This version of the page http://www.terrafood.ua/company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-07. The original page over time could change.
ТЕРРА ФУД - найбільший виробник масла, сиру, спредів | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Про компанію
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Про компанію

№1 з виробництва молочної продукції в Україні
№1 з виробництва масла і рослинно-вершкових сумішей в Україні
№1 з продажу сиру в Україні
№1 в сегменті преміальної молочної продукції в Україні

«ТЕРРА ФУД» – молочна компанія, що динамічно розвивається та є лідером ринку вершкового масла, рослинно-вершкових сумішей і сиру в Україні. «ТЕРРА ФУД» об’єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД» – одного з найбільших українських вертикально інтегрованих холдингів, що розвиває бізнес у трьох галузях (молочна, м'ясна, агро) з виробничими майданчиками в Україні.

Сьогодні «ТЕРРА ФУД» – №1 з виробництва молочної продукції в Україні. Абсолютний лідер у виробництві та продажу масла і рослинно-вершкових сумішей, компанія номер один з продажу сиру в Україні. 

Компанія є сильним гравцем міжнародного ринку, адже наша продукція експортується більш ніж до 30 країн світу.

Виробничі потужності «ТЕРРА ФУД» включають 19 заводів. 

Підприємства компанії «ТЕРРА ФУД» сертифіковані на відповідність міжнародним стандартам менеджменту якості ISO 9001, менеджменту в галузі безпеки харчової продукції ISO 22000 та екологічного менеджменту ISO 14001.

Загальні виробничі потужності «ТЕРРА ФУД» складають:

  • переробка молока – 553 000 тонн на рік;
  • виробництво вершкового масла і рослинно-вершкових сумішей – 113 600 тонн на рік;
  • виробництво сиру – 54 000 тонн на рік;
  • виробництво продукції з незбираного молока – 120 000 тонн на рік;
  • виробництво м’якого сиру – 2 900 тонн на рік.

До основних брендів компанії належать: «Тульчинка», «Ферма», Premialle, «Біла лінія». 

Високу якість продукції «ТЕРРА ФУД» підтверджують більше ніж 30 відзнак національних та міжнародних конкурсів і дегустацій, серед яких: «Вибір року» (2011) та «Бренд року» (2009), Премія СНД за досягнення у сфері якості (2009), диплом лауреата всеукраїнської акції «Лідер товарів і послуг України» (2007) та диплом «Еталон якості» іміджевої програми «Суспільне визнання» (2006).

Дізнайтесь, як «ТЕРРА ФУД» контролює якість своєї продукції
Гарантія якості продукції - фундамент виробництва компанії «ТЕРРА ФУД». Відповідальність за якість продукції несе кожен співробітник компанії на кожному етапі виробництва. Дізнатися більше...
Наші бренди
Асортимент компанії «ТЕРРА ФУД» налічує сотні продуктів, наші бренди знайомі мільйонам споживачів в Україні та за її межами. Познайомтеся з нашими брендами ближче. Дізнатися більше...