This version of the page http://www.hdi.ua/sobranie-akcionerov-hdi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-09-02. The original page over time could change.
17.04.2015 року в ПАТ «ХДІ страхування» відбулися річні загальні збори акціонерів | Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ

17.04.2015 року в ПАТ «ХДІ страхування» відбулися річні загальні збори акціонерів

18.04.2015

Участь у загальних зборах прийняв представник основного акціонера, компанії «Таланкс Інтернешнл АГ» (Німеччина),  інші акціонери чи їх представники участі в зборах не приймали.
Річні загальні збори акціонерів проводились за участю представників Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, що встановили відсутність зауважень та порушень  вимог законодавства щодо проведення загальних зборів.

Загальними зборами було розглянуто та прийнято рішення щодо 11 питань порядку денного.
Між іншим, річними зборами було прийнято до відома та затверджено звіт Правління ПАТ «ХДІ страхування» про фінансово-господарську діяльність, звіт Наглядової Ради та звіт Ревізійної комісії ПАТ «ХДІ страхування» про перевірку фінансово-господарської діяльності ПАТ «ХДІ страхування» за 2014 рік. Загальними зборами підтверджено відсутність порушень Правлінням Товариства Статуту та чинного законодавства України.

Було затверджено річний звіт ПАТ «ХДІ страхування», річні результати діяльності, річний баланс ПАТ «ХДІ страхування» за 2014 рік та прийнято рішення щодо розподілу чистого прибутку Товариства.

Зверніть увагу: 

На нашому сайті ви можете придбати поліс автоцивілки, застрахувати авто по КАСКО, в тому числі КАСКО без обмежень.