This version of the page http://www.goldpages.info/page/zakarpatavtotrans-vat.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-07-31. The original page over time could change.
Закарпатавтотранс, ВАТ | Ділове Закарпаття - Світ Золотих Сторінок
 

  • Створення нового користувача
  • Запит нового паролю

Зараз на сайті 0 користувачів та 2 гостя.


Large Visitor Globe

Закарпатавтотранс ВАТ

ВАТ „Закарпатавтотранс”
м. Ужгород, вул. Капушанська, 102
(03122) 2 3529, (0312) 63 2101
www.zakavto.com.ua

 
З любов'ю для тих,
               хто в дорозі...

   Життєві звершення бувають різні. Суддею ж успіху є час, який розставляє всі крапки над «і» й показує істинність досягнень. Уже понад 15 років на ринку автомобіль-них пасажирських перевезень працює ВАТ „Закарпатавтотранс”. Товариство було створене в 1996 році на базі Закарпатського територіально-вироб-ничого об'єднання автомобільного транспорту. На той час держава уже була не в змозі утримувати автобусні станції. А на місцях не бачили в них необхідності, тож подекуди їхні будівлі й прилеглі території прагнули продати чи перепрофілювати. Мало хто тоді думав про перспективи. Акціонери ж новоствореного товарис-тва мали іншу мету – зберегти, а згодом і розвинути мережу автостан-цій в області. І це їм вдалося, що вони  вважають своїм головним досягнен-ням. Адже товариству підпорядковується сімнадцять автобусних станцій, з яких дві знаходяться в обласному центрі, а одинадцять розташовані в районних центрах області та чотири – в селищах міського типу. 
   «Закарпатавтотранс» має укладені договори із 270 перевізниками. 
   Дбають на підприємстві про створення хороших умов і якісного та швидкого обслуговування для пасажирів, котрих через автостанції області проходить у середньому 500–600 тисяч на місяць. ВАТ «Закарпатавтотранст» з кожним роком вдосконалює методи продажу квитків, всі автостанції комп'ютеризовані, що дає змогу придбати квиток на проїзд на всі рейси Закарпаття та областей України.  Разом з цим зменшились черги біля кас. Зручність полягає ще й у тому, що є можливість купити квиток заздалегідь (навіть за 15 днів), попередньо замовити телефоном, за бажанням пасажира його можуть привезти й додому. 
   Наприклад, в обласному центрі всі квитки на п'ятницю продаються попередньо студентам та тим, хто доїжджає на роботу в Ужгород зусібіч. Усю необхідну інформацію пасажир отримує через довідкову службу (зокрема й телефоном) та в диспетчера, тож може вибрати той рейс і вид транспорту, який йому найбільше підходить.
   Автостанції пропонують пасажи-рам і додаткові послуги. Наприклад, можливість безкоштовно користу-ватися кімнатою матері й дитини чи відпочити в спеціально облаштованих кімнатах. Однак це ще не межа, і спектр надаваних послуг транспорт-ники планують розширити. 

Тож в добру дорогу!​
 

 

Останні перегляди:

  • ТРИБУШАНИ, МАРМУРОВИЙ КАР'ЄР, ПРАТ
  • МУКАЧІВСЬКИЙ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНИЙ ЦЕНТР УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ
  • ПАНСЬКА ВТІХА, ПРИВАТНА САДИБА
  • ВЕЛОСЕРВІС, МАГАЗИН
  • ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ
  • ВЕСТА-СЕРВІС-УЖГОРОД, ТОВ, АЗС № 10
  • ВІЖИ-3000, МІЖНАРОДНИЙ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ТВОРЧО-СПОРТИВНИЙ ЦЕНТР
  • ВІДДІЛ ДЕРЖЗЕМАГЕНТСТВА У ВОЛОВЕЦЬКОМУ РАЙОНІ
  • ВЕТЕРИНАРНИЙ ПУНКТ, ФОП СКРИПИНЕЦЬ ОЛЕНА
  • INGRID TURIS STUDIO LINGUISTIC, МОВНА ШКОЛА