сайтів

Індивідуальні курси

У Комп'ютерній Академії ШАГ діють індивідуальні курси, на яких Ви можете вивчити з нуля або підвищити / підтвердити кваліфікацію з тієї чи іншої комп'ютерної спеціальності. Комп'ютерні курси проводяться в індивідуальній формі тобто, 1 на 1 з викладачем. Перше заняття пробне. Ви можете познайомитися з викладачем, задати питання та обговорити Ваші побажання щодо навчання. Заняття проводяться у зручний для Вас час. Тривалість курсів в середньому 2-3 місяці. Після закінчення слухачі отримують сертифікат Комп'ютерної Академії ШАГ. Якщо Ви проходите авторизований курс, то також отримуєте відповідний міжнародний професійний сертифікат.

Комп’ютерні курси для початківців

Користувач ПК

Архітектура, ремонт і модернізація ПК (базовий)

Комп’ютерні курси з комп’ютерної графіки та дизайну

Photoshop (базовий)

Photoshop (поглиблений)

Illustrator (базовий)

Illustrator (поглиблений)

Adobe InDesign(базовий)

3Ds Max (поглиблений)

А хочете, ми Вам вишлемо набір демонстраційних електронних уроків напівстаціонар?


Так
Ні

Заповніть будь ласка форму


Введіть sms-код для підтвердження