This version of the page http://uamedia.visti.net/gazeta_visnyk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-08-13. The original page over time could change.
Газета "Вісник"

Газета "Вісник"

На Рівненщині створили сільський університет

Цікавий та змістовний проект втілили у Радвилівському районі, а саме у селі Козин. Тут в приміщенні філії Радивилівського територіального центру соціального обслуговування відкрито навчальний заклад для літніх людей - так званий університет ІІІ віку. Він, за словами директора територіального центру Віктора Гетьмана, даватиме знання усім бажаючим жителям сільради з вибраних ними напрямків. На початках, зокрема, селяни забажали, аби в козинському "університеті ІІІ віку"діяло два факультети: "агрономія і домогосподарство"та "здоровий спосіб життя". Дехто з літніх людей і навіть пенсіонерів похилого віку виявив бажання опанувати комп'ютер, що в майбутньому цілком реально здійснити.

Наразі ж козинські селяни (а їх в "університет"в день його відкриття записалося 15 чоловік) щотижня братимуть участь в лекціях, семінарах з питань сільського господарства й медицини. Доноситимуть до них знання кращі провідні спеціалісти району в цих галузях.

Вісник &Ко

Гіркін: "Україна визнає лише повну капітуляцію Росії"

Російський бойовик "першої хвилі"війни на Донбасі Ігор Гіркін вкотре розкритикував дії Путіна щодо України. Він розповів, що у планах Кремля було створення на Донбасі двох автономних республік у складі України з керівниками, поставленими з Москви. Фактично йшла мова про федералізацію України. "Автономії"мали б забезпечити вплив Росії, і не дозволили б Києву інтегруватися в євроатлантичні структури. Водночас в обмін на таку "цілісність"Україна мала б погодитися на втрату Криму. Такий план, за словами Гіркіна, узгодила з усіма, окрім самої України, позиція ж Києва єдина - повна капітуляція Росії і повернення Донбасу і Криму.

Як каже Гіркін, Путін тепер і сам не знає як вирішити проблему. Момент, коли можна було відкрито напасти на Україну втрачений. Мовляв, армія Росії дуже слабка, а ЗСУ постійно стають сильнішими.

Вісник &Ко

Російський найманець сам здався "Правому Сектору"і хоче залишитись в Україні

13 червня бійці 8-ї окремої роти "Аратта"ДУК "Правий сектор"під час виконання бойового завдання у Широкиному узяли в полон бойовика, громадянина РФ. Його ім'я Толстокоров Роман Анатолійович, 1982 року народження, уродженець міста Зеленокумськ Ставропольського краю, повідомляє "Сектор правди".

Чоловік сам здався українським бійцям, після чергового побиття своїми ж "ополченцями". Бойовик не виглядає наляканим і відверто розповідає про свою участь у війні, та про ситуацію в банд формуваннях "ДНР". Також каже, що хоче залишитися в Україні, в Росію повертатися не збирається.

https://www.youtube.com/watch?v=7WCNzHY4-rw

Вісник &Ко