This version of the page http://www.pohlyad.com/blogs/n/105 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-19. The original page over time could change.
ЗУПИНИТИ СВАВІЛЛЯ 
Новий Погляд, інтернет-видання
У Львові з'явився перший «наклейкомат» для боротьби із порушниками правил паркування•  Останки солдатів Вермахту перепоховають під Києвом•  У зону АТО вирушив перший китайський журналіст•  «Поліцай, гніда, тьху, бл*», – як поліцейські п’яного майора затримували (18+)•  На Донеччині СБУшник котролював контрабанду•  Скандальний львівський прокурор-п’яниця судиться, щоб відновитися на посаді і отримати зарплатню за «вимушений прогул»•  У турецькій лікарні вже три тижні у комі лежить 8-річний український хлопчик•  «Чи не ваш мер виступав російською»? – відомі письменники пояснили русифікацію Львова•  З першого вересня рубль стане основною валютою терористичної ЛНР•  У Румунії розбився автобус з українцями, є загиблі•  
14.05.2014   19:20
Михайло ХМІЛЬ

Народний депутат України

ЗУПИНИТИ СВАВІЛЛЯ

З неабияким подивом та надзвичайним обуренням сприйняв я звістку про зняття Лесі Оробець з мерських виборчих перегонів у Києві. Це відбулось за цілком надуманими підставами у “найкращих” кланово-авторитарних традиціях Кучми та Януковича, путінської Росії та лукашенківської Білорусі.

Використання таких брудних методів боротьби проти своїх політичних опонентів я однозначно розцінюю як підступний та огидний удар у спину не тільки самій Лесі, яка, не боячись п...отрапити під “беркутівські” кийки та кулі, постійно перебувала на передовій Майдану, у найгарячіших його точках, а й усім тим людям, які боролися проти кримінально-олігархічної “гідри”, що засіла на Банковій.

Невже саме у такий спосіб відбувається перезавантаження політичної системи, оновлення політико-управлінського класу України на основі входження до нього молодих, прогресивних та патріотичних людей? Невже ті принципи гідності та чесності, за які усі ми з вами боролися, було покладено на вівтар віденських домовленостей? Невже знову міркування політичної доцільності угод окремих політиків та їхніх високих покровителів-олігархів беруть гору над принципами політичної відповідальності й відкритості перед народом? Якщо так, то це ніщо інше, як олігархічна контрреволюція, яку ми маємо негайно зупинити!

Відтак я звертаюся до всіх політичних сил, що входять до складу демократичної коаліції, з закликом рішуче засудити цей ганебний факт. Окрім цього, я вимагаю від суду, в якому Леся оскаржуватиме зняття її з виборів, а також від ЦВК припинити це антидемократичне свавілля та скасувати відповідне рішення ТВК. 

 

Інші публікації цього автора