передзвонити мені

Залиште заявку прямо зараз і отримаєте консультацію по вашому заходу

1 /из фотографий

"Прем'єр Палац Кейтеринг" для Linevich Group


26 липня, в один із найспекотніших днів літа, на урочистому відкритті комплексів ЖК «Котляревський» і ЖК «Соборний» у місті Ірпінь, "Прем'єр Палац Кейтеринг" мав честь бути партнером такого почесного заходу.

Під час свята всі 700 гостей мали чудову нагоду насолодитися добірними аперитивами, вишуканими закусками і легкими десертами, а також відзначити ідеальну роботу професіоналів "Прем'єр Палац Кейтеринг"!

 

 

1 /из фотографий

Прем'єр Палац Кейтеринг у «Rene Lezard»


16 травня бутик «Rene Lezard» в ТЦ «Мандарин Плаза», проводив День клієнта.

Кожен гість, окрім естетичного задоволення від нової колекції чудовою одягу та аксесуарів, отримав ще й гастрономічне задоволення від частувань Premier Palace Catering.
А як же інакше, коли вишукані канапе і десерти просто танули в роті, даруючи гостям яскраву і ніжну палітру смаків!

1 /из фотографий

Premier Palace Catering в гостях у “Airfield”


Нарешті розпочався довгоочікуваний сезон не тільки у світі бізнесу, але й у світі моди, коли магазини виставляють нові колекції сезону осінь-зима. 27 вересня бутік "Airfield" у ТРЦ «Більшовик» презентував нову жіночу колекцію.
В цей день гості бутіку отримали чудову можливість не тільки ознайомитися із розмаїттям нових моделей одягу, а й спробувати вишукані частування від Premier Palace Catering, що подарували гостям незабутні смакові відчуття та прекрасний настрій.

1 /из фотографий

5 зірок задоволення у день народження – від "Прем'єр Палац Кейтеринг"


23 грудня 2014 року "Прем'єр Палац Кейтеринг" представилася можливість розділити з нашим гостем таку знаменну подію, як ювілей. Ми були щасливі продемонструвати твори кулінарного мистецтва наших кухарів і порадувати бездоганним сервісом гостей і ювіляра.

Дякуємо нашим постійним гостям за вибір, довіру і відданість!
"Прем'єр Палац Кейтеринг" – 5 зірок Вашого задоволення!

1 /из фотографий

20 років журналу «Наталі»


14 лютого, у День усіх закоханих, журнал «Наталі» відсвяткував свій ювілей у Софійському Гранд Холі готелю «Прем'єр Палац» – саме в цей день 20 років тому був заснований журнал!
Гостей зустрічали офіціанти Premier Palace Catering із легким аперитивом, живі золоті статуї, музичний квартет і виставка картин: у фойє Гранд Холу були виставлені дитячі мрії українських зірок.

Premier Palace Catering - 5 зірок Вашого задоволення!

Ru Ua En

Київ, бул. Т. Шевченка / вул. Пушкінська 5-7/29

catering@premier-palace.com 

+380 (44) 244 12 22
+38 (067) 218 82 43

Зв'яжись з нами